نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 3 دانلود
امتیاز فایل : 11 امتیاز
بازدید : 546 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,265 كاربر
adsads
طرح کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد
طرح کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد
تاریخ ارسال : 16 /03 /1393
دسته بندي: طرح کارافرینی
حجم فایل : 30.15 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 23 صفحه
امتیاز : 11




قیمت : 2,800 تومان



توضیح :

موضوع: گزارش کارآفرینی شرکت رب مسما مشهد

 

 

كارآفرين و كارآفريني: 3
الف: ويژگيهاي عمومي: 3
هدف از پيشرفت چيست ؟ 6
تشكيل شركت سهامي خاص 9
الزام در انتخاب نام : 10
فرآيند توليد رب و تاريخچه كارخانه : 11
نحوه توليد رب در كارخانه : 11
سرمايه شركت : 12
سرمايه در گردش : 14
محوطه سازي كارخانه : 14
ساختمان سازي كارخانه : 15
تجهيزات سرمايه اي و حكم مصرفي : 16
هزينه هاي آب و برق : 17
آب مصرفي : 17
برق : 17
تاسيسات كارخانه : 18
وسايل حمل و نقل كارخانه : 19
مواد اوليه و بسته بندي 20
پالت : 20
برآورد هزينه و تعميرات و نگهداري : 21
مبناي حقوقي و دستمزد نيروي انساني : 21
برآورد هزينه استهلاك : 24
 

كارآفرين و كارآفريني:

كارآفريني يعني درهم آميختن ويژگيهاي شخصي و ابزار مالي و منابع موجود در محيط با استفاده از تجهيزات، تسهيلات و امكاناتي كه در اختيار داريم.

كارآفريني كسي است كه توانايي آنرا دارد تا فرصتهاي كسب و كار را ببيند و آنها را ارزيابي كند، منابع لازم را جمع‌آوري و از آنها بهره‌برداري كرده و عمليات مناسبي را براي رسيدن به موفقيت پي ريزي نمايد.

كارآفرين كسي است كه داراي ابتكار عمل و خلاقيتهاي جديد و نوآوري در مقايسه با ديگران و براي رسيدن به هدفهاي اقتصادي تلاش مي‌كند.

«خصوصيات روحي، حرفه‌اي، ذهني، شخصيتي يك فرد كارآفرين»

الف: ويژگيهاي عمومي:

1) خودباوري 2) ريسك پذيري 3) هدايت و رهبري 4) خلاقيت 5) آينده‌نگري.

ب) صفات بارز:

1) اعتماد به نفس 2) استقلال راي 3) خوش بيني 4) نياز به كاميابي 5) منفعت شناسي 6) ايستادگي 7) سخت كوشي و پشتكار 8) مردم داري 9) انتقاد پذيري 10) نوآوري 11) ابتكار 12) انعطاف پذيري 14) دورانديشي 15) اراده 16) پيشقدمي 17) اشتياق به انجام كارهاي بزرگ 18) توانايي ريسك پذيري

ج) رفتار حرفه‌اي كارآفريني

1) گزينش درست حرفه 2) الگو قراردادن افراد موفق 3) اصلاح نكات ضعف 4) برنامه ريزي 5) قبول مسئوليت 6) اعتماد به كاركنان 7) داشتن ظاهري مناسب 8) قدرت تصميم‌گيري 9) در زمان حال زندگي كردن.

د) ذهنيت كارآفرين

1) احساس رضايت از كار 2) فعاليت انديشمندانه 3) محدود نكردن ذهن به فعاليتهاي روزمره 4) خوش خلق 5) سازماندهي فكري 6) داشتن ذهنيت مثبت

هـ) پرورش ذهنيت مثبت

1) متمركز كردن ذهن به فعاليتهاي مثبت 2) گزينش اهداف مثبت در كار خود 3) معاشرت با كسانيكه انديشه كارآفريني داشته و به آنها عمل مي‌كند. 4) پرهيز از انديشه هاي منفي 5) در دست گرفتن مهار ذهن و باور كردن آن براي بهره‌گيري بهتر 6) گوش به زنگ بودن براي استفاده از فرصتها 7) رها كردن فكرهايي كه نتيجه دلخواه به بار نمي اورد 8) انتخاب محيط زندگي با نيازها 9) باور داشتن استعدادهاي خود 10) با فعاليت تنشهاي ذهني را دور ساختن.

و) عادتها و رفتارهاي كارآفرين

توجه: ايجاد عادتهاي خوب و دشوار است اما همينكه بدست آيد به دارايي مهمي تبديل مي‌شود، كار آفرين در وضعيت فشار دائمي به سلامت فكري و بدني نياز دارد و براي مواجه با تنشها نكات زير براي كارآفرين ضرورت دارد.

1) ميانه روي در خوردن و آشاميدن 2) استراحت كافي 3) خودداري از استعمال دخانيات 4) جدا كردن امور مهم از امور فوري 5) بيدار شدن از خواب 2 يا 3 ساعت زودتر از حد معمول 6) برنامه ريزي براي فعاليتهاي مهم روز بعد قبل از خواب 7) حفظ عاداتي كه كسب نموده است.

اميد است با كسب عادات و صفات مذكور و حفظ آن كارآفريناني موفق بوده شغلي را انتخاب نمايندكه:

1) مورد رضاي خداوند متعال باشد 2) مورد نياز جامعه باشد 3) با فرهنگ جامعه اسلامي مطابقت داشته باشد 4) در توان مادي و جسمي خودتان باشد. 

يكي از مهمترين احتياجات موجودات از بدو تولد نياز به خوراك مي باشد . انسانها از دوران ماقبل از تاريخ براي تهيه خوراك خود تلاشهاي زيادي انجام داده اند .

و با گذشت زمان به پيشرفتهايي در زمينه تهيه انواع مواد غذايي و مصرف آن دست يافته‌اند.

اما اين امر با مشكلاتي هم روبرو بود از قبيل تارخي مصرف كم و انقضاء زود ، امكانات كم بهداشتي و نفوذ ميكروبها و ... كه هريك مانع بزرگي در برابر رفع اين نياز بودند .

با رشد تكنولوژي و صنعت بصورت مدرن امروزي انسانها به علم پاستوريزاسيون دست يافتند و توانستند در كارخانجات و كارگاهها مواد غذايي را بصورتهاي گوناگون بسته بندي و كنسرو كنند بطوريكه تا مدتهاي زيادي قابل استفاده باشند .



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | mjavad25 | تاریخ ارسال : 16 /03 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.