جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.
پروژه کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای
این فایل با فرمت WORD می باشد و شما میتوانید آنرا ویرایش کنید.
فهرست مطالب
فصل اول : کلیات
۱-۱ مقدمه و بیان موضوع ۱
۱-۲ اهداف کلی (کلان) ۱
۱-۳ اهداف جزئی (خرد) ۲
۱-۴ اهداف سازمان ۳
۱-۵ انگیزه ۳
۱-۶ اهمیت موضوع ۳
۱-۷ محدودیت مکانی ۴
۱-۸ محدودیت زمانی ۴
فصل دوم : ادبیات تحقیق
۲-۱ آشنایی با شرکت ۵
۲-۲ نیروی انسانی ۶
۲-۳ تجهیزات و ماشین آلات ۸
۲-۴ چارت سازمانی ۹
۲-۵ آشنایی با محصولات ۱۱
۲-۶ ظرفیت تولید ۱۱
۲-۷ روش تولید ۱۲
فصل سوم : طراحی تولید
۳-۱ طراحی ۱۵
۳-۲ تولید ۱۹
فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی
۴-۱ پیمان گذاری محصول ۲۳
۴-۲ بازاریابی (کانال های توزیع محصول) ۲۴
۴-۳ رقبا ۲۶
۴-۴ شناسایی بازار در داخل کشور ۲۷
۴-۵ تجزیه و تحلیل مالی ۲۹
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
۵-۱ نتیجه گیری ۳۸
۵-۲ پیشنهادات ۳۹
-1مقدمه وبيان موضوع
انسان برابر تامين انرژي بدن نياز به غذا دارد وبراي فعاليت روزمره خود بايد از تغذيه اي سالم برخوردار باشد كه اين امر بدون مصرف خوراكيها امكان پذير نمي باشد .
درزمان هاي قديم ابتدا قهوه خانه هاي محلي وجود داشت كه در آن چاي وقليان و غذاهاي سنتي وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغيير فرهنگ تغذيه ونيز پيدايش غذاهاي متنوع قهوه خانه ها جاي خود را به اغذيه فروشي ها كه امروزه شما مشاهده مي كنيد دادند كه يكي از اين غذاها كه در واقع از كشور ديگر وارد ايران شده ودر اغذيه فروشي ها يافت مي شود پيتزا مي باشد ومكاني را كه براي تهيه پيتزا فعاليت مي كند تا اين غذا را تهيه كند اصطلاحا با نام پيتيزا فروشي مي باشد پيتزا فروشي كه امروزه از رشد زيادي برخوردار بوده وداراي سود زيادي مي باشد تصميم گرفته شد تا در مورد آن پروژه اي در نظر گرفته شود .
1-2 اهداف كلي ( كلان )
از جمله اهدافي كه سبب انتخاب چنين پروژه اي گرديد كسب اطلاعاتي در مورد اين شغل بود از جمله اين اطلاعات مي توان به موارد زير اشاره نمود .
كسب اطلاعات در مورد درآمد اين شغل كه از نظر عموم مردم شغل پردرآمدي است .
كسب اطلاعات از نحوه آماده سازي غذاي معروف آن يعني پيتيزا
كسب اطلاعات از چگونگي تشكيل يك چنين مكان هايي توسط صاحبان آن ها كسب اطلاعات در مورد چگونگي تقسيم هزينه مواد مورد نياز بين قسمت هاي مختلف .
1-3 اهداف جزئي ( خرد )
از جمله اهدافي كه باعث انتخاب اين پروژه گرديد موارد ذيل است :
ميزان درآمد : فهميدن چگونگي كسب درآمد وميزان آن يكي از دلايلي بود كه باعث شد اين موضوع مورد بررسي قرار گيرد . در نظر مردم اين شغل از درآمد خوبي برخوردار است به دليل محبوبيت اين غذا بين مردم ومراجعه مناسب از سوي مردم باعث شده تا درنظر مردم به عنوان شغلي ياد شود كه از در آمد خوبي برخوردار است كه اين دليل بر اي ما كافي بود تا آن را مورد بررسي قرار دهيم .
نحوه آماده سازي غذا : دانستن در مورد طرز آماده سازي اين غذا ( پتيزا ) به دليل جذابيت وتنوع مواد موجود در آن وياد گرفتن تهيه آن يكي ديگر از دلايل بود .
چگونگي تشكيل آن : چگونگي تشكيل وايجاد اين شغل توسط صاحبان آن ازنظر سرمايه اوليه كه براي شروع كار لازم است وتهيه مكان آن كه مهمترين قسمت در ايجاد آن است .
چگونگي تقسيم هزينه مواد مورد نياز قسمت ها
رستوران ها واغذيه فروشي هاي بزرگ محصولات متنوعي را عرضه مي كنند اما فروشگاهي كه مورد تحقيق ما است چنين نبوده وتنوعي درنوع محصولات نداشته وتعداد محصولات آن از 12 الي 13 نوع محصول تجاوز نمي كند .
كه اين انواع محصول شامل تعدادي پيتزا از قبيل ممتاز ، كباب ، ميگو ، پپروني ، گوشت ، و ... شده وتعداد ساندويج همانند سوسيس كوكتل سوسيس هات داگ ،همبرگر، چيزبرگر و .. است .