نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 5 دانلود
امتیاز فایل : -3 امتیاز
بازدید : 679 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,255 كاربر
adsads
گزارش کارآموزی شرکت کشت و صنعت گرگان شهره
گزارش کارآموزی شرکت کشت و صنعت گرگان شهره
تاریخ ارسال : 29 /03 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی
حجم فایل : 776.79 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD
تعداد صفحات : 81 صفحه
امتیاز : -3




قیمت : 10,000 تومان



توضیح :

موضوع گزارش کارآموزی شرکت کشت و صنعت گرگان {شهره}

 

این گزارش با فرمت WORD و قابل ویرایش میباشد

 

فهرست مطالب

1-1 مقدمه و تاريخچه كنسروسازي.. 1

1-2 معرفي كشت و صنعت گرگان.. 10

1-3 محصولات توليدي شركت... 11

1-4 اصول و مراحل مختلف خط توليد محصولات كنسروي.. 13

1-4-1 انتخاب مواد اوليه. 13

1-4-1-1 ميوه و سبزي.. 13

1-4-1-2 مواد اوليه‌ي نيمه آماده. 13

1-4-2 درجه‌بندي مواد اوليه. 16

1-4-3 تميز كردن مواد اوليه. 17

1-4-4 آماده كردن ماده‌ي اوليه. 17

1-4-4-1 جدا كردن پوست ميوه. 18

1-4-4-2 دم‌گيري و جدا كردن هسته. 19

1-4-4-3 قطعه قطعه كردن.. 19

1-4-4-4 استفاده از خلاء براي خارج كردن اكسيژن، هوا و گازها (آبدهي در خلاء)‌. 19

1-4-5 بلانچينگ.... 20

1-4-6 فرمولاسيون.. 22

1-4-7 پر كردن در قوطي.. 23

1-4-8 خارج كردن اكسيژن و گازها24

1-4-8-1 خارج كردن هوا با استفاده از دما25

1-4-8-2 خارج كردن هوا با استفاده از روش‌هاي مكانيكي.. 25

1-4-8-3 خارج كردن هوا با استفاده از تزريق... 25

1-4-9 درب‌بندي قوطي‌هاي كنسرو. 25

1-4-10 فرآيند دمايي كنسروها26

1-4-10-1 پخت محصول.. 26

1-4-10-2 دما دادن به منظور استريليزاسيون محصول.. 27

1-4-10-3 دستگاه‌ها و روش‌هاي دما دادن كنسروها27

1-4-11 سرد كردن قوطي‌هاي كنسرو. 28

1-4-12 كدگذاري و برچسب‌زني قوطي‌هاي كنسرو. 28

1-4-13 كارتن‌گذاري و نگهداري قوطي‌ها29

1-4-14 ميكروبيولوژي كنسروها30

1-5 خط توليد ذرت شيرين كارخانه‌ي شهره. 30

1-5-1 ذرت فريز شده. 33

1-5-2 كنسرو ذرت شيرين.. 34

1-5-3 مخزن آب نمك‌زني.. 36

1-5-4 كوكر كولر. 37

1-6 خط توليد خوراك بادمجان كارخانه‌ي شهره. 38

1-7-1 فلوچارت توليد كنسرو لوبياچيتي با سس.... 40

1-7-2 فلوچارت توليد فرآورده‌هاي گوجه‌فرنگي.. 41

1-8 تاسيسات و تجهيزات كارخانه. 42

1-8-1 سردخانه و انجماد. 42

1-8-1-1 تجهيزات توليد و توزيع سرما43

1-8-1-2 ساختمان سردخانه. 44

1-8-2 ديگ بخار. 46

1-8-3 انبارهاي كارخانه. 49

1-8-4 تصفيه‌ي فاضلاب (تصفيه‌ي آب صنعتي). 51

1-9 بخش كنترل كيفي محصول و آزمون‌هاي آن.. 53

1-9-1 آب كارخانه. 53

1-9-1-1 آزمون‌هاي آب كارخانه‌ي شهره. 54

1-9-2 آزمون‌هاي فيزيكي ـ شيميايي كارخانه‌ي شهره. 58

1-9-3 آزمون‌هاي ميكروبي كارخانه‌ي شهره. 63

1-10 نتيجه‌گيري.. 65

1-11 پلان كارخانه شهره. 66

1-12 جداول.. 67

1-13 اشكال.. 69

 

 

فهرست جداول

 

جدول 1: برخي از روش‌هاي نگهداي غذا........................................................................................................ 59

جدول 2: تخمين آب مورد احتياج براي فرآيند كنسرو ميوه و سبزي‌ها............................................... 59

جدول 3: بخار آب  مصرفي واحدهاي مختلف در كارخانه.......................................................................... 59

جدول 4: زمان و دما براي نابود كردن كلستريديوم بوتولينوم در غذاهاي كم اسيد............................ 60

جدول 5: درصد پري قوطي خوراك بادمجان (متوسط)............................................................................... 60

 

 

فهرست اشكال

 

شكل 1: دستگاه آنزيم‌بر بلانچر ........................................................................................ 61

شكل 2: پركن محلول خودكار (فيلر)............................................................................... 61

شكل 3: اتوكلاو مداوم FMCبراي استريل كردن قوطي‌ها............................................ 62

شكل 4: دستگاه اگزاستينگ با آب داغ........................................................................... 62

 

-1 مقدمه و تاريخچه كنسروسازي

كلمه كنسروسازي از لغت يوناني conservarبه معني حفظ كردن مشتق شده است. به طور كلي، كنسروكردن در صنايع غذايي عبارت است از ايجاد شرايطي كه بتوان تحت آن شرايط محصول موردنظر را براي مدت‌هاي طولاني حفظ نمود. كنسرواسيون غذا با استفاده از گرما، تاريخچه نسبتاً كوتاهي دارد. در اواخر قرن 18، هنگام لشگركشي ناپلئون به روسيه، تعداد زيادي از سربازان فرانسه به علت مسموميت‌هاي غذايي تلف شدند و دولت فرانسه براي رساندن غذاي سالم به لشگريانش، يك جايزه‌ي 12000 فرانكي براي كشف روش كنسرواسيون غذا تعيين كرد. قنادي  فرانسوي[1] پس از سال‌ها زحمت، موفق شد غذا را با جوشاندن در ظرف و لحيم كردن درب آن در همان دماي معين براي مدتي حفظ كند و جايزه مزبور را ببرد. اين عمل به نام «appertization» ناميده شد كه اساس كنسرواسيون غذا را تشكيل مي‌دهد.

نيكلاس آپرت نتوانست علت فاسد شدن غذا را با اين روش توضيح دهد‌، ولي در ادامه با كشف ميكروب توسط پاستور در سال 1864 لويي پاستور بيان داشت كه عامل فساد در مواد غذايي كنسري، ميكروب است. شيشه و قوطي حلبي در اوايل قرن نوزدهم (1810) توسط صنعتگري انگليسي[2] به ثبت رسيد. در سال 1823، قوطي حلبي با سوراخي در بالاي آن به نام canisterناميده شد و به بازار آمد. نام انگليسي canو روش كنسرواسيون غذا با استفاده از گرما در قوطي حلبي و يا شيشه به نام canningاز آن مشتق شده است.

و در ادامه صنعت كنسروسازي با تلاش‌هاي افراد زيادي همچون شريور تكامل و توسعه يافت. امروزه كه فقط 150 سال از توليد غذاهاي قوطي شده مي‌گذرد، اين صنعت به جايي رسيده كه توانسته است هزاران نوع غذايي ساده و پخته آماده در اختيار مصرف كنندگان بگذارد. در كشور عزيزمان ايران، اولين كارخانه كنسروسازي در سال 1316 براي توليد كنسرو ماهي در بندرعباس تاسيس شد و در حال حاضر تعداد كارخانه‌هاي كنسروسازي كشور متجاوز از 150 واحد است كه در نقاط مختلف كشور و بويژه قطب‌هاي توليد مواد اوليه مربوطه، مستقر مي‌باشند.

1-2 معرفي كشت و صنعت گرگان

شركت كشت و صنعت گرگان در تاريخ 21/12/1352 تاسيس و تحت شماره‌ي 34 در اداره‌ي ثبت استان گلستان به ثبت رسيده است و در تاريخ 7/12/1355 پروانه‌ي بهره‌برداري آن به شمار‌ه‌ي 395/45 با تاييد وزارت صنايع وقت تحت عنوان كشت و صنعت صادر گرديده است. مركز اصلي آن در گرگان و فعاليت اصلي آن بر اساس ماده‌ي 3 اساسنامه، عبارت است از انجام كليه‌ي عمليات مربوط به كشت و صنعت و انجام هرگونه فعاليت‌هاي مربوط به توليد، تبديل، عرضه و فروش محصولات اصلي و فرعي و همچنين بهره‌برداري از سردخانه به ظرفيت سه هزار تن است.

لازم به ذكر است در گذشته‌اي نه چندان دور، محصولات اين شركت با نام يك و يك توليد مي‌شد، ولي در حال حاضر تمام محصولات اين شركت با نام شهره توليد و به بازار عرضه مي‌گردد.

 

1-3 محصولات توليدي شركت

اين شركت بالغ بر 30 نوع محصول توليد مي‌كند كه عبارتند از:

1.      رب گوجه‌فرنگي حلب 17 كيلويي؛

2.      رب گوجه‌فرنگي حلب 5 كيلويي؛

3.      رب گوجه‌فرنگي حلب 1 كيلويي؛

4.      رب گوجه‌فرنگي حلب 5/0 كيلويي؛

5.      رب گوجه‌فرنگي 70 گرمي؛

6.      رب گوجه‌فرنگي شيشه‌اي 750 گرمي؛

7.      خيارشور حلب 17 كيلويي؛

8.      خيارشور حلب 5 كيلويي

9.      خيارشور قوطي 1 كيلويي درجه‌ي يك؛

10.  خيارشور شيشه‌اي 750 گرمي ريز درجه‌ي يك، G1؛

11.  خيارشور شيشه‌اي 750 گرمي متوسط درجه‌ي دو، G1؛

12.  زيتون شور شيشه‌اي 750 گرمي درشت؛

13.  زيتون شور شيشه‌اي 750 گرمي متوسط؛

14.  زيتون شور شيشه‌اي 350 گرمي متوسط؛

15.  ترشي سير شيشه‌اي 750 گرمي؛

16.  ترشي سير شيشه‌اي 350 گرمي؛

17.  ترشي ليته‌ي بادنجان شيشه‌اي 750 گرمي؛

18.  ترشي ليته‌ي مخلوط شيشه‌اي 750 گرمي؛

 
این فایل همراه با تصاویر و آماده پرینت میباشد


  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | pradoo | تاریخ ارسال : 29 /03 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.