نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 4 دانلود
امتیاز فایل : -7 امتیاز
بازدید : 506 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان
گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان
تاریخ ارسال : 29 /02 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی,کشاورزی
حجم فایل : 66.34 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 68 صفحه
امتیاز : -7




قیمت : 3,900 تومان



توضیح :

این فایل دارای فرمت word می باشد.

 

موضوع: گزارش کارآموزی بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان

 

 

بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان.. ۰

موضوع: ۰

پروژة کارآموزی.. ۰

فصل اول.. ۰

شناسایی روش تحقیق.. ۰

طرح تحقیق: ۰

اهداف تحقیق: ۲

فرضیه ها: ۳

روش های گردآوری اطلاعات: ۴

واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی: ۵

زمان اجرا: ۶

مشکلات اجرا: ۷

فصل دوم. ۸

کلیات : موضوع و صنایع بسته بندی.. ۸

مقدمه: ۸

تعریف صنایع غذایی: ۱۰

مبحث مهم کنسروسازی: ۱۰

۲ دیدگاه در این مورد وجود دارد که عبارتند از: ۱۱

الف : دیدگاه کل در کنسروسازی: ۱۱

ب : دیدگاه جزئی در کنسروسازی.. ۱۱

نظریه تجربی نیکلاس آیرت: ۱۲

تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان.. ۱۴

بررسی تحصلات کارکنان: ۱۸

مهندس آزمایشگاه: ۲۱

ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن: ۲۳

پاستوریزاسیون: ۲۶

فصل سوم : ۲۸

بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی.. ۲۸

طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه: ۳۰

۱- دریافت گوجه فرنگی. ۳۱

۲- شستشوی مقدماتی: ۳۲

۳- شستشوی اصلی گوجه فرنگی: ۳۳

نوار نقاله یا سورتینگ: ۳۳

۴- خردکن یا منوپمپ: ۳۴

۵- دستگاه پخت اولیه (پری هیتر) ۳۵

۶- سیکلون یا فیلتراسیون دستگاه صافی: ۳۶

صافی مرحله یک: ۳۶

۷- کانتی نیوس دو مرحله ای: ۳۷

بچ (مخزن تغلیظ گوجه): ۳۸

۹- پاستوریزاسیون: ۳۹

۱۴- اتیکیت زنی و بسته بندی: ۴۲

بسته بندی رب گوجه فرنگی: ۴۲

برج خنک کننده: ۴۵

استقرار انبار کارخانه: ۴۶

انبار محصولات بسته بندی شده: ۴۷

انبار مواد اولیه: ۴۸

چگونگی نگهداری رب فله ای: ۴۸

کنترل کیفی: ۵۰

پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه: ۵۲

شستشوی دستگاها: ۵۳

فصل چهارم. ۵۴

نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها ۵۵

فصل پنجم. ۶۳

وضعیت نهائی وضعیت مطلوب چیکده. ۶۳

و نظرات کارآموز. ۶۳

چکیده مطالب: ۶۳

فصل دوم: ۶۴

فصل سوم: بررسی فرایند تولید. ۶۵

مشکلات کارخانه: ۶۶

انتقادات: ۶۸

پیشنهادات: ۷۰

منابع و مأخذ: ۷۳

ضمائم: ۷۵

طرح تحقيق:

بررسي فرايند توليد رب گوجه فرنگي

اهداف تحقيق:

چگونگي و چرائي  توليد رب گوجه فرنگي

اين هدف بيانگر ساختار فني و تكنولوژيكي كارخانه خواهد بود كه به خواننده در متن كمك خواهد كرد اولا با انواع دستگاههاي توليد رب و چگونگي كاركرد دستگاهها فضاي لازم جهت استقرار كارخانه نحوه مكان يابي، تأمين پرسنل موردنياز و غيره كمك كند.

دوماً : يك اطلاعات كلي از فرايند تهيه رب از اولين مرحله دريافت گوجه تا آخرين مرحله رب گوجه فرنگي به صورت تئوري در متن توضيح داده خواهد شد.

ب : فوايد استفاده از رب گوجه فرنگي

امروزه نياز انسان به مواد غذائي سالم بخصوص مواد غذايي كه به صورت صنايع بسته بندي شده در بازار عرضه مي شود براي مصرف كننده بسيار حائز اهميت است چرا كه نوع محصول درجه كيفيت و خدمات فروش و چگونگي دستيابي به محصول نهائي از طريق فروشگاههاي زنجيره اي و تعاوني هاي پخش مواد غذايي از جمله موارد است كه استفاده از يك نوع محصل را براي مشتري در بحث خريد و فروش كارخانه پيش روي فروشندگان قرار مي دهد.

اما بحث فوايد استفاده از رب گوجه فرنگي در اين مقوله است كه چون اين محصول در درجه اول باعث ايجاد رنگ و طعم در غذا مي باشد يك نوع چاشني كيفيت پخت غذا محسوب مي شود و در درجه دوم با داشتن ويتامين Aو Cكه براي انسان مفيد مي باشد استفاده از اين نوع محصول را در دستور كار غذايي خانواده قرار داده است.

فرضيه ها:

الف : ساختار و استقرار كلي كارخانه در تهيه رب گوجه فرنگي

ب: بررسي و بيان تركيبات توليدي رب

ج: تأثير محصول سالم بر كيفيت رب گوجه فرنگي

د: رب گوجه فرنگي و نحوه تأثير آن بر طعم غذا

روش هاي گردآوري اطلاعات:

الف: طي دوره كارآموزي و با استفاده از معلومات كارشناس تغذيه كارخانه

ب : استفاده از نمودارهاي صنعتي موجود در كارخانه

5-  نمودار تجهيزات و دستگاههاي شركت 2- نمودار تحويل كالا 3- نمودار درجه كيفيت محصول 4- نمودار استقرار سمت اداري كارخانه

5- مراجعه به كتابهاي صنايع غذايي موجود در دفتر شركت

6-  استفاده از راهنمائي هاي استاد راهنما جهت تنظيم و مرتب سازي مطالب در طرح تحقيقي

 

واژه هاي اختصاصي پروژه تحقيقي:

كنسرو: صنايع محافظت كردن از محصول بسته بندي شده را گويند كه امروزه با پيشرفت تكنولوژي نوع كنسرو با وجود تاريخ تولدي و انقضاء و در نزد مشتري و كارخانه سازنده قابل شناسايي است.

پري هيتر:دستگاه تبادل حرارت است كه با نصب اين نوع تكنولوژي در جهت حرارت دادن جهت خروج تفاله آن استفاده مي شود.

سورتينگ يا نوار نقاله : گوجه هاي شستشو داده شده به وسيله اين دستگاه به داخل خط توليد انتقال داده مي شود.

بچ :مخزن تلغيظ گوجه : گوجه حرارت داده شده به وسيله پمپ به اين مخزن انتقال داده مي شود وقتي آب گوجه به بريكس 37-35 درجه رسيد رب از مخزن تخليه مي شود.

خردكن يا منوپمپ : دستگاه خردكن يا پمپ گوجه خرد شده را به مخزن آب گوجه انتقال مي دهد.

پاستوريزاستور:همان طور كه از اسمش مشخص است پاستوريزه كردن آب گوجه را با مقدار نمك افزودني در درجه حرارت 90-85 درجه انجام مي دهد.



نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.