نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 0 دانلود
امتیاز فایل : 1 امتیاز
بازدید : 200 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,265 كاربر
adsads
گزارش کارآموزی سیکل پرورش قزل آلا رنگین کمان
گزارش کارآموزی سیکل پرورش قزل آلا رنگین کمان
تاریخ ارسال : 10 /02 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی
حجم فایل : 67.26 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : ورد
تعداد صفحات : 60 صفحه
امتیاز : 1




قیمت : 2,000 تومان



توضیح :

این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.

 

موضوع:

گزارش کارآموزی سیکل پرورش قزل آلا رنگین کمان

 

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                                  صفحه

 

فصل اول..................................................................................................................................... 1

مقدمه...................................................................................................... 2

1- تعریف ماهیان سرد آبی.......................................................................................... 3

2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................................................. 4

2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری.................... 4

2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان................................. 4

2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش............................................................. 6

2-3-1- دهان.................................................................................................................. 6

2-3-2- حلق................................................................................................................... 7

2-3-3- مری.................................................................................................................... 7

2-3-4- معده................................................................................................................... 7

2-3-5- روده.................................................................................................................... 8

3- شرایط محیطی.......................................................................................................... 8

4- تعریف علم تغذیه...................................................................................................... 9

5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................................... 10

6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش.................................................... 11

6-1- غذای تر.................................................................................................................. 11

6-1-1- ترکیب غذای تر.............................................................................................. 11

6-2- غذای مرطوب........................................................................................................ 12

6-3- غذای خشک......................................................................................................... 13

7- تغذیه بچه ماهیان..................................................................................................... 14

8- مقدار غذادهی............................................................................................................ 14

9- زمان و دفعات غذادهی............................................................................................ 18

10- کیفیت غذا............................................................................................................... 19

11- روش های تغذیه.................................................................................................... 20

12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی........................................................................... 22

13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه........................................................... 24

13-1- فرم بیومتری...................................................................................................... 24

فصل دوم

14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان............................................................... 27

14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن.......................................... 27

14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان............................................ 28

14-2- پروتئینها......................................................................................................... 29

14-2-1- کیفیت پروتئین....................................................................................... 30

14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها................................. 31

14-2-2-1- پودر ماهی fish meal.................................................................. 31

14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat.................. 32

14-2-2-3- پودر خون blood meat............................................................. 33

14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی................... 34

14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه................................................................................. 34

14-2-3-2- کنجاله سویا........................................................................................ 35

14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان............................................................................. 35

14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:.......................................................................... 35

14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein......................... 36

15-1- احتیاجات چربی قزل آلا........................................................................... 36

16-1- کربوهیدرات ها یا قندها............................................................................. 37

17-1- ویتامینها......................................................................................................... 38

18-1- بیماریهای بچه ماهیان................................................................................ 41

18-1-1 گرسنگی...................................................................................................... 41

18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)...................................................................... 42

18-1-3- مشکلات آبششی.................................................................................... 42

18-2- خراشیدن....................................................................................................... 43

18-3- آفتاب سوختگی........................................................................................... 44

فصل سوم

جدول های غذادهی................................................................................................... 47

نتیجه گیری.................................................................................................................. 50

فهرست منابع............................................................................................................... 52

مقدمه

رشد بی رویه جمعیت در سالهای اخیر و نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی از یک طرف و رو به اتمام بودن منابع غذایی قابل دسترس از طرف دیگر توجه به این موضوع که در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا با کمبود مواد غذایی روبرو می باشند باعث شده در کشور ما نیز با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن منابع آبی و از طرفی رو به کاهش بودن منابع دریایی، شرکت سهامی شیلات ایران را برآن داشت که پرورش ماهی را در آبهای داخلی جدی گرفته و امکانات خود را در جهت افزایش تولیدات داخلی به کار گیرد.

پرورش موفق و پایدار آبزیان اعم از ماهیان وسخت پوستان بستگی به پیش بینی غذای کافی، روابط زیست محیطی و نیز ملاحظات اقتصادی، تهیه و دسترسی به غذا دارد. امروزه به طور میانگین در حدود یک درصد انرژی، 5 درصد کل پروتئین و 14 درصد پروتئین حیوانی مردم از ماهی تأمین می شود که این ارقام روند صعودی داشته و مصرف آبزیان رو به گسترش است. بازده تبدیل غذا به گوشت در ماهی بسیار بالا است در پرورش ماهی بازده تبدیل پروتئین به پروتئین ماهی (کیلوگرم پروتئین در غذا برای تولید یک کیلوگرم پروتئین ماهی) نسبت به جوجه های گوشتی و سایر حیوانات خونگرم بیشتر است.

از نظر پراکنش جغرافیایی گوشه های مختلف آزاد ماهیان توسط بشر به نواحی دور از زیستگاه طبیعی اصلی انتقال داده شده اند. منشاء نسل قزل آلای رنگین کمان کالیفرنیای آمریکاست ولی در حال حاضر در تمامی نقاط جهان که آب مناسب برای زیست این ماهی وجود دارد، گسترش یافته است. توسعه و ترقی روزافزون پرورش آزاد ماهیان منجر به انتقال ماهی آزاد اقیانوس اطلس از سواحل شرقی آمریکای شمالی به سواحل غربی آن و حتی کشورهایی نظیر آفریقای جنوبی، تانزانیا و استرالیا گردیده است.

 

1- تعریف ماهیان سرد آبی

ماهی شناسان، ماهیان آبهای شیرین را بر اساس نیازهای حرارتی آنها به 3 گروه تقسیم نموده اند.

الف) ماهیان مناطق حاره که فقط در آبهای گرم می توانند زندگی کنند بعنوان مثال، ماهیان تیلاپیا وقتی که درجه حرارت آب پاین تر از 12 درجه سانتیگراد تنزل می کند تلف می شوند.

ب) ماهیان آبهای گرم اغلب این ماهیان محدوده حرارتی وسیعی را تحمل می نمایند ولی رشد آنها دردمای زیر 10 درجه سانتیگراد متوقف و یا کند می شود. مهمترین ماهیان گرم آبی عبارتند از: ماهیان خانواده کپور بویژه کپور معمولی و کپور ماهیان عمده هندی.

ج) ماهیان سرد آبی: این ماهیان قادر به تحمل درجات حرارت بیش از 25 درجه سانتیگراد به مدت طولانی نیستند. مهمترین گروه ماهیان سرد آبی مورد پرورش آزاد ماهیان می باشند.

2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان

2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمان در رده بندی جانوری

Fishes= (شاخه) phylum

teleostic= (رده) class

protacantho pterygil= (فوق راسته) sup class

salmoniformes= (راسته) order

salmonidate= (خانواده) family

oncorhynchus= (جنس) genus

onchorhynchus Mykiss= (گونه) species

rainbow trout= (نام انگلیسی) En. name

 

2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان

این ماهی از خانواده آزاد ماهیان است مهمترین ویژگی آن وجود باله چربی است که بین باله پشتی و باله دمی قرار دارد. این ماهی دارای یک نوار پهن بصورت رنگین کمان در هر طرف بدن می باشد. از لحاظ ظاهری قزل آلای رنگین کمان بدن کشیده ای دارد رنگ قوس و قزحی از سرپوش برانشی تا انتهای دم کشیده شده است. باله هایش توسعه یافته و تعداد آنها 8  تاست. این باله های شامل دو باله سینه ای، دو باله شکمی، یک باله مخرجی، یک باله دمی و دو باله پشتی است که یکی از آنها بالای بدن ماهی و در وسط قرار دارد و دارای اشعه است. به روی سر، بدن، پشت، باله چربی و باله دمی این ماهی لکه های تیره رنگ دیده می شوند. رنگ بدن این آبزی سبز زیتونی در پشت 3 تا خاکستری روشن و سفید با خالهای سیاهرنگ می باشد. حداکثر طول این ماهی به 70 سانتیمتر و حداکثر وزن بدن آن به 7 کیلوگرم می رسد.

محدود زیستگاه قزل آلای رنگین کمان از رودخانه کاسکونیم



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | raha64 | تاریخ ارسال : 10 /02 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.