نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 3 دانلود
امتیاز فایل : 16 امتیاز
بازدید : 1,110 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,255 كاربر
adsads
صفحات لمسی
صفحات لمسی
تاریخ ارسال : 15 /11 /1392
دسته بندي: پابان نامه - پروژه - مقاله - تحقیق,فنی مهندسی,کامپیوتر
حجم فایل : 162.3 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD
تعداد صفحات : 18 صفحه
امتیاز : 16




قیمت : 1,000 تومان



توضیح :


(Touch Screen)

 

مقدمه:

در طراحی سیستم های رایانه ای ،کاربرپسند بودن سیستم و برقراری ارتباط ساده و سریع با کاربران بدون صرف وقت و هزینه های زیاد برای آموزش آنها همواره مورد توجه قرار گرفته است . یکی از فناوری های مدرن ، فناوری تاچ اسکرین یا صفحه لمسی است.

شايد تا به حال مانيتورهايي مجهز به صفحه نمايش لمسي را ديده باشيد اينگونه صفحه نمايش ها داراي مزيتها و معايبي هستند كه البته در منظورهاي مختلف استفاده از آنها به نفع ماست به عنوان مثال در دستگاه هايATMيا عابر بانك نياز شديدي به اين فناوري احساس مي شود.كار با اين دستگاهها بدين صورت است كه كاربر بسته به اينكه صفحه لمسي با چه فناوري ساخته شده نقطه ي مورد نظر كه نمايش يك كليد يا لينك مي باشد را توسط قلم مخصوص يا انگشت لمس كرده و فرمان لازم يا درخواست خود را وارد سيستم مي كند.همانطور كه مي دانيد از مانيتور هميشه به عنوان يك دستگاه خروجي ياد مي شد حال با افزودن Touch Screenبه آن، مي تواند جاي موشواره  يا صفحه كليد را گرفته و به عنوان يك دستگاه وروردي/خروجي به كار رود.صفحات لمسی ارزان قیمت و قابل انعطافی که از نانوکابلهای طلایی و نقره ای ساخته شده اند، به زودی جای خود را در مطبوعات، تلفنهای همراه، رایانه ها و دیگر تجهیزات الکترونیکی و حتی صفحات خورشیدی باز خواهند کرد.

با گذشت زمان گوشی ها با صفحات لمسی جایگاه بیشتری در زندگی ما پیدا می کنند. صفحات لمسی و کنترل بوسیله تماس (Touch) سریعتر و آسانتر است چنانکه شما می توانید تنها با یک بار لمس صفحه برنامه مد نظر را اجرا کرده و نیازی به فشردن چندین باره دکمه ها (مانند D-pad) نخواهید داشت.

تکنولوژی های متفاوتی در این زمینه وجود دارند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.

. خواهیم دید که آنها به چه چیزهایی حساس هستند و معایب و مزایا هر کدام چیست. در ابتدا به تاریخچه ای مختصر در مورد تکنولوژی های بکار رفته در صفحه های لمسی توجه کنید.

 

 

تاریخچه

پدر تکنولوژی صفحه های لمسی آقای دکتر Samuel Hurstاست . زمانی که بعنوان استاد در موسسه تحقیقات دانشگاه کنتاکی ( Kentucky) مشغول فعالیت بود ، برای امتحانات پایانی مجبور به خواندن حجم زیادی از مطالب بود که در مجموع 2 ماه به طول می انجامید و دو نفر فارغ التحصیل می شدند.

برای صرفه جویی در وقت ، اولین سنسور لمسی با نام Еlographرا اختراع کرد که به او اجازه می داد مطالب را سریعتر وارد کند . در کنار این اختراع شرکت Elographicsمتولد شد ( امروزه با نام Elo TouchSystemsشناخته می شود) ، این دستگاه شباهتی به سنسورهای امروزی نداشت اما این دستاورد قدم بزرگی به سمت صفحه های لمسی جدید بود. سه سال بعد ،در 1974 ، دکتر Samuel Hurstاولین صفحه لمسی شفاف را طراحی کرد و در سال 1977 Elographicرا اختراع و روش فنی 5-wireمقاومتی را به نام خود ثبت کرد که در حال حاضر نیز پرکاربردترین روش می باشد

مزاياي صفحه لمسي

رايانه هاي مجهز به صفحه لمسي داراي سه مزيت زير هستند:

1-    فضاي كمي اشغال مي كنند.

2-    قسمتهاي متحرك كمتري دارند.

3-    مي توان از آنها به عنوان يك دستگاه ثابت و جمع و جور در يك نقطه استفاده كرد.

 

انواع صفحه لمسي از لحاظ طريقه نصب

صفحه لمسي ها به دو شيوه در مانيتور ها استفاده مي شوند:

Built-in

Add-on

 

در روش Built-inهنگامي كه مانيتور در كارخانه توليد مي شود به طور سازماني صفحه لمسي را در آن جاي مي دهند.اينگونه صفحه لمسي ها مخصوص كارهاي سنگين خلق شده و مستقيما روي تيوپ CRTسوار مي شوند.

در روش Add-onصفحه لمسي را مي توان بعدا روي مانيتور ها اضافه كرد.اينگونه صفحه لمسي ها قابهايي شفاف هستند كه كنترلر آنها در داخل قاب جاسازي شده و روي صفحه ي مانيتور نصب مي شوند.

 

 كاربردهاي صفحه لمسي

 كيوسكهاي اطلاعاتي از جمله نمايشگر راهنماي توريستي در فرودگاهها و ترمينالهاي مسافرتي مي توانند اطلاعات مربوط به هواشناسي و پروازها را به كاربران يا مردم عادي ارائه دهند، راهنماي عمارتهاي بزرگ كه ممكن است در گوشه و كنار عمارت نصب شده باشند مانند حرمسراها و اماكن زيارتي سياحتي وسيع كه استفاده از آن توسط مبتدي ترين كاربران ميسر باشد، همينطور در موزه هاي بزرگ مي توان براي اطلاع رساني راجع به اجسام موجود در موزه استفاده كرد و .... كه به كارگيري اين ابزار اطلاع رساني بستگي به ابتكار مسئولين مي تواند در جاي خود نقش بسيار موثري داشته باشد.

مكانهاي فروش فوري يا POS[6] ، مثلا باجه هاي بليط فروشي ، بوفه هاي فروش مواد خوراكي ، فروش نشريات و روزنامه ها و ....

سيستمهاي كنترلي اتوماتيك وPLCها، در كارخانه هاي توليدي بزرگ براي كنترل دستگاههاي عظيم ، نمايشگر وضعيت دستگاهها حين كار و امكان دخالت دستي در كار دستگاه و ...

اهداف آموزشي ، به خاطر راحتي استفاده از آن مي تواند در يادگيري كاربر موثر باشد به خاطر اينكه كاربر نياز به داشتن اطلاعات مربوط به استفاده از رايانه را ندارد و تمركز بيشتري روي موضاعات مخصوص به خود دارد و ...

.........

.................

......

...

.

-------------------------------------------------------------------------------

بخر و پرینت بزن

این مقاله آماده پرینت و همچنین قابل ویرایش می باشد.

-------------------------------------------------------------------------------

 



  برچسب ها

دانلود , صفحه لمسی , صفحات لمسی , لمسی , رایگان , دانلود پایان نامه , TouchSystems , اولین سنسور لمسی با نام Еlograph , Еlograph , Samuel Hurst , دکتر Samuel Hurst , صفحات لمسی و کنترل بوسیله تماس , گوشی ها با صفحات لمسی , نانوکابلهای طلایی و نقره ا , صفحات لمسی ارزان قیمت , نياز شديدي به اين فناوري احساس , دستگاه هايATM , مانيتورهايي مجهز به صفحه نمايش لمسي , Touch Screen , صفحات لمسی در دنبای امروز , دانلود پروژه درمورد صفحات لمسی , دانلود تحقیق درمورد صفحات لمسی , دانلود تحقیق , دانلود تز رایگان , دانلود تز , دانلود مقاله رایگان , دانلود پایان نامه رایگان

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.