نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 5 دانلود
امتیاز فایل : 12 امتیاز
بازدید : 520 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,265 كاربر
adsads
گزارش کارآموزی مرکز خدمات جهاد کشاورزی
گزارش کارآموزی مرکز خدمات جهاد کشاورزی
تاریخ ارسال : 06 /02 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی
حجم فایل : 309.97 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 54 صفحه
امتیاز : 12




قیمت : 4,600 تومان



توضیح :

این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.

موضوع:

گزارش کارآموزی مرکز خدمات جهاد کشاورزی

 

فهرست

پیشگفتار

مقدمه

میزان رضایت دانشجو از این دوره

فصل اول

( آشنایی کلی با مکان کارآموزی ) ۶

 

معرفی محل کارآموزی.. ۷

فصل دوم. ۸

( ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموزی ) ۸

تشریح کلی از نحوة کار، وظایف و مسئولیت‌های کارآموزی در محل کارآموزی و ارائه لیستی از عناوین کارهای انجام شده توسط دانشجو: ۹

فصل سوم. ۱۰

( آزمون آموخته‌ ها، نتایج و پیشنهادات ) ۱۰

آشنایی با گیاهان بهاری.. ۱۱

نقش تعیین کننده خورشید. ۱۲

طول مدت روز. ۱۳

رطوبت هوا و خاک… ۱۴

 

۱- گیاه گندم. ۱۵

آب و هوای مناسب برای رشد گندم. ۱۶

انواع گندم. ۱۷

شرایط مناسب برای رشد گندم. ۱۸

آفات و بیماریهای گیاه گندم. ۱۹

زمان برداشت محصول.. ۲۰

موارد مصرف گندم مواد مغذی آن.. ۲۱

علل همه‌گیری زنگ سیاه گندم. ۲۲

مبارزه. ۲۳

زنگ خطی یا زنگ زرد. ۲۴

علایم بیماری.. ۲۵

۲- گیاه ذرت.. ۲۶

تولید کننده‌های ذرت.. ۲۸

تاریخچه. ۲۹

انواع ذرت.. ۲۹

شرایط لازم برای رشد گیاه. ۳۱

زمان کاشت ذرت.. ۳۲

آفات و بیماریهای ذرت.. ۳۳

برداشت محصول.. ۳۴

ترکیبات شیمیایی.. ۳۵

خواص دارویی.. ۳۶

خواص درمانی کاکل ذرت.. ۳۷

۳- میوه انگور. ۳۸

انگور و خواص آن.. ۳۹

ترکیبات شیمیایی.. ۴۱

تاریخچه انگور و کشمش…. ۴۲

طبقه‌بندی گیاهی.. ۴۴

سطح زیر کشت.. ۴۶

عملکرد انگور در جهان.. ۴۹

فیزیولوژی رشد و نمو انگور. ۵۰

ارزش غذایی انگور. ۵۲

مشخصات انواع انگور. ۵۲

آفات و بیماریهای مو. ۵۲

خواص درمانی میوه انگور. ۵۴

خواص طبی هسته انگور. ۵۵

خواص طبی برگ مو. ۵۶

 

 

مقدمه:
 
دانشجویان در پایان هر دوره تحصیلی احتیاج به گذراندن یک دوره کارآموزی جهت آشنایی بیشتر با نحوه کار وهمچنین آموزش آموخته های تئوری خود دارند.کارآموزی در نحوه یادگیری تاثیر بسیاری دارد به طوریکه بسیاری از دانشجویان در دوره کارآموزی نکاتی را می آموزند که در طول دوره تحصیلی حتی با آن برخورد نکرده اند.
 
اگر دانشجو دوره کارآموزی خود را در مکانی مناسب و با امکانات فراوان بگذارند به طوریکه آن مکان طوری باشد که بتوان از تجربه های افراد متخصص و فنی در زمینه آن شغل استفاده بهینه را کرد خیلی سریعتر وبهتر درباره آینده کاری خود می تواند تصمیم بگیرد و همچنین مواردی را آموزش دیده وتجربه هایی کسب میکند که بعدا در زمینه شغلی که انتخاب می کند برای او مفید می باشد پس باید در زمینه انتخاب مکان کارآموزی و استفاده درست و بهینه از تجربه افراد متخصص در آن مکان دقت داشت.
 
ميزان رضايت دانشجو از اين دوره
 
اين دوره بسيار مفيد و براي دانشجوحاعز اهميت مي باشدوهدف آشنايي با محيط كارگاهي ، كسب تجربه ، ايجاد و درك روابط بين مفاهيم و اندوخته هاي تئوري با روشها و كاربردهاي عملي و اجرايي ، ايجاد ارتباط با محيط كار و تعيين ميزان كاربرد تئوري در عمل بوده است.
 
فصل اول
 
( آشنايي كلي با مكان كارآموزي )
 
معرفي محل کارآموزی
 
مرکز خدمات جهاد کشاورزی واقع در  دشمن زیاری ممسنی که در تاریخ 1362 تاسیس و با تعداد نیروی انسانی  6 نفر و با سرپرستی مهندس علی کریمی می باشد .
 
فصل دوم
 
( ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته علمي كارآموزي )
 
تشريح كلي از نحوة كار، وظايف و مسئوليت‌هاي كارآموزي در محل كارآموزي و ارائه ليستي از عناوين كارهاي انجام شده توسط دانشجو:
 
از جمله وظايف انجام شده در مرکز خدمات جهاد کشاورزی دشمن زیاری ممسنی به شرح زير مي باشد .
 
1- آشنايي با خدمات و کارهای شرکت
 
2- بررسی  چند نوع گیاه بهاری ( گندم , ذرت , انگور )
 
فصل سوم
 
( آزمون آموخته‌ ها، نتايج و پيشنهادات )
 
گزارش كار كارآموز
 
آشنایی با گیاهان بهاری
 
تکرار خيلي چيزها باعث عادي شدن آنها مي شود و در پي آن هم غفلت ما از آن پديده باعث مي شود تا با درگير شدن در روزمرگي ها به سادگي از کنار آن بگذريم.شايد به دليل اينکه بهار شروع سال جديد ماست ، بيش از ديگر پديده هاي تکرارشونده به چشممان بيايد؛ اما بهار هم يکي از آن معجزه هايي است که هر سال مي آيد و مي رود و ديگر براي ما عادي شده است.آيا اين همه تحول در جهان در شکل و شمايل طبيعت عادي است. بياييم کمي بيشتر درباره پديده تغيير فصلها و تحولات اطرافمان بدانيم.روابط بهار و شروع رشد گياهان و تحولاتي که در آنها طي بهار و فصول ديگر رخ مي دهد، موضوع اصلي اين مقاله است. ويژگي هاي تشعشع خورشيدي يکي از مهمترين عواملي است که تحولات اقليمي و بيولوژيکي سطح زمين را کنترل مي کند. نور خورشيد نيز بر اثر موقعيت زمين نسبت به خورشيد تغيير مي کند و يکي از نکات جالب پديده هاي بيولوژيکي و اقليمي ، ارتباط آن با مسائل نجومي و جايگاه زمين در فضاست.نور خورشيد چند ويژگي اساسي و مجزا دارد که هر يک از اين ويژگي ها به نوعي بر تحولات گياهي و تحريک يا ممانعت از رشد آنها موثر است.
 
نقش تعيين کننده خورشيد
 
زاويه محور زمين با خورشيد تعيين کننده جهت رسيدن نور به هر نقطه از سطح زمين است و در واقع جهت تابش خورشيد همراه کروي بودن زمين ديگر خصوصيات هندسي آن تعيين کننده شدت نور، طول موج آن و طول روز يا مدت تابش نور به سطح زمين است.
 
اين 3ويژگي همان طور که خواهيم ديد اساسي ترين تاثيرات را بر تغييرات فصول و تحولات گياهي و ازجمله فصلي با عنوان بهار مي گذارد.
 
شدت نور بر خلاف تصور عامه هيچ ارتباطي با فاصله زمين از خورشيد ندارد و جالب است بدانيد وقتي در نيمکره شمالي ابتداي تير ماه است و در واقع روزها گرمتر و گرمتر مي شوند و حداکثر تشعشع در زمين دريافت مي شود؛ زمين حداکثر فاصله ممکن از خورشيد را دارد.
 
افزايش شدت نور باعث افزايش فتوسنتز درگياهان شده و يکي از دلايل افزايش رشد گياهان در فصل بهار توانايي افزايش فتوسنتز بر اثر شدت يافتن انرژي رسيده از خورشيد به سطح زمين است.
افزايش شدت تشعشع ، افزايش دما در سطح زمين را نيز در پي دارد، اما گياهان از ويژگي هاي ديگر نور نيز تاثير مي پذيرند. کيفيت نور يا طول موجهاي رسيده يکي از مهمترين ويژگي هايي است که بخصوص بر رشد آغازيان و گياهان تاثير مي گذارد.
 
نسبت نور بنفش و ماورا بنفش به ديگر طول موجها در بهار بسيار کمتر از نسبت آن در پاييز است. در واقع کاهش نور ماورا بنفش که تاثير منفي روي رشد و نموسلولها دارد باعث تحريک رشد گياهان است. ميزان نور ماورائ بنفش در بهار کمتر از نصف آن در پاييز است.
بالا بودن نسبت نور ماورائبنفش در پاييز نيز يکي از عواملي است که منجر به زوال رشد گياهان و ميکرو ارگانيسم ها مي شود. آزمايش ها نشان مي دهد زير نور ماورائبنفش هيچ ميکرو ارگانيسمي قدرت رشد ندارد. يکي ديگر از ويژگي هاي نور که بر گلدهي گياهان موثر است طول روز است.
 
طول مدت روز
 
بسياري از گياهان براي گلدهي منتظر فرارسيدن روزهايي با مدت مناسب مي مانند. در اين ارتباط گياهان ، به 3دسته روز کوتاه ، روز بلند و روز خنثي تقسيم مي شوند.
 
گياهان روز بلند که شامل گياهان دوساله نيز مي شوند ابتداي بهار به گل مي روند، چراکه در اين هنگام روزها به سمت بلندي پيش مي روند و با بلند شدن روزها گلدهي آنها تحريک مي شود.
گياهاني که از اين لحاظ حساس هستند را هرگز نمي توان در شرايط طبيعي در فصل پاييز يا زمستان وادار به گلدهي کرد. اين گياهان براي گلدهي به روزهايي نياز دارند که از يک مدت معين بيشتر باشند. بعکس گياهان روز کوتاه در تابستان و پاييز که روزها به سمت کوتاهي پيش مي روند گل مي دهند. در واقع کوتاه شدن طول روز باعث تحريک گلدهي آنان مي شود.
در بهار به دنبال ديدن گلهاي اين گياهان نباشيد. گياهان روز خنثي گياهاني هستند مثل آفتابگردان که هيچ حساسيتي نسبت به طول روز ندارند و گلدهي آنان در زمان مشخصي اتفاق نمي افتد و در طول سال امکان گلدهي آنان وجود دارد.
 
اين تنوع موجود ميان گياهان به حفظ زيبايي هاي طبيعت در طول سال مي انجامد، اما نکته اي که هنوز براي دانشمندان لاينحل باقي مانده و به طور کامل مشخص نيست ، ساز و کارهايي است که گياهان با استفاده از آن ويژگي هاي نوري اطراف را درک مي کنند.
 
يکي از اين سازوکارها که تا حدودي شناخته شده است ، وجود فيتوکروم ها در گياهان است که نقش چشم گياه را بازي مي کند.فيتو کروم ها نور را مي بينند و بهار را درک مي کنند. اين ترکيبات در واکنش به تغييرات طول روز و طول موجهاي نور، تغيير حالت داده و همين تغيير حالت آنان باعث تحريک يا ممانعت از ترشح هورمون هاي گياهي مي شود که اين هورمون ها گلدهي گياه و جوانه زني بذر و گياه را تحت کنترل مي گيرند.
 
رطوبت هوا و خاک
 
از ديگر شرايطي که بهار را براي رشد گياهان مساعد مي کند رطوبت نسبي هوا و رطوبت خاک است. بسياري از بذور براي جوانه زني به باران هاي مفصلي نياز دارند که مواد بازدارنده جوانه زني را شستشو داده و شرايط را براي جوانه زني آنها مساعد کند.
 
باران هاي بهاري نياز بسياري از بذور براي جوانه زني است که همراه دماي مناسب شرايط مناسب جهت جوانه زني بذر را فراهم مي کند.
 
هر گياه و هر بذري براي درک اثرات هر يک از اين عوامل محيطي که در فصل بهار همگي با هم جمع مي شوند و شرايط مناسب را جهت رشد آنان فراهم مي کند سازوکاري بسيار جالب و اعجاب انگيز دارد که بيانگر وحدت موجودات زنده و طبيعت اطراف آن است.
 
1- گیاه گندم
 
خصوصیات گیاه گندم
 
گندم ، گل آذین سنبله‌ای دارد. از هر گره آن معمولا یکسنبلچه متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود می‌آید. گاهی تعداد گلچه‌ها به 9 هممی‌رسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به نامهای پوشک بیرونی(لما)و پوشک درونی(پائولا)قرار گرفته است. برگهای گندم مانندبرگهای سایر غلات (به جزذرت وارزن) ، نازک و کم عرض بوده و زبانه‌هایکوچکی دارند.
 
میوه گندم
 
میوه گندم با توجه به گونه آن ، 3 تا 10 میلیمتر طول و 3 تا 5میلیمتر هم قطر دارد و شامل بخشهای زیر است.
 
گیاهک: یا رویان که تقریبا 5/2 درصدوزن دانه را تشکیل می‌دهد و سرشار ازپروتئین وچربی است که این بخش رامعمولا در تهیهآرد گندمجدا می‌کنند.
سبوس: همان پوسته دانه است و تقریبا14 درصد از وزن دانه را تشکیل می‌دهد. سبوس را هم همچون گیاهک در مرحله آرد سازی ازدانه جدا می‌کنند و معمولا برای خوراک دام مورد استفاده قرار می‌گیرد.
آندوسپرم: حاوی مواد نشاسته‌ای دانهگندم است و تقریبا 83 تا 87 درصد از کل دانه را شامل می‌شود. آندوسپرمدارای دانه‌های نشاسته‌ای و موادپروتئینی می‌باشد که دانه‌های نشاسته آن بوسیلهگلوتنکه یکی از پروتئینهای موجود در دانهاست، بهم چسبیده‌اند. میزان گلوتن موجود در دانه بر حسب نوع و نژاد گندم تفاوتمی‌کند.
 
همین میزان گلوتن گندم است که مرغوبیت آن را تعیین می‌نماید. گندمهای قرمز سخت بهاره و پاییزه گلوتن بیشتری دارند و به همین دلیل ، ارزش تهیهنان از آنها بیشتر است. چونخمیر حاصل از آردی که از لحاظ گلوتن غنی است، به دلیل داشتن حالت کشدار ، قادر استکه گازهای ناشی ازتخمیر را بیشتردر خود نگهدارد و برای همین ، خمیر بهتر ورآمده و حجمش بیشتر می‌گردد.
آب و هوای مناسب برای رشد گندم
 
 
 
شرایط ایده‌آل برای رشد گندم ،آب و هوای خنکدر دوره رشد رویشی ،آبو هوای معتدل در دوران تشکیل دانه وآب و هوای گرم و خشکدر زمان برداشت محصولمی‌باشد. بنابراین در مناطقی که زمستانهای سخت دارند، کشت گندم با مشکلاتی از قبیلسرما‌زدگی زمستانی مواجه می‌شود. البته باید بدانیم که گندم در برابر خشکی مقاومتچندانی ندارد و نمی‌تواند به مدت طولانی ، خشکی و کم آبی را تحمل نماید. اما قادراست خود را با شرایط خشک تا حدی تطبیق داده و با تشکیل یاخته‌های کوچکتر که درنهایت سبب تشکیل برگهای کوچک شده و در نتیجهروزنه‌ها کوچکتر می‌شود، سطح تعریق را کاهش دهد و از اثرات سوء کم آبی تا حدی محفوظ بماند.
 
انواع گندم
 
معمولا گندمها را به دو دسته کلی گندم بهاره و گندم پاییزهتقسیم بندی می‌کنند. این دو نوع علاوه بر آن که دانه‌هایشان از نظر رنگ ، بافت ،شکل و ... باهم فرق دارد شرایط رشد و نمو آنها نیز باهم تفاوت می‌کند. این دو نوعگندم را در دو زمان مختلف در سال کشت می‌نمایند. دانه گندم ، دارای شیاری است که درطول دانه قرار می‌گیرد. عمق این شیار در گندمهای پاییزه زیاد و در گندمهای بهاره کماست. طرفین این شیار در گندمهای بهاره گرد و در گندمهای پاییزه گوشه‌دار می‌باشد.

 



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | raha64 | تاریخ ارسال : 06 /02 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.