نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 5 دانلود
امتیاز فایل : -14 امتیاز
بازدید : 816 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,255 كاربر
adsads
پروژه کار آفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
پروژه کار آفرینی تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
تاریخ ارسال : 20 /03 /1393
دسته بندي: طرح کارافرینی,طرح توجیهی
حجم فایل : 61.32 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 56 صفحه
امتیاز : -14




قیمت : 5,500 تومان



توضیح :

این پروژه با فرمت ورد و آماده پرینت میباشد

موضوع پروژه : تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس

 

 

فهرست مطالب

    شرح                                                                                                                                     صفحه

فصل اول                                                                                                                                            

   جدول نتايج چكيده طرح                                                                                           3  

 

فصل دوم

   كليات در راستاي شناسائي محصول و                                                                        6

          مقدمه

         1-2 تعريف ، ويژگيها و مشخصات فني محصول از نظر شكل ظاهري ، طبقه بندي و                   7                2-2 چگونگي و ميزان بكارگيري بعنوان كالاي نهايي يا واسطه اي                                10

         3-2 ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان فروش                                             11

 

فصل سوم      

بررسي و برآوردهاي فني                                                                                               12

1-3 ارزيابي روشهاي مختلف توليدي وگزينش روش بهينه                                                  12

2-3 تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد                                                                                        12  

3-3 مسير فرآيند و نمودار گردش مواد                                                                            17

4-3 بررسي مناطق و مراحل و شيوه هاي كنترل كيفيت                                                       20

5-3 تعيين و محاسبه ظرفيت برنامه توليد و شرايط عملكرد واحد                                           25

6-3 ذكر نام اصلي و تجاري  همراه با مشخصات فني منابع تامين و ...                                  26

7-3 بررسي و تحقيق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهيزات خط توليد              33

8-3 تعيين مشخصات خدمات مورد نياز و تاسيسات عمومي                                                            37

9-3 تجزيه و تحليل و محاسبه تعداد نيروي انساني                                                              40

10-3 محاسبه كليه سطح زيربناي لازم براي سالن توليد انبارها تاسيسات و ...                           41

 

فصل چهارم

بررسي هاي مالي و اقتصادي                                                                                                    43  

1-4 تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي اصلي واحد                                                           44

2-4 تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي سرمايه اي واحد                                                   46

3-4 برآورد دارائيهاي ثابت سرمايه در گردش كل سرمايه گذاري                                          50
4-4 هزينه هاي استهلاك و تعمير و نگهداري عملياتي و غير عملياتي                                                53

5-4 برآورد كل هزينه هاي ثابت توليد و هزينه هاي متغير توليد                                            54

6-4 محاسبه قيمت فروش بر اساس سود منطقي و قابل انتظار                                             56

7-4 تعيين شاخص هاي اقتصادي ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلي و ...                        56

 

 

مقدمه

 مقوله غذا و تغذيه فرآيند ضروري براي حفظ و ادامه حيات مي باشد و تنها تعداد معدودي از مواد غذائي از جمله گوشت خاصيت رفع گرسنگي را دارد وفرآورده هاي گوشتي از جمله سوسيس ها و كالباسهايي نيز كه از انواع گوشت هستند منابع غذائي لذيذي بشمار مي آيند كه ضمن اينكه هر انساني را از گرسنگي نجات ميدهد باعث رشد جسمي و مغزي نيز ميگردد چرا كه مقدار پروتئين هاي حيواني اسيدهاي آمينه ضروري ومناسب درآنها به اندازه كافي بالا ميباشد و ميتواند منبع غذائي خوبي در رژيم غذائي يك فرد باشد از طرفي با توجه به روند صنعتي شدن جامعه و افزايش تمايل افراد به استفاده از غذاهاي نيمه آماده يا به اصطلاح فست فود  به دليل وقت كم مصرف اين نوع فرآورده هاي گوشتي نيز روزبه روزبيشتر مي شودو توجه به آمار مصرف خیلی کم در ایران که سرانه مصرف با وجود 250 کارخانه فعال و تولید حدود 400 هزار تن در سال به مقدار 4 کیلو در سال  میباشد که در مقایسه با کشورهای اروپائی بسیار پائین میباشدمیزان  مصرف در کشورهای اروپائی سرانه 64 کیلو میباشدبا نظري به تاريخچه صنعت توليد سوسيس و كالباس درايران و روند صعودي آمار توليد كنندگان و بالطبع روند صعودي مصرف اين كالا بيشتر به اين قضيه واقف ميشويم .از سال 1310 در سطح كارگاهي و ابتدائي اولين واحد هاي توليد كننده اين كالا شروع بكار نمودند و سپس واحد هاي ديگري در گيلان و كرج تاسيس شد . قبل از انقلاب اسلامي توليدات سوسيس و كالباس به دوبخش اسلامي و غير اسلامي  تقسيم ميگرديد توليدات اسلامي با استفاده از گوشت گاو به اضافه روغن نباتي و غيره توليد ميشد وبخش غير اسلامي با استفاده از گوشت و چربي خوك تهيه ميگرديد پس از انقلاب اسلامي و ايجاد ممنوعيت مصرف گوشت خوك ستاد بسيج اقتصادي كشور فرمولاسيون توليدات گوشتي را بشرح ذيل تغيير داد :

 

1-   سوسيس و كالباس با 40 % گوشت

2-   سوسيس آلماني با 40% گوشت

3-   مارتادلا با 40% گوشت

4-   كالباس خشك با 60% گوشت

5-   كالباس ليونر (بي چربي) با 64% گوشت

6-   كالباس ممتاز با 80% گوشت

 

1-1 تعريف : ويژگيها و مشخصات فني محصول از نظر شكل ظاهري ، طبقه بندي، فرمول، چگونگي بسته بندي ، اجزا و قطعات متشكله ،حد استانداردملي و جهاني ، شماره تعرفه گمركي شرايط ورود

سوسيونها كه در ايران به سوسيس و كالباس مرسوم است به فرآورده هاي گوشتي اطلاق ميشود كه حاوي نمك و چاشني ها باشند سوسيون از كلمه لاتين سالسوس به معني نمك گرفته شده است

تعريف

سوسيس و كالباس عبارت است از مخلوطي پايدار حاصل از گوشت يك يا چندين حيوان حلال گوشت كه همراه با مواد ديگري در داخل پوششهاي طبيعي و يا مصنوعي در شرايط مناسب پر شده و پس از طي فرآيند حرارتي مناسب و ساير فرآيندها براي مصرف آماده ميگردد ولي در هر حال عمده ترين جزء پروتئين بكار رفته در توليد سوسيس و كالباس گوشت ميباشد.

طبقه بندي

دريك تقسيم بندي سوسيون ( سوسيس و كالباس ) را به دو رده تقسيم مي كنند:

1 نوع چرخ شده با بافت درشت

2 فرآورده هاي با بافت امولوسيون دار

در ايران به فرآورده هاي با قطر بزرگ كالباس و با قطر كوچك سوسيس گفته ميشود سوسيس و كالباس نوع بافت درشت داراي ذرات گوشت هستند كه فشرده نمي باشد و در سوسيس وكالباسهاي با بافت امولوسيون شده چربي ازطريق اجزاء گوشت امولسيفيه و مستحكم ميگردد هر دو نوع اينها قابل سرد شدن ، عمل آمدن ، پختن، خشك شدن، يخ زدن ، يا دودي كردن مي باشند هر دو نوع محصول را ميتوان با دستگاههاي يكساني توليد نمود و تنها مسئله اي كه باعث تفاوت در توده  ساختماني آنها ميشود مربوط است به شيوه هاي فرآوري آنها ، از لحاظ تنوع فرمولاسيون نيز انواع مختلف سوسيس و كالباس ميتواند توليد شود (سوسيس آلماني ، ليونر ، مارتادلا ، خشك، و ...) در حال حاضر ملاك و شاخص براي بررسي كيفيت اين كالا فرمول ستاد بسيج اقتصادي كشور ميباشد.

بسته بندي

بسته بندي سوسيس و كالباس در داخل روكشهاي مخصوص ( روكشها يا منشا طبيعي دارند يا منشا سنتيك) انجام ميشود و سپس در بسته بندي نهائي كارتن قرار ميگيرد پوششهاي طبيعي مورد استفاده عبارتند از مري ، شكمبه ، روده كوچك ، روده كور، مثانه گاو، روده كور و مثانه گوساله ، روده كوچك و روده كور گوسفند، كه اين مواد تحت فرآيند خاصي در واحد هاي سازنده اين پوششها قرار ميگرند و در اختيار واحدهاي توليد كننده سوسيس و كالباس قرار ميگيرند .

پوششهاي مصنوعي شامل انواع سلولزي، الياف سلولزي ، الياف سلولزي چند لايه الياف پوست، پوشش پلاستيكي ( پلي آميد ، پلي استر، پلي اتيلن، پلي پروپيلن ) آلژينات مي باشند امروزه كليه پوششهاي كالباس و سوسيس در داخل كشور توليد ميگردد ولي برخي از انواع فيبروز آنها از خارج وارد ميگردد.

.

.

.

لطفاً برای دیدن ادامه مطلب فایل را خریداری نمایید.



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | roya20 | تاریخ ارسال : 20 /03 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.