نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 21 دانلود
امتیاز فایل : 47 امتیاز
بازدید : 973 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
گزارش کارآموزی در شرکت تجهیزات پزشکی راد طب
گزارش کارآموزی در شرکت تجهیزات پزشکی راد طب
تاریخ ارسال : 29 /02 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی
حجم فایل : 8.92 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 16 صفحه
امتیاز : 47




قیمت : 1,200 تومان



توضیح :
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت تجهیزات پزشکی راد طب
گزارش کارورزی در یک شرکت تجهیزات پزشکی
 
این فایل دارای فرمت  word  می باشد.
 
 
 
فهرست مطالب مقدمه
 
زیرنویس رادیولوژی
 
عیوب دستگاه زیر نویس رادیولوژی
 
نکته  قابل توجه در تعمیر زیر نویس رادیولوژی
 
یونیت دندانپزشکی
 
مواد داخلی دستگاه یونیت دندانپزشکی
 
عیب یابی دستگاه یونیت دندانپزشکی
 
نگاتیو اسکوپ های رادیولوژی
 
چراغ هشدار رادیولوژی
 
ساکشن
 
عیوب احتمالی
 
مدار داخل ساکشن
 
 
 
 
 
مقدمه
 
شركت لوازم پزشكي رادطب توليد و عرضه كننده برخي لوازم پزشكي مورد استفاده در مطب ها و كلينيك ها مي باشد كه با توجه به ضمانت لوازم توليدي بخش تعمير و تعويض فعالي را نيز داراي مي باشد .
 
از جمله لوازم توليدي اين شركت ، لوازم حفاظت از تشعشع مانند پاراوان هاي سربي (ديواره هاي سربي كه معمولاً براي اشعه هاي ضعيف مانند راديوگرافي استفاده مي شود . بدين صورت كه پزشك بعد از قرار گرفتن پشت اين ديواره اقدام به عكس گرفتن از بيمار مي كند كه در اين صورت از آثر زيان بار اشعه در امان  مي ماند .)
 
سرب كوبي و تجهيز اتاق هاي راديولوژي (به اين دليل كه اشعه هاي سانع شده از دستگاه راديولوژي بسيار قوي بوده و در عمق ديوراها نيز نفوذ مي كند تمام درها ، ديوراها ، سقف و كف اتاق راديولوژي را با لايه اي از سرب كه معمولاً ضخامت آن 2 ميليمتر مي باشد مي پوشانند ).
 
روپوش و عينك هاي سربي (براي كارهاي آزمايشگاهي) و برخي تجهيزات كلينيك ها مانند چراغ تاريك خانه (براي ظهور و ثبوت فيلم هاي راديولوژي و كاركردن در محيط تاريك ) چراغ هاي هشدار، ساكشن جراحي ، زيرنويس راديولوژي ، تجهيز دستگاه يونيت دندانپزشكي و …مي باشد .
 
 
 
 
 
زيرنويس راديولوژي
 
زيرنويس راديولوژي دستگاهي مي باشد كه توسط آن نام ومشخصات بيماري كه از او عكس راديولوژي گرفته شده را روي نگاتيو مربوطه ثبت مي كند .
 
اصول كار اين دستگاه به اين صورت مي باشد كه مشخصات فرد مورد نظر روي كاغذ مخصوص پر رنگ و واضح نوشته و آن را در دستگاه زيرنويس قرار داده و به كمك گيره هاي مخصوص (كه روي دستگاه قرار دارند )آن را ثابت مي كنند سپس با قراردادن نگاتيو روي آن و زدن شاسي مربوطه نوشته به صورت منفي روي نگاتيو نقش مي بنند به طور كلي عمل اين دستگاه تاباندن نور با زمان و شدت تنظيم شده روي فيلم راديولوژي مي باشد .
 
مدار داخلي اين دستگاه (نوع متداول ساخت داخل) از دو تراشه 555 و يم تراشه سوئيچ و يك اپتوكوپلر ترانزيستوري با شماره 3023 تشكيل شده است .
 
-  زمان روشن ماندن لامپ هاي سيگنالي (نوع لامپ هاي استفاده شده در اين دستگاه از نوع لامپ هاي سيگنالي كم مصرف   مي باشد) داخل دستگاه توسط ولومي كه به اولين تراشه 555 متصل است قابل تنظيم مي باشد .
 
-   مقدار شدت نور آن نيز توسط ولومي كه به تراشه  سوئيچ مانند متصل است قابل تنظيم مي شود .
 
تغذيه مدار توسط يك ترانس 9/220 ولت صورت مي گيرد كه خروجي آن پس از گذشتن از يك مدار يكسو ساز توسط رگولاتور 7806 رگوله شده و به مدار اعمال مي شود در نماي ظاهري دستگاه كلاً سه كليد قرار گرفته :
 
كليد قرمز : به طور مستقيم (براي قرار دادن نوشته در دستگاه ) لامپ ها را روشن مي كند .
 
كليد سفيد : كه نور تنظيم شده توسط ولوم را روي نگاتيو        مي تاباند .
 
كليد مشكي : كه عمل دشارژ مدار را به عهده دارد .
 
عيوب دستگاه زير نويس راديولوژي
 
در برخي از مدل هاي ساخت داخل معمولاً لامپ هاي مدار را به سوئيچ هايشان لحيم كاري مي كنند به همين علت ممكن است اين لامپ ها به مروز زمان در داخل سر پيچ باز شده و لامپ ديگر روشن نشود بنابراين بهتر است قبل از هر كاري بعد از تست فيوز از سلامت سر پيچ و لامپ ها مطمئن شويم و با اتصال مستقيم لامپ ها به برق شهر آن ها و سر پيچ هايشان را تست نمود .
 
از جمله عيوب احتمالي مي توان به سوختن تراشه هاي 555 و يا اپتوكوپلر اشاره كرد كه مي توان از سلامت آن ها با تعويض قطعات اطمينان حاصل كرد .
 
اپتو كوپلر را مي توان با مولتي متر نيز تست نمود .
 
نكته  قابل توجه در تعمير زير نويس راديولوژي
 
در تعمير اين دستگاه بايد مدار را از روغن لحيم كاملاً پاك كرد  زيرا جريان لازم براي روشن شدن لامپهاي سيگنالي بسيار ناچيز مي باشد وآنها مي توانند از طريق باري كه از روغن لحيم(به جا ماتده ازلحيم كاري مدار)مي كشند روشن شوند ودر كار دستگاه اختلال ايجاد كنند. براي تميز كردن مدار مي توان از اسپري خشك ويا از الكل ويك برس استفاده نمود.البته در هنگام تميز كردن مدار وكمي بعد ازآن تا خشك شدن  كامل نبايد دستگاه را روشن نمود.
 
از ديگر عيوب احتمالبي دستگاه خرابي كليدهاي اصلي آن         مي باشد زيرا آنها با دسته هاي فلزي دستگاه در تماس مداوم هستند كه در صورت معيوب بودنشان بايد آن ها را با كليد سالم تعويض نمود .
 
يونيت دندانپزشكي
 
يونيت دندانپزشكي يك صندلي با ارتفاع و و زاويه اي قابل تنظيم تكيه گاه به طور اتوماتيك مي باشد .
 
مواد داخلي دستگاه يونيت دندانپزشكي
 
-  مدار تغذيه اجزاي داخلي كه از يك ترانس 12 ولت ، مدار يكسو ساز پل ديودي و يك رگولاتور ولتاژ تشكيل شده است .
 
-  مدار تايمر با استفاده از آي سي 555 كه توسط يك رله معمولاً ولت به شيرهاي الكتريكي آب متصل است و به گونه اي تنظيم شده است كه شيرهاي الكتريكي را به مدت لازم براي پر شدن شستشوي دهان (نصب شده روي دستگاه)باز نگه دارد .
 
-         مدار كنترل صندلي :
 
اين مدار از 4 رله تشكيل شده كه توسط چهار ترانزيستور (به صورت سوئيچ) تغذيه مي شوند و مدار آن به صورت زير           مي باشد .
 
در دو حالت اتوماتيك كه صندلي به طور كامل به جلو و پايين و يا به عقب و بالا مي رود از دو مدار تايمر با زمان مناسب براي تحريك كليدهاي up/ Backو down / frontاستفاد شده است .
 
در اين مدار براي حفاظت بيشتر و جلوگيري از اتصال همزمان up/ Backو down / frontمدار قدرت در رله ها به صورتي كه در شكل كاملاً مشخص است بسته شده اند ديودهاي D1, D4نيز براي حفاظت از ترانزيستورها در مدار به كار برده مي شوند .
 
-  مدار مربوط به نگاتيو اسكوپ (نگاتيو اسكوپ از يك صفحه پلاستيكي سفيد رنگ كه وظيفه آن پخش نور است تشكيل شده كه عكس هاي گرفته شده توسط دستگاه راديوگرافي دندان ، دندان و يا عصب مربوطه را مي توان توسط آن مشاهده نمود ). معمولاً روي پانل يونيت دندانپزشكي يك كليد يك حالتهگرفته كه توسط مدار بي استابل و يك رله وظيفه خاموش و روشن كردن لامپ پشت صفحه نگاتيو را يه عهده دارد .
 
معمولاً دستگاه يونيت دندانپزشكي داراي دو سري كليد ، يكي روي پانل جلويي (كه محل قرار دادن بقيه وسايل دندانپزشكي نيز هست) مي باشد و ديگري سري كليدهاي دو طرف صندلي براي امكان استفاده بهتر و آسان تر توسط پزشك مي باشد البته دو سري كليد پايي نيز روي يونيت تعبيه شده است كه يكي روي شاسي يونيت متصل بوده و ديگري كه توسط سيم سيار به يونيت متصل است اين كليد سيار فقط يك حالت آن هم براي بالا آوردن صندلي استفاده مي شود . كليدهايي كه روي پانل و يا دو طرف صندلي قرار دارند علاوه بر امكانات كليدهاي پايي داراي دو حالت Autoنيز مي باشند . كه توضيح مدار داخلي و طرز كار آنها در قسمت مدار داخلي آمده است .


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.