جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
توليـد رشته آشي و پلويي
موضوع طرح : توليد رشته آشي و پلويي
ظرفيت : 360 تن در سال
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 876 ميليون ريال
سهم آوردة متقاضي: 88 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 785 ميليون ريال
دورة بازگشـت سرمايه: 19 ماه
اشتغالزايي : نه نفر |
پديده پويايي در يك جامعه ، گذشته از تاثير در ساختارهاي ديگر زندگي از قبيل روابط اجتماعي ، مسكن ، بهداشت، آموزش و غيره، كم و بيش در نوع و مواد مصرفي آن جامعه نيز تاثير مستقيم داشته و بسته به وضعيت اقتصاد جامعه در اغلب جوامع دگرگوني هاي كاملا مشخص، در وضع و نوع تغذيه به وجود آورده است.
لذا همين مساله باعث شده است كه اقشار مختلف جامعه در ميان غذاهاي متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفي را با در نظر گرفتن دو فاكتور اساسي يعني مطلوبيت فرهنگي و امكانات اقتصادي در برنامه غذايي خود قرار دهند
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
توليـد رشته آشي و پلويي