نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 8 دانلود
امتیاز فایل : 32 امتیاز
بازدید : 454 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف
گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف
تاریخ ارسال : 26 /03 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی
حجم فایل : 0.93 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 68 صفحه
امتیاز : 32




قیمت : 5,000 تومان



توضیح :

عنوان گزارش : گزارش کارآموزی کارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف 

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                            صفحه

مقدمه                                                                                                                           3

نوع محصولات توليدي                                                                                                 5

ورود مواد اوليه و مراحل تأييد در انبار                                                                                    6

ورود مواد اوليه به سردخانه و نحوه نگهداري                                                               12

كاربرد انواع ادويه و عملكرد آنها                                                                                             13

ويژگي‌هاي محصولات مرغ آماده طبخ                                                                         23

فرآوري                                                                                                                        23

ويژگي‌هاي مواد اوليه                                                                                                   25

فرآيند توليد                                                                                                                   27

بسته‌بندي                                                                                                                      28

كنترل كيفيت                                                                                                                30 

روش اجرايي كنترل كيفيت                                                                                           30

كنترل كيفيت مواد اوليه                                                                                                            32

بازرسي و كنترل كيفيت محصول حين توليد                                                                  45

بازرسي و كنترل كيفيت محصول نهايي                                                                                    51

تأييد نهايي و كنترل كيفيت                                                                                            54

بخش ميكروبي                                                                                                              55

بخش شيميايي                                                                                                               64

خروج و ادامه زنجيره سرد تا مصرف                                                                          72

توضيحات نهايي                                                                                                                       73

منابع و مآخذ                                                                                                                 75

مقدمه :

امروزه صنعت غذا يكي از مهمترين مشكلات براي مردم محسوب مي‌شود. از سوي ديگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در كنار آقايان باعث شده تا فرصت تهيه غذا برايشان ميسر نباشد. در اين ميان كارشناسان و صاحبان صنايع غذايي براي اين مشكل راه‌هاي متعددي را براي سريع آماده شدن غذا ارائه داده‌اند تا اين مشكل مرتفع گردد.

از اين رو تصميم گرفتم با تهيه گزارشي از روند توليد غذاي آماده تهيه كنم. در اين گزارش سعي شده از مراحل تهيه مواد اوليه براي كارخانه تا غذاي آماده كه به دست مصرف كننده مي‌رسد، شايد بتوان غذاهاي آماده را پديده‌اي جديد و حائز شرايط مناسب كيفي، غذايي و بهداشتي دانست كه در ايران صنعتي نو پا است و به تدريج جايگاه خود را در بين مصرف كنندگان باز مي‌كند و از آغاز ارائه اين محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولي را داشته است.

عنايت به اين نكته كه اين محصولات فاقد هرگونه افزودني‌هاي شيميايي مضر بوده و كاملاً از مواد غذايي طبيعي استفاده مي‌كند. در كنار ارزش غذايي مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزاياي بارز غذاهاي آماده مي‌باشند.

گرايش روزافزون خانواده‌هاي ايراني به غذاهاي آماده شده – اشتغال روزافزون خانمها در فعاليت‌هاي اجتماعي و كاري خارج از منزل نيز مصرف اين محصولات را روز به روز افزايش مي‌دهد.

 

معرفي كارخانه

شرکت زرفام تهران در سال 1385 با همت گروهی از متخصصین در صنعت غذایی تاسیس گردید. این شرکت با توجه به نیاز روزمره مردم به مواد غذایی سالم اقدام به تولید انواع فرآورده های گوشتی و پروتئینی در منطقه ماهدشت کرج نموده است.

شرکت زرفام تهران به منظور ارتقاء سطح کیفی و ایمنی محصولات مدیریت شرکت
در سال 1387 تصمیم به اخذ سیستم‌های مدیریت کیفیت و ایمنی بر مبنای ISO9001:2008 ISO22000:2005وHACCPگردیده است و این سیستم در شرکت پیاده سازی گردید.

آدرس كارخانه:

کرج، ماهدشت، خیابان سرداران، خیابان ششم شمالی، پلاک9، شرکت زرفام تهران

شماره تلفن :      

شماره فکس :   

 

نوع محصولات توليدي

محصولات اين كارخانه 20 نوع بوده و شامل انواع ناگت ها از قبيل ناگت مرغ، ناگت پنير، سينه، و فيله سوخاري، ميگو سوخاري، شنسيل ماهي، بال و ران سوخاري و برگرها

مزاياي محصولات اين كارخانه نسبت به محصولات مشابه ساير كارخانه‌ها:

-      كاملاً پخته و آماده مصرف مي‌باشد. چنانچه بر روي بسته بندي آنها نيز قيد شده است (گرم كنيد، ميل كنيد).

-      توليد ناگت پنير و جوجه باربي كيو براي اولين بار و تحت انحصار اين شركت توليد مي‌گردد.

استانداردهاي مورد استناد در توليد كيفيت محصولات عبارتند از :

-      استانداردهاي ملي ايران

-      مقررات اداره نظارت بر مواد غذايي و معاونت غذا، دارو وزارت بهداشت و درمان

-      استاندارد مديريتي ISO9001

-      استاندارد مديريت كيفيت HACCPو ISO22000و آرم حلال

 

ورود مواد اوليه و مراحل تأييد در انبار

هدف

هدف از اين روش اجرايي تشريح نحوه ورود، كنترل موجودي، شناسايي، نگهداري و حمل و نقل كالاها، مواد اوليه و محصولات در انبارها مي‌باشد.

دامنه

دامنه كاربرد اين روش اجرايي در انبار و براي كليه مواد اوليه، كالاها ومحصولات شركت مي‌باشد.

 

گزارش کارورزی کارخانه تولیدغذای منجمد



نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.