نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 53 دانلود
امتیاز فایل : 5 امتیاز
بازدید : 521 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,263 كاربر
adsads
مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات
مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات
تاریخ ارسال : 04 /05 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی,طرح کارافرینی
حجم فایل : 5.32 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD و قابل ویرایش و آماده پرینت
تعداد صفحات : 38 صفحه
امتیاز : 5




قیمت : 3,500 تومان



توضیح :
 
موضوع :       مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات
 
 
فهرست مطالب : 
 
مقدمه 
1- معرفي و شناخت محصول 
تاريخچه پيدايش محصول 
1-1 نام و كد محصول (آيسيك 3) 
1-2 شمارة تعرفه گمركي 
1-3 شرايط واردات 
1-4 بررسي و ارائه استاندارد 
1-5 بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينة قيمت توليد داخلي و جهاني محصول 
1-6 توضيح موارد مصرف و كاربرد 
1-7 بررسي كالاهاي جايگزين تجزيه و تحليل اثرات آن بر مصرف محصول 
1-8 اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز 
1-9 كشورهاي عمده توليد كننده و مصرف كننده محصول 
1-10 شرايط صادرات 
2- وضعيت عرضه و تقاضا 
2-1 بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد و ظرفيت اسمي واحدهاي فعال به تفكيك هر استان 
2-2 بررسي وضعيت طرحهاي جديد و طرحهاي توسعه در دست اجرا ظرفيت اسمي و ميزان پيشرفت به تفكيك هر استان.
2-3 بررسي روند واردات و صادرات محصول به تفكيك مقدار و ارزش دلاري 
3- بررسي اجمالي تكنولوژي و روشهاي توليد و عرضه محصول در كشور و مقايسه آن با ديگر كشورها 
4- تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژيهاي مرسوم در فرايند توليد محصول 
5- بررسي و تعيين حداقل ظرفيت اقتصادي شامل براورد حجم سرمايه گذاري ثابت 
6- ميزان مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه و قيمت آن 
7- پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح 
8- وضعيت تأمين نيروي انساني و تعداد اشتغال 
9- بررسي و تأمين آب و برق و سوخت و ... در محل اجراي طرح 
10- وضعيت حمايتهاي اقتصادي 
11- تجزيه و تحليل و ارائه جمع بندي و پيشنهاد نهايي در مورد احداث واحدهاي جديد. 
 
 
 
 
مقدمه 
در اين گزارش سعي شده است كه به مراحل طراحي كارخانه توليد شكلات پرداخته شود. طرحي كه به منظور توليد شكلات مغزدار از نوع شكلات شيره خرما به عنوان محصول اصلي و شكلات تخته‌اي به عنوان محصول فرعي مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد با اين اميد كه در سرمايه گذاري در اين صنعت سودآور جهاني گامهاي بلندي در كشورمان برداشته شود. 
الف – معرفي و شناخت محصول 
شكلات يكي از بي نظير خوردني‌هاست، چرا كه در دماي اتاق به حالت جامد مي‌باشد ولي به محض قرار گرفتن در دهان ذوب مي‌گردد، دليل اين خاصيت وجود نوعي چربي در تركيب شكلات است كه كره كاكائو ناميده مي‌شود. كره كاكائو در دماي زير 25 درجه سانتيگراد جامد است و به هنگام تهية شكلات با كاكائو و شكر تركيب مي‌شوند. نقطة ذوب اين چربي تقريباً برابر با دماي بدن است و به همين دليل هنگامي كه با ساير اجزاء تشكيل دهنده شكلات مخلوط مي‌شود باعث مي‌گردد كه تركيب جديدي به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبديل به يك مايع نرم و مطبوع شود. علاوه بر اين شكلات داراي طعم بسيار دلچسب و شيرين است كه اكثر مردم آنرا مي‌پسندند. نكته جالب توجه اينست كه در ابتدا شكلات تنها به صورت يك نوشيدني پر چربي و نامطلوب مصرف مي‌شود ولي به مرور تا حد چشمگيري توسعه و گسترش يافت كه شايد اين خود يكي از رموز تاريخ ‌باشد. 
 
 
 
 


  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | 2851364 | تاریخ ارسال : 04 /05 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.