نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 1 دانلود
امتیاز فایل : -2 امتیاز
بازدید : 391 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,263 كاربر
adsads
کارآفرینی کارخانه ماکارانی
کارآفرینی کارخانه ماکارانی
تاریخ ارسال : 25 /02 /1393
دسته بندي: طرح کارافرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 30.1 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 47 صفحه
امتیاز : -2




قیمت : 2,600 تومان



توضیح :

این فایل دارای فرمت word می باشد.

موضوع: کارآفرینی کارخانه ماکارانی

مقدمه

فصل اول

آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون

شمای کلی مراحل تولید آرد

کنترل کیفی کارتن

آزمونهای میکروبی

شمارش کپکها به روش کشت

تست تائید باسیلوس سرئوس

شناسایی میکرو ارگانیسم های بیمار زای آب ورودی

دستورالعمل اندازه گیری میکروبی سطوح و هوا

مراحل انجام کار

شرح آزمونهای کنترل کیفی

فصل دوم

بررسی خط تولید

۱-۲مواد خشک اولیه

آرد

گلوتن

ریگراند

ویتامین ها

۲-۲میکس کردن مواد خشک

۳-۲ترکیب مواد خشک با آب و بتا کاروتن

۴-۲قالب زنی

شستشوی قالبها

۵-۲مراحل خشک کردن و خشک کن ها

مراحل خشک کردن در خط بلند

۶-۲بسته بندی

بسته بندی

فصل سوم

شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمایشگاه تک ماکارون

۱-۳نمونه برداری

تعیین روش نمونه گیری و چگونگی اجرای آن

نمونه برداری از گلوتن

نمونه برداری از آرد

نمونه برداری از محصول در حین فرآیند

نمونه برداری محصول نهایی

نمونه برداری از کاروتن سلوفان و چسب

۲-۳شرح دستگاههای مورد استفاده در آزمایشگاه

شرح دستگاه رطوبت سنج

شرح دستگاه رنگ سنج

شرح دستگاه پروتئین سنج

دستگاه اتو کلاو

دستگاه الک

دستگاه آسیاب

دستگاه گلوترک

مقدمه

ماکاروني در حال حاضر به عنوان عنصري پر اهميت در تامين غذاي روزانه مردم دنيا از جايگاه ويژه اي برخوردار است .

با توجه به اين مهم گروهي از پيشگامان آرد سازي کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترين و پيشرفته ترين ماشين الات و فن اوري شرکت بولر سوئيس اقدام به توليد ماکاروني مطابق با استانداردهاي بين المللي نمايند که پس از طي مراحل و مسير هاي مختلف به اين مهم که همانا تاسيس کارخانهاي منحصر به فرد در سطح خاور ميانه به منزله توليد انواع ماکاروني به نام تک ماکارون بوده نائل آمدند .  اين ماشين الات پيشرفته توليد ماکاروني همتراز با ديگر کشورهاي توسعه يافته جهان بوده و اين اولين باري است که يک خط توليد پيوسته ماکاروني در ايران مورد استفاده قرار مي گيرد . که در اين راستا کيفيت محصولات از سوي مرکز تحقيقات شرکت بولر در سوئيس مورد تائيد قرار گرفته است .

محصولات اين شرکت به کشورهايي مانند کشورهاي خليج فارس ، سومالي ، اندلس ، کانادا و ... صادر مي شود

 

 

فصل اول

آشنايي با فعاليت هاي شرکت توليدي تک ماکارون

محصولات متنوع تک ماکارون گذشته از ارزشهاي غذايي فراوان و مغذي مانند هيدرو کربنها پروتئين مواد معدني و ويتامين هاي مختلف به جهت بهره بدن از سيستم پيشرفته بدون نياز به دسترسي کارگران و دخالت در توليد بهترين شرايط توليد ماکاروني را هم جهت با ديگر کشورهاي جهان فراهم مي آورد .  توليد اسپاگتي د اين واحد به صورت اکسترودر انجام ميشود که در ظرف مدت 20 ثانيه مخلوط خمير آماده ،‌ تحويل پرس و شکل گيري در قالب مورد نظر خواهد بود به دليل استفاده از اين سيستم بي نظير از رشد انواع باکتري ها و قارچها در مرحله خميري جلوگيري به عمل آمده که اين امر بر اساس استانداردهاي تغذيه اي جهاني بسيار با اهميت است . 

شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمايشگاه تک ماکارون

 ۳-۱ - نمونه برداری

برای انجام آزمونها ی کنترل کيفی اولين مرحله نمونه برداری از قسمتهای مختلف مواد اوليه ورودی به کارخانه و يا محصول نهايی می باشد .

نمونه برداری بايد توسط شخص صلاحيت داری انجام گردد  

 

تعيين روش نمونه گيری و چگونگی اجرای آن

  • نمونه برداری از گلوتن :

مقدار sample sizeرا از روی جداول استاندارد محاسبه نموده که حدود ۰.۵تا ۱کيلو گرم می باشد نمونه را در ظرف مخصوص ريخته و ازمايشات بر طبق روش اجرايی بازرسی و ازمون p 1001 انجام می گردد

کارشناس کنترل کيفيت در صورت مقبول بودن استانداردها ميانگين نتايج حاصله را در فرمی ثبت می کند در غير اين صورت مرجوع می شود .

  • نمونه برداری از آرد :

نمونه برداری از ارد به صورت نمونه های ۰.۵تا ۱کيلوگرمی می باشد که از بونکرهای ارد برداشته می شود و در مورد اردهای کيسه ای عينا مانند نمونه گيری از گلوتن
 می باشد

  • نمونه برداری از محصول در حين فرايند :

در مورد اين محصولات طی روش اجرايی و بازرسی و ازمون p1001ايستگاهای کنترل کيفی مشخص شده می باشد و نمونه گيری در محل انجام ميگردد

  • نمونه برداری محصول نهايی :

در مورد محصولات نهايی به طور تصادفی از خط کوتاه و از هر پالت ۱بسته و برای خط بلند به ازای هر پالت ۱ بسته با تواتر زمانی ۸دقيقه نمونه برداشته می شود اين نمونه ها روی ميز کنترل قرار می گيرد و ۲۴ ساعت در اين حالت قرار می گيرد

تواتر زمانی برای آزمونهای محصول حين فرايند به صورت ۱.۵ساعت يکبار می باشد

در مورد ۵محصول خط کوتاه : ۱- شلز ۲- لازانت ۳- گراندی ۴- زيتی ۵-هورنی گراپ مدت قرنطينه ۴۸ساعت می باشد .

  • نمونه برداری از کاروتن سلوفان و چسب 

۱-با توجه به شرح نمونه گيری و مقدار محموله مقدار sample size از جدول مخصوص مشخص می گردد

۲- در محل ايستگاه نمونه گيری مقدرا نمونه لازم را با نظرات کنترل کيفيت از محموله بر می داريم

۳- نمونه را به ازمايشگاه برده و ازمونهای لازم را انجام ميدهند طبق آزمون p1001

۴- کارشناس کنترل کيفت با توجه به نتايج آزمون و نظريه اواپراتور رد يا قبول بودن محموله را مشخص می کند

۵-در صورت قبول شدن محموله به انبار ارجا داده می شود و در صورت رد شدن محموله برگشت داده می شود

تذکر : در مورد کاروتن مقدار نمونه بر حسب تعداد کل محموله می باشد

تذکر : در مورد سلوفن مقدار نمونه بر حسب تعداد رول می باشد

تذکر : در مورد چسب مقدار نمونه بر حسب تعداد حلقه های چسب می باشد

 ۲-۳ - شرح دستگاههای مورد استفاده در آزمايشگاه

 در آزمايشگاه تک ماکارون همه روزه ازمايشهايی بر روی مواد مختلف شامل آرد محصول و گلوتن و... انجام می پذيرد که در اين آزمونها دستگاهای مورد استفاده قرار می گيرد گه بعضی از آنها را علاوه بر نام بردن توضيح کوتاهی نيز در رابطه با نحوه عملکرد ارايه می کنيم

دستگاههای مورد استفاده شامل :

رطوبت سنج سريع

دستگاه اندازه گيری پروتئين

دستگاه آب مقطر گيری

دستگاه اتو کلاو

بن ماری

انکوباتور

Phمتر

الک

ترازو ۰.۰۱

ترازو ۰.۰۰۱

آسياب

دستگاه هضم يا کلدال

گلو ترک

  • شرح دستگاه رطوبت سنج 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.