جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.
این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.موضوع : گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدارفهرست مطالبعنوانتاريخچه نوشابه 1فصل اول : آبآب 2تصفيه آب 2فصل دوم : واحد عصارهعصاره يا بنيان نوشابه 3افزودنيهاي مجاز در نوشابه 3شيرين کنندهها 3تهيه شرب اوليه از شکر جامد 4فيلتراسيون شربت اوليه 4تهيه شربت غذايي (عصاره) 4طعم دهندهها 5عصاره نوشابههاي پرتغالي 5عصاره نوشابههاي ساده 5ضدعفوني کردن دستگاههاي عصاره خانه 5عنوان صفحهفصل سوم : گاز Co2توليد گاز Co2 7برج شستشو 7رطوبت گيري يا جدا کننده آب 7چيلر 8فصل چهارم: بطري شويبطري شوي 9اندازهگيري درصد سود در بطري شور 10آينه بان 10فلوميکس 10کربوکولر 11پرکردن بطري 12آزمايش نقطه پر شده 12دستگاه تشتک زن 13پرکن جعبه نوشابه 13فصل پنجم : کنترل کيفيمقدمه کنترل کيفي 15عنوان صفحهآزمايشات انجام گرفته روي نوشابه 15آزمايش بريکس 15مقدار بريکس 15آزمايش بومه 16اندازه گيري فشار، دما و گاز Co2 16اندازه گيري درصد قند 17آزمايش اسيديته 17تعيين چگالي 17آزمايش pH 17آزمايشات ميکروبي و شيميايي 18آزمايشات ميکروبي 18تقسيم بنديهاي کارهاي ميکروبي 18ساخت محيط کشت 18انواع محيط کشت 19روش انجام آزمايش ميکروبي 20نتايج آزمايشات انجام شده 21آزمايشات هفتگي 22تاريخچه نوشابه :تاريخ نوشابه اساساً به زماني بر مي گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشيدني توانست موادي چون طعم دهنده ها و شيرين کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاريخ پيدايش آن به درستي روشن نيست ولي تصور مي شود ابتدا در خاور ميانه و به ويژه در نواحي جنوبي ايران روشهايي براي تهيه آن موجود بوده است .ايراني ها از 2500 سال پيش ، روشهايي براي حرارت دادن نيشکر و تهيه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقيق کردن آن شربتهايي درست مي کردند که بيشتر مصرف درماني داشت .از اين رو تهيه شربتها و نوشابه ها و تکنيک آن توسعه يافت .پروژه کارآموزی تولید نوشابه گازدار