نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 12 دانلود
امتیاز فایل : 5 امتیاز
بازدید : 1,328 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,259 كاربر
adsads
گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های لبنی آستان قدس رضوی
گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های لبنی آستان قدس رضوی
تاریخ ارسال : 11 /02 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی,شیمی
حجم فایل : 20.23 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : ورد
تعداد صفحات : 11 صفحه
امتیاز : 5




قیمت : 2,000 تومان



توضیح :

فهرست مطالب

 

تحویل شیر خام

آزمایشگاه

آزمایشات شیمیایی

آزمایشهای شیرخام

تست اکل ۶۸ %

تست اسیدیته

اسیدیته ماست چکیده

اسیدیته کره

اسیدیته پنیر

اندازه گیری ph

اندازه گیری سختی

اندازه گیری چربی

اندازه گیری ماست چکیده

چربی کره

چربی پنیر

اندازه گیری نمک

آزمایشات میکروبی

کپک مخمر

آزمایش Total

اینتر باکتریاسه

خط تولید

شیر پاستوریزه

پنیر

عوامل مهم دستگاه

طرز تهیه کالچر

ماست پرچرب

ماست فله چکیده

شیرکاکائو

بستنی

کره

 

گزارش کار

 

 

معارفه    11/7/86

 

كارخانه فراورده هاي لبني آستان قدس رضوي ، واقع در جاده ي كيلومتر 17 جاده ي سرخس

 

مي باشد. اين كارخانه در خرداد ماه سال 1374 شروع به فعاليت نموده است و تعداد پرسنل

 

آن به طور كلي 130 نفر مي باشد . 80 نفر به صورت قراردادي زير نظر پيمانكار ( روز

 

مزد)و به طور ميانگين 70 نفر پرسنل در خط توليد مشغول به كار مي با شد كه بنا به نياز

 

نيروي كار مي توانند در 2 يا 3 شيفت كار كند .

 

اين كارخانه وابسته به كارخانه ي آستان قدس رضوي مي با شد . ظزفيت توليد محصولات

 

مختلف بسته به در خواست سفارش كنندگان متفاوت مي باشد . ظرفيت مخازن تحويل شير

 

220 تن مي باشد كه به طور ميانگين 70 تن شير روزانه تحويل گرفته مي شود .

 

تحويل شير خام

 

شير پس از ورود به كارخانه بر اساس نوع كيفيت دسته بندي مي گردد كه 90 % مربوط به

 

دامداري آستان قدس است كه يا مورد تائيد است يا با شرايط ويژه ( مصرف خاص ) توليد مي

 

گردد . ابتدا شيراز داخل شلنگ از صافي مي گذرد ؛ و بعد از پمپاژ به داخل بالانس ،

 

هواگيري مي شود . سپس از مسير يكطرفه بالانس به داخل جعبه فلومتر( كه اين دستگاه  شدت

 

جريان شير را محاسبه مي كند . لازم به ذكر است اگر شيربر حسب ليتر را در دانسيته ي آن

 

ضرب كنيم شير برحسب كيلوگرم به دست مي آيد) .  فرستاده مي شود سپس ازلوله هاي

 

ارتباطي وارد 4 تا سيلو تانك مي گردد .كه ظرفيت هر يك 54 تن مي باشد و جنس آنها استيل

 

و دو جداره مي باشد. يعني شير باهر دمايي كه وارد مي شود تا 48 ساعت تا همان دما باقي

 

مي ماند هر يك از تانكها داراي هم زن است كه شير از پايين وارد تانك مي شود زيرا اگر از

 

بالا وارد تانك شود با هوا وارد شده و شير كفدار مي گردد .

 

مقدار شير 100 تن تا 150 تن در روز مي باشد كه از صبح تا 6 شب در يافت مي گردد  

 

توزين آن بر حسب ليتر است كه توسط سيستم كامپيوتر صورت مي پذيرد در اين بخش از

 

كارخانه ضايعات احتمالي نداريم و همچنين انبار و سرد خانه براي نگهداري شير خام نداريم .

 

سيلو تانكها ساخت اصفهان است مسئول قسمت تحويل شير مواردي مانند ph  ، اسيديته ، الكل

 

و دانسيته و چربي وآب اضافي  كه آزما يشگاه اندازه گيري كرده است را ياداشت نموده در

 

برگه هاي مخصوص و ته برگ زرد آن به دست مسئولان كنترل كيفيت مي رسد .

 

قيمت شير خام توسط مديريت تعيين مي گردد كه معيار انتخاب چربي و دانسيته است . در

 

ضمن اگر آب اضافي داشته باشد جريمه مي گردد.

 

شير قبل از سيلو تانك وارد مبدل مي گردد و سرد مي شود ؛ و مرتبا دما و فشار آن كنترل

 

ميشود. تانكهاي ذخيره داراي شير نمونه گيري فشارسنج و دريچه آدم روست . جعبه حجم

 

سنج كنارآن عدد ي را نشان مي دهدكه اگر در  عدد 10 ضرب مي كنيم  در واقع حجم شير

 

داخل تانك است . اين تانك 31 تن در ساعت شير را تخليه مي كند كه ميزان تخليه به هواي

 

محيط بستگي دارد يعني اگر فصل تابستان باشد اين عمل سختر است و اگر زمستان باشد

 

در ضمن عمل سرد كردن شير، اين عمل راحتر صورت مي پذيرد . جعبه اي كه در كناراين     

 

تانك تعبيه شده است ميزان تخليه را مكررا نشان مي دهدبه مجموعه ي لوله هايي كه شيررا به

 

خط توليد مي برند كلكسيون مي گوييند .

 

 

آزمایشگاه

 

آزمایشات شیمیایی

 

محصولات مورد آزمایش : ماست ساده ، ماست موسیر، ماست پر چرب ، شیرکاکائو، پنیر،

 

 دوغ ، کره ،روغن زرد ، شیراستریل ، شیرپاستوریزه ،

 

آزمایشهای شیرخام :

 

تست اکل 68 % : ابتدا1 سی سی از نمونه ی شیررا در پلیت می ریزیم سپس به آرامی 2

 

سی سی از الکل را اضافه می نماییم اگرلخته تشکیل گردد شیر فاسد است و باید برگردانده

 

شود.

 

تست اسیدیته : ابتدا 10 سی سی از نمونه شیر را با پیپت بر می داریم در بشرانتخابی

 

می ریزیم سپس چند قطره فنول فتالئین اضافه می نماییم سپس تا ختم عمل با سود 1/0

 

نرمال تیتراسیون را انجام می دهیم .

 

اسیدیته ماست چکیده:  10 گرم از نمونه یماست را وزن کرده با آب مقطر رقیق می نماییم

 

بعد با سود و فنول تیتر را انجام می دهیم . عدد بدست آمده را در 9 ضرب می کنیم وبر100

 

تقسیم می نماییم .



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | raha64 | تاریخ ارسال : 11 /02 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.