نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 0 دانلود
امتیاز فایل : 16 امتیاز
بازدید : 577 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
طرح توجیهی تولید انواع شکلات و شیره خرما
طرح توجیهی تولید انواع شکلات و شیره خرما
تاریخ ارسال : 27 /02 /1393
دسته بندي: طرح کارافرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 1.89 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : pdf
تعداد صفحات : 42 صفحه
امتیاز : 16




قیمت : 2,000 تومان



توضیح :

موضوع: طرح توجیهی تولید انواع شکلات و شیره خرما

 

مقدمه 1
-1 معرفی و شناخت محصول 3
تاریخچه پیدایشمحصول 3
4 ( 1-1 نام و کد محصول (آیسیک 3
2-1 شمارة تعرفه گمرکی 4
3-1 شرایط واردات 4
4-1 بررسی و ارائه استاندارد 4
5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینۀ قیمت تولید داخلی و جهانی
محصول 5
6-1 توضیح موارد مصرف و کاربرد 7
7-1 بررسی کالاهاي جایگزین تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 7
8-1 اهمیت استراتژیکیکالا در دنیاي امروز 8
9-1 کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 8
10-1 شرایط صادرات 9
-2 وضعیت عرضه و تقاضا 9
-1 بررسی ظرفیت بهره برداري و روند تولید و ظرفیت اسمی واحدهاي فعال -2
به تفکیکهر استان 10
2 بررسی وضعیت طرحهاي جدید و طرحهاي توسعه در دست اجرا -2
ظرفیت اسمی و میزان پیشرفت به تفکیکهر استان. 11
3 بررسیروند واردات و صادرات محصول به تفکیکمقدار و ارزشدلاري 12 -2
-3 بررسی اجمالی تکنولوژي و روشهاي تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه
آن با دیگر کشورها 20
-4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهاي مرسوم در فرایند تولید محصول 23
-5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادي شامل براورد حجم سرمایه گذاري ثابت 26
-6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و قیمت آن 29
-7 میزان سرمایه در گردش 30
-8 وضعیتتأمین نیروي انسانی و تعداد اشتغال 32
-9 پیشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح 34
-9 بررسی و تأمینآب و برق و سوخت و ... در محل اجراي طرح 35
-10 وضعیت حمایتهاي اقتصادي و بازرگانی 38
-11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندي و پیشنهاد نهایی در مورد احداث
واحدهاي جدید. 38
 
 
معرفی و شناخت محصول
شکلات یکی از شیرینی هاي پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد.این محصول از
ویژگی هاي جالبی برخوردار است ، چرا که در دماي اتاق به حالت جامد میباشد اما به
محض قرار گرفتن در دهان ذوب میگردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در
ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده میشود. کره کاکائو در دماي زیر 25 درجه
سانتیگراد جامد است و به هنگام تهیۀ شکلات با کاکائو و شکر ترکیب میشوند. نقطۀ
ذوباین چربیتقریبا بًرابر با دماي بدن است و به همین دلیل هنگامی که با سایر اجزاء
تشکیل دهنده شکلات مخلوط میشود باعثمیگردد که ترکیب جدیدي به محضقرار
گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یک مایع نرم و مطبوع شود. علاوه بر این
شکلات داراي طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا میپسندند. نکته
جالب توجه اینست که در ابتدا شکلات تنها به صورت یک نوشیدنی پر چربی و
نامطلوب مصرف میشود ولی به مرور تا حد چشمگیري توسعه و گسترش یافت که
شاید این خود یکیاز رموز تاریخ باشد.


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.