نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 7 دانلود
امتیاز فایل : -6 امتیاز
بازدید : 941 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
تحقیقی بر روی پروتیینهای گیاهی هیدرولیز شده
تحقیقی بر روی پروتیینهای گیاهی هیدرولیز شده
تاریخ ارسال : 11 /02 /1393
دسته بندي: پابان نامه - پروژه - مقاله - تحقیق,فنی مهندسی,کشاورزی
حجم فایل : 45.95 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 66 صفحه
امتیاز : -6




قیمت : 7,200 تومان



توضیح :

این پایان نامه با فرمت ورد و آماده پرینت میباشد

موضوع پایان نامه : تحقیقی بر روی پروتئین های گیاهی هیدرولیز شده با هدف تولید و پوشش برای ساخت آن

چکیده

اين پروژه ، تحقيقي برروي پروتئينهاي گياهي هيدروليز شده (hvp) با هدف توليد و كوشش براي فصل آن مي باشد .

در فصل اول كه به تعريف ساختار و ويژگيهاي hvp  اختصاص دارد چگونگي فرآيند ايجاد رنگ و طعم بيان شده است .

فصل دوم اشاره اي دارد به محصولات و صنايعي كه در آن از HVPبعنوان يك طعم دهنده يا تقويت كننده طعم استفاده شده است .

در فصل سوم كه بخش اصلي پروژه مي باشد چگونگي ساخت HVP  در ازمايشگاه بيان شده است در اين فصل دو روش مجزا براي توليد آزمايشگاهي HVP  ارائه و تفسير شده است .

در فصل چهارم با نظر به اهميت فرآيند رنگبري در توليد HVP به بررسي اصول كلي اين فرايند پرداخته ايم .

در فصل پنجم ابتدا به بيان چگونگي توليد و بررسي فرآيند صنعتي توليد HVP پرداخته و سپس كاربرد و وضعيت HVP  در ايران را ارزيابي كرده ايم

فصل ششم شامل تعدادي Patent كه با موضوع بحث مرتبط بوده مي باشد و براي استفاده علاقمندان در آخر پايان نامه آورده شده است .

(1-1)      مقدمه

صدها سال است كه منابع پروتئني در توليد مواد طعم دهنده غذايي هيدروليزشده

استفاده شده است . طعم هاي خوشمزه از هيدروليزپروتئينها سالانه در حدود صدها و ميليونها كيلوگرم در جهان عرضه مي شود .

استفاده از اين پروتئينهاي هيدروليزشده بعنوان غذا يا اجزاء تركيبي مواد غذايي ويا براي تهيه طعم غذاها در شرق دور و آسياي غرب در كشورهايي مثل ژاپن ، چين ، اندونزي ، جائيكه براي قرنهاي متمادي به منظور حفظ و يا تغيير دادن طعم محتواي پروتئين غذاهايي از قبيل ماهي و گوشت از فرآيندهاي تخميري استفاده شده بود نشات گرفت.

توجه صنعتي به پروتئين هاي گياهي هيدروليزشده بعد از كشف گلوتامات منوسديم (MSG)  توسط IKEDA  بعنوان تركيب دهنده اصلي در پروتئين گياهي هيدروليزه سريعاً افزايش يافت . توليد پروتئين گياهي هيدروليزه اشل صنعتي ابتدا در اروپا شروع شد ه بود .

اولين محصول تجارتي كه ماده اصلي آن پروتئين گياهي هيدروليزه بود بعنوان يك جايگزين براي عصاره گوشت مصرف مي شد. امروزه بوسيله بهينه سازي و فرمولاسيون فرآيند كارخانجات توليد كننده مي توانند انواعي از پروتئين  هاي گياهي هيدروليزه را كه مورد نياز براي توليد يك غذاي اختصاصي مي باشدتوليد كنند.

خلاصه و نتيجه گيري

در فصل 1 ساختمان وويژگي هاي پروتئين هاي گياهي هيدروليزشدهمورد بررسي قرار گرفته به شرح خلاصه اي از آن مي پردازيم :

پروتئين ها شامل بيش از 30 نوع اسيد آمينه هستند كه توالي صحيح آمينو اسيدها براي هر پروتئين خاص متفاوت خواهد بود و هنگاميكه در معرض هيدروليزشدن قرار دارد اتصالات زنجيري پپتيدي مورد حمله واقع شده و پروتئين ها به واحدهاي اصلي سازنده آنها شكسته مي شوند و اجزاء زير متواند در طول هيدروليزبوجود آيند

آمينو اسيدها پپتيدهاي ساده پپتونها پروتئوزثانويه پروتئوز اوليه

پروتئين با انتخاب مواد خام و فرآيند به طور صحيح مخلوط پيچدهاي بدست مي آيد كه محصولات واكنش Maillard Amodori و تجزيه Strecker است .

پروتئين هاي هيدروليزشده به 3 قسمت تقسيم مي شوند :

1-   هيدروليزشده هاي اسيدي

2-   پروتئين گياهي هيدروليزشده با حجم نمك در حدود 40% ماده خشك .

3-   پروتئين گياهي هيدروليزشده شامل اسيدهاي آمينه آزاد با مقادير كوچك پپتيد .

در مورد رنگ عمدتاً قهوه اي است و خودش طعمي ندارد بلكه طعم غذاها رابيرون مي آورد و در نتيجه بهبود دهندگي طعم از وظايف اصلي آن است .

مراجع:

1-Elimination  of  chlorohydrins  from  liquid  hydrolyzate  inventors: fasi rolnd (brue hen,ch ) ;werner giancarlo( zurich,ch) wolfensberger ; ursula(fehraltorf;ch)

united states patent      NO: 4,759,944   july 25,1988.

2-process for producing a soy protein hydrolysate

inventors: tsumura ; kazunobu ( ibaraki,jp); kugimiya;wataru(ibaraki,jp) ; hoshino; kumiko( ibaraki,jp)

united states patent       NO: 6,022,702      february 8,2000

    3- process for the production of hydrochloric  acid and the  product therefrom

inventors : hamm ; donald j.(new  providence , nj)

united states patent              NO: 5,180,597     january 19,1993

4-method for production of a vegetable protein hydrolyzate  with  protease.

Inventors: nielsen, per munk ( hiller .o slashed. D,DK);

Eriksen; svend ( aller o slashed , DK) ; hansen,ole

Regnar ( herlev, DK) ; kristenseu ; svend  erike ( v.  a butted.r  1.0 slashed ,DK) ; hvass , peter ( lyngby,DK)

 

United states patent                  NO: 5,716,801     februry 10, 1998.

5-flavorted  bouillon base

inventors: poiger : hermann ( dubendorf,ch); huster; lienhard b.(wintherthur. Ch)

united states  patent          NO: 4,194,017  march  18,1980

1-     agent for providing  meaty flavor in foods

inventors : corbettnee rolison : constance r.( white plain ,NY)

united states  patent       NO: 4,165,391     august  21,1979

2-     process and product of making a vegtable protein hydrolysate food  scasoning

inventors: beloh lawek: lo thar ( freising.DE)

united states patent           NO : 4,798.736     JANUARY 17,1989

 

8-پايان نامه كارشناسي با عنوان :

هيدروليز پروتئين  به منظور توليد طعم دهنده هاي  مواد غذايي از نوع  h v p

 

فهرست مطالب

فصل اول - شناخت خواص و ويژگيهاي پروتئين هاي گياهي هيدروليز شده

(1-1)   مقدمه

(2-1) ساختار و ويژگيهاي پروتئين هاي گياهي هيدروليزه

(3-1) خواص ارگا نو لپتيكي :

(1-3-1) رنگ :

 (2-3-1) مزه :

(4-1) تركيبات معطر :

(5-1) ويژگيهاي پروتئين هاي گياهي هيدروليزه :

(1-6-1) خواص عملكردي پروتئين هاي گياهي هيدروليزه:

(7-1) دسته بندي پروتئين هاي گياهي هيدروليزه :

(8-1) فرآيند هاي توسعه طعم :

(9-1) اصول تجزيه و طعم دادن در پروتئين كياهي هيدروليزه

 فصل دوم - كاربرد پروتئين هاي گياهي هيدروليزه

(1-2)مقدمه

(2-2)محصولات نيازمند به يك طعم دهنده :

(3-2) محصولات نيازمند به يك تقويت كننده طعم:

(4-2) پارامترهاي موثر در انتخاب يك پروتئين گياهي هيدروليزه

(5-2) لزوم استفاده از پروتئين گياهي هيدروليزه و كاربرد آن :

سوپها گوجه فرنگي و سبزيجات مخلوط :

محصولات مرغ و گوشت :

 فصل سوم - تهيه پروتئين گياهي هيدروليزه در ازمايشگاه

(1-3) مقدمه:

(2-3) استفاده از سيستم برگشتني (Reflux) براي ساخت و توضيح مراحل كار:

(1-2-3) تئوري آزمايش :

(2-2-3) روش عملي آزمايش :

(4-3 ) بحث و مقايسه در نتايج آزمايشگاه :

 فصل چهارم – رنگبري

(6-4) خاكهاي رنگبري :

(5-4) ويژگيهاي مواد جاذب :

(4-4) جذب ماده جذب شونده از محلول رقيق :

(3-4)روشها ي جذب سطحي :

(2-4) جذب سطحي :

(1-4) مقدمه :

 فصل پنجم - بررسي فرآيند صنعتي و كاربرد پروتئين گياهي هيدروليزه در ايران

(1-5) مقدمه :

(2-5) مواد خام :

(3-5) روشهاي هيدروليزكردن :

(1-3-5) هيدروليزآنزيمي

(2-3-5) هيدروليزقليايي:

 (3-3-5) هيدروليز اسيدي:

 (4-5) فرآيند صنعتي:

(5-5)مصرف پروتئين گياهي هيدروليزه درايران:

(6-5) تفاوت بين MSG و HVP :

 

 فصل ششم - Patents

(1-6) مقدمه :

(2-6) عنوان و چكيده patent ها :

(1-2-6) حذف كلروهيدرين ها ازمايع پروتئين گياهي هيدروليزشده:

(2-2-6) فرآيند تهيه پروتئين سوياي هيدروليزشده :

(3-2-6) فرآيند توليد پروتئين گياهي هيدروليزشده HVP با بكارگيري اسيد كلريد ريك شكل وويژگي محصول حاصل از آن:

(4-2-6) روشي براي توليد يك نوع پروتئين گياهي هيدروليز شده به كمك پروتئاز:

 (5-2-6) توليد چاشني با طعم گوشتي :

(6-6-2) ايجاد طعم گوشتي در غذاها به كمك طعم دهنده:

 فصل هفتم - خلاصه نتيجه گيري

خلاصه و نتيجه گيري

ويژگي

 مراجع:



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | roya20 | تاریخ ارسال : 11 /02 /1393

  برچسب ها

دانلود پایان نامه تحقیقی بر روی پروتیین های گیاهی هیدرولیز شده با هدف تولید و پوشش برای ساخت آن , روشی برای تولید یک نوع پروتیین گیاهی هیدرولیز شده به کمک پرونئاز , فرایند تهیه پروتیین سویای هیدرولیز شده , مصرف پروتیین گیاهی هیدرولیزه در ایران , بررسی فرایند صنعتی و کاربرد پروتیین گیاهی هیدرولیزه در ایران , تهیه پروتیین گیاهی هیدرولیزه در آزمایشگاه , لزوم استفاده از پروتیین گیاهی هیدرولیزه و کاربرد آن , پارامترهای موثر در انتخاب یک پروتیین گیاهی هیدرولیزه , کاربرد پروتیین های گیاهی هیدرولیزه , اصول تجزیه و طعم دادن در پروتیین گیاهی هیدرولیزه , دسته بندی پروتیین های گیاهی هیدرولیزه , خواص عملکردی پروتیینهای گیاهی هیدرولیزه , ویژگیهای پروتیین های گیاهی هیدرولیزه , ساختار و ویژگیهای پروتیین های گیاهی هیدرولیز شده , شناخت خواص و ویژگیهای پروتیین های گیاهی هیدرولیز شده , تحقیقی بر روی پروتئین های گیاهی هیدرولیز شده با هدف تولید و پوشش برای ساخت آن

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.