نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 1 دانلود
امتیاز فایل : 3 امتیاز
بازدید : 367 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
برنج خصوصیات کاشت داشت
برنج خصوصیات کاشت داشت
تاریخ ارسال : 14 /04 /1393
دسته بندي: پابان نامه - پروژه - مقاله - تحقیق,کشاورزی
حجم فایل : 69.08 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD
تعداد صفحات : 37 صفحه
امتیاز : 3




قیمت : 2,700 تومان



توضیح :

مقاله برنج ( خصوصیات کاشت داشت )

 

این مقاله با فرمت wordو آماده پرینت می باشد

فهرست مطالب : 

فصل اول:
مقدمه: 
توزيع منطقه اي سطح زير كشت و توليد شلتوك در جهان در سال 1971 برحسب درصد
سطح زير كشت و ميزان توليد شلتوك در سال 1366 در ايران
1 سطح زير كشت و توليد برنج در ايران
آمار نامه كشاورزي 
واژه برنج
فصل دوم: 
مشخصات مورفولوژيكي
مقايسه خصوصيات سه زير گونه برنج هاي جاوانيكا ژاپونيكا و اينديكا (پيام يونسكو1363) (2)
ريشه :
برگ :
ساقه :
گل آذين :
پنجه زني :
ساختمان گل در برنج :
فصل سوم:
نقش عناصر غذایی:
اهمیت مواد معدني
اثر متابوليكي عناصر غذايي
عناصر مورد نياز براي رشد اغلب گياهان عالي و ميزان متداول آنها در ماده خشك
عناصر غذایی پرمصرف:
ازت :
فسفر :
گوگرد:
پتاسيم :
كلسيم
منيزيم
عناصر غذايي كم مصرف
كمبود مواد غذايي :
علائم كمبود عناصر غذايي:
كمبود ازت nitrogen deficiency
كمبود فسفر deficiency phosphorus  
كمبودپتاسيم deficiency potassium 
كمبودگوگرد sulfur deficiency
كمبودسيليس  silicon deficiency 
كمبودروي  zinc deficiency
فصل چهارم:
اثرات اقتصادي مصرف كود درشاليزار:
بطوركلي عملكردمحصول برنج به سه عامل بستگي دارد.
كودهاي مناسب براي شاليزار 
كودسبز
كود دامي
كودهاي شيميايي 
ازت 
فسفر 
پتاس
فصل پنجم:
احتياجات كودي :
فصل پنجم:
احتياجات كودي:
موادغذايي برنج
روندجذب موادغذايي درمراحل مختلف رشدتا رسيدن در برنج
مقاديرNPK توصيه شده در زراعت برنج درنواحي مختلف دنيا
فصل ششم:
زهكشي
نقش زهكشي زيرزميني در مزارع ماندابي
سرعت فرونشست بهينه (Optimum percolation)
پخش كود :
نمودار رابطه بين كود مصرف شده و عملكرد برنج(7)
حاصلخيزي خاك و پخش كود:
حاصلخيزي خاك و فرونشست آب:

 

مقدمه: 
برنج از گياهان زراعي مهم قاره آسياست . دانه برنج و فراورده هاي حاصل از آن نزديك به 40 درصد غذاي مورد نياز نصف مردم جهان را تشكيل مي دهد و از لحاظ توليد جهاني نيز مي تواند با گندم برابري كند (1).
برنج شامل دو گروه زراعي آسيايي و افريقايي است . در برنجهاي گروه آسيايي برنج معمولي يا اوريزا ساتيوا  وجود دارد كه بومي آسياست (تصوير 1-1) . در گروه برنج آفريقايي اوريزا گلابريما  را مي توان نام برد كه بومي آفريقاست (تصوير 2-1)  . حدس زده مي‌شود كه زراعت برنج تقريبا 3000 سال قبل از ميلاد مسيح در كشورهاي هندوستان و چين متداول بوده است . گونه ساتيوا از لحاظ سطح زير كشت، توليد ، و تغذيه اهميت جهاني دارد . ولي زراعت و مصرف برنج گونه گلابريما بسيار كم است. و عمدتا به نقاط پراكنده اي در آفريقا محدود مي شود (1).
سطح زير كشت برنج پس از گندم از ساير غلات بيشتر است . نزديك به 90 درصد سطح زير كشت و توليد برنج به كشورهاي خاور دور اختصاص دارد . بيش از نصف محصول سالانه برنج در جهان نيز در دو كشور هندوستان و چين توليد مي شود . سطح زير كشت و توليد منطقه آن به شرح جدول (1-1) است .
كشورهاي گرمسيري و نيمه گرمسيري برمه ، تايلند ، ويتنام ، لائوس ، اندونزي ، فيليپين ، پاكستان ، هندوستان ، ايالات متحده آمريكا ، ژاپن ، ايتاليا ، مصر ، اسپانيا ، چين ، برزيل ، كوبا ، مكزيك و استراليا از جمله كشورهاي توليد كننده برنج به شمار مي رود . ميزان توليد برنج در تايلند ، برمه ، ويتنام و لائوس بيش از مصرف داخلي است . نزديك به 90 درصد برنج موجود در بازارهاي بين المللي مربوط به اين چهار كشور است . ايالات متحده امريكا ، برزيل ، ايتاليا و مصر از ديگر كشورهاي صادر كننده برنج هستند .(1) 
جدول (1-1) توزيع منطقه اي سطح زير كشت و توليد شلتوك در جهان در سال 1971 برحسب  درصد (1)
منطقه سطح زير كشت توليد
اروپا 6/0 1/1
آمريكاي شمالي 6/0 2/1
آمريكاي لاتين 2/4 5/3
خاور نزديك 5/0 6/0
خاور دور 8/90 0/90
آفريقا 8/2 5/2
استراليا كمتر 05/0 1/0
 
زراعت برنج در شمال ايران  به ويژه در شهر رودسر ، و استان خوزستان تاريخچه طولاني دارد ; بنا به بعضي از روايات كشت اين محصول قرن ها پيش از ميلاد مسيح در زمان هخامنشيان رواج داشته است (1).
سطح زير كشت ، توليد و عملكرد برنج در استانهاي مختلف ايران برابر آمار منتشر شده از طريق وزارت كشاورزي در جدول (2-1) درج شده است. اين جدول نشان مي دهد كه نزديك به 80 درصد محصول برنج ايران در دو استان گيلان و مازندران  توليد مي شود . زراعت برنج در استانهاي فارس ، خوزستان ، اصفهان ، آذربايجان شرقي ، و نيز گرگان و گنبد متداول است . در سطوح كوچكي از مناطق بسيار خشك كشور مثل بلوچستان نيز برنجكاري ديده مي شود (1).
مهمترين مناطق توليد كننده برنج در استان گيلان عبارت انداز : آستارا، بندر انزلي، فومن، زيبا كنار، رضوان شهر،خمام، لشت نشاء، هشت پر طوالش، لولمان، كوچصفهان، صومعه سرا ، آستانه اشرفيه، رودبار، رودسر، رشت ، سياهكل ، لاهيجان و لنگرود .
مهمترين مناطق توليد كننده برنج در استان مازندران عبارت انداز : چالوس ،تنكابن،قائم شهر،نوشهر،ساري،آمل،بابل،نور،محمود آباد،علمده (رويان) گرگان گنبد (3) .
توليد برنج ايران تا اوايل دهه 1340 مي توانست نيازهاي داخلي كشور را تا حدي تامين كند اما در حال حاضر با توجه به افزايش سريع جمعيت و بهبود قدرت خريد مردم محصول داخلي كفاف نيازها را نمي دهند و مقادير قابل توجهي برنج همه ساله به ناچار از خارج وارد كشور مي شود (1).
 


  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | 20002014 | تاریخ ارسال : 14 /04 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.