نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 9 دانلود
امتیاز فایل : 35 امتیاز
بازدید : 807 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,255 كاربر
adsads
گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران
گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران
تاریخ ارسال : 01 /04 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی
حجم فایل : 49.21 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 80 صفحه
امتیاز : 35




قیمت : 4,200 تومان



توضیح :

گزارش کارآموزی طراحی داخل رستوران

گزارش کارورزی در شرکت عمران عرصه مهر

 

این فایل دارای فرمت  word  می باشد.

 

چکیده

آشنایی کلی با مکان کارآموزی شامل:

۱ـ تاریخچه سازمان

۲ـ نوع محصولات تولیدی یا خدمات

۳ـ شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی

طراحی رستوران ظاهر ساختمان :(EXTERIOR IMAGE)

شماره روی میز رستوران

تابلو رزرو

میز صندوق

فایل صورتحساب

گریل روم GRILL ROOM

فود کورت FOOD COURT

تریا TERIA

رستوران‌های بوفه BUFFET

بخش پنجم

بخش‌های حماسی گیلگمش

فصل ششم

فضاهای مهمان‌پذیری رستوران‌ها

انواع آرایش‌های فضای پذیرایی و ابعاد آنها

صندلی‌های محل غذاخوری رستوران

صندلی‌ها و میزهای غذاخوری

فصل هفتم

نتیجه‌گیری

 

منابع و مآخذ

 

فصل اول: آشنايي كلي با مكان كارآموزي شامل:

1ـ تاريخچه سازمان

2ـ نمودار سازماني و تشكيلات

3ـ نوع محصولات توليدي يا خدمات

4ـ شرح مختصري از فرآيند توليد يا خدماتي

نكته: حداقل يك ششم زمان كارآموزي بايد به بررسي موارد فوق اختصاص يابد.

 

فصل دوم: ارزيابي بخش‌هاي مرتبط با رشته علمي دانشجو شامل:

1ـ موقعيت رشته دانشجو در واحد صنعتي با بررسي جزئيات سازماني رشته دانشجو در واحد صنعتي

2ـ بررسي شرح وظايف رشته دانشجو در واحد صنعتي

3ـ امور جاري در دست اقدام

4ـ برنامه‌هاي آينده

5ـ تكنيك‌هايي كه توسط رشته موردنظر در واحد صنعتي بكار مي‌رود.

6ـ ساير مواردي كه توسط استاد كارآموزي مشخص مي‌گردد.

نكته: حداقل دو ششم زمان كارآموزي بايد به بررسي موارد فوق اختصاص يابد.

فصل سوم: آزمون آموخته‌ها و نتايج

در اين مرحله كه با تصويب استاد كارآموزي و سرپرست در واحد صنعتي صورت مي‌پذيرد و حداقل سه ششم زمان كارآموزي را به خود اختصاص مي‌دهد، دانشجو بيشتر به محيط كار رشته عملي خود پرداخته و آموخته‌هاي خود را عمل مي‌آزمايد و به تحليل و بررسي عميق‌تري در مورد مكان و موضوع كارآموزي پرداخته و پيشنهادهايي را براي بهبود وضعيت ارائه مي‌دهد. لازم به ذكر است كه دانشجو بايد از هر نوع اقدام مستقيم در خط توليد يا سيستم جداً خودداري نمايد.

9) صفحه آخر: محتوي كليه منابع مورد استفاده و نام اشخاصي باشد كه راهنمائيهاي لازم را معمول داشته‌اند. (به ترتيب حروف اول نام خانوادگي نگارندگان آنها و ابتدا منابع فارسي و سپس منابع لاتين نوشته شود)

10) پيوستها

11) الصاق فرم‌هاي شماره 1 و 2 و 3

12) فرم نوشتن بايد مطابق آئين نگارش فارسي باشد. پاراگراف‌ها و جمله‌ها مشخص و داراي ارتباط مناسب بوده و تقسيم‌بندي بخش‌ها و فصل‌ها و زيرفصل‌ها به طور منطقي باشد.

13) جهت طبقه‌بندي و تشخيص سريع‌تر گزارش كارها لازم است دانشجو متناسب با رشته خود و با توجه به جدول زير به انتخاب رنگ جلد گزارش كارآموزي اقدام نمايد.

رشته

تحصيلي

حسابداري

خدمات مسافرتي

و جهانگردي

- الكترونيك

- الكتروتكنيك

صنتي

- برق –قدرت

- ساختمان

- معماري

- تأسيسات

- ساخت

و

توليد

شيمي

كاربردي

- گرافيك

- نقاشي

- كامپيوتر

رنگ جلد

طوسي

قهوه‌اي

زرشكي

سورمه‌اي

مشكي

سبز

آبي

سفيد

 

 

ج) مراحل نهايي و نحوه ارائه گزارش كارآموزي

1) تاييد استاد كارآموزي در صفحه اول گزارش كارآموزي

2) تحويل گزارش كارآموزي و گواهي اتمام آن و همچنين يك نسخه از فرم شماره 3 به همراه يك عدد CDاز گزارش كارآموزي به دفتر ارتباط با صنعت

3) تحويل گزارش كارآموزي به كتابخانه دانشگاه پس از تأييد دفتر ارتباط با صنعت

با آرزوي توفيق روزافزون شما در كسب مهارتهاي علمي و عملي

 

 

چكيده

بخش اعظم عمر ما، در فضاهاي داخلي بناها سپري مي‌شود كه به كمك ساختارها و جداره‌ها شكل گرفته‌اند. اين فضاها، محيطي را ايجاد مي‌كنند كه بسياري از فعاليت‌هاي ما در آن صورت مي‌گيرد؛ كما اين كه آنچه بر بنا روح مي‌بخشد هم، فضاي داخل آن است.

اين گزارش ماهيت و طراحي فضاي داخل يك رستوران را مورد مطالعه قرار مي‌دهد. هدف از گردآوري اين مطالب، معرفي مهمترين عناصر تشكيل‌دهنده‌ي محيط داخل يك رستوران است كه در آن مشخصات هر يك از اين عناصر به صورت كلي با توجه به استانداردهاي موجود ذكر شده و روش‌هايي جهت گزينش و سازماندهي آن‌ها در الگوهاي طراحي ارائه شده است در گزينش هر يك از اين روش‌ها دو موضوع مورد تأكيد قرار گرفته است يكي طراحي رستوران با توجه به عناصر تشكيل‌دهنده براساس ضوابط و استانداردها و ديگر طراحي رستوران و چگونگي ظاهر رستوران از نظر ساختاري و زيباشناختي فضاها.

فصل اول:‌ مربوط تاريخچه سازمان و كاربري و فرآيند توليدي آن.

فصل دوم: مربوط مي‌باشد به چگونگي پيدايش اوليه يك رستوران و پيشينه تاريخي آن.

فصل سوم: تحت عنوان «وا‍ژه رستوران و رستوران‌داري» مي‌باشد.

فصل چهارم: با عنوان «طراحي رستوران ظاهر ساختمان» روشي را مورد بررسي قرار مي‌دهد كه طي آن مي‌توان نيازهاي از پيش تعيين شده و موردنظر را تجربه كرد.

فصل پنجم: «بخش‌هاي حماسي گيلگش» چگونگي شكل‌گيري يك رستوران با توجه به داستان حماسي آن منطقه مي‌باشد.

فصل ششم: جمع‌آوري يك سري اطلاعات از استانداردها در فضاهاي مهمانپذير با توجه به روش‌هاي تجربي معماران و كاربردهاي فضاها

فصل هفتم: تحت عنوان “Fast Food”نمونه كار ارائه شده نگارنده مي‌باشد.

اصولاً پرداختن به مقوله طراحي رستوران كه از نوع ساختمان‌هاي مختلف و متفاوت مي‌باشد نيازمند به مطالعات جامع در خصوص جذب مشتري، محل قرارگيري، سطح كيفي، ميزان تقاضاي مراكز اطراف و ... كه هر كدام از اين عوامل به نوبه خود از اهميت خاصي برخوردار است. در طراحي يك رستوران به دليل اينكه از چه نوع كاربري باشد عوامل بسياري نقش دارند كه با يك آرشيتك همكاري مي‌نمايند به عنوان مثال در طراحي فضاهاي عرضه نوشيدني و غذا، مسئولين مربوط به اين امر هستند كه نحوه چيدمان فضاهاي داخلي و يا عناصر مورد استفاده را طراحي مي‌كنند و يا نظر مي‌دهند. در رستوران‌هاي ارزان قيمت اصرار بر طرح‌هاي اقتصادي است در حالي كه در رستوران‌هاي درجه يك و لوكس نهايت تلاش در جهت كارايي خوب طرح انجام مي‌پذيرد.



نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.