نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 0 دانلود
امتیاز فایل : 19 امتیاز
بازدید : 716 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,258 كاربر
adsads
پروژه کارآفرینی صنعت چای
پروژه کارآفرینی صنعت چای
تاریخ ارسال : 05 /05 /1393
دسته بندي: گزارش کارآموزی و کارورزی,طرح کارافرینی
حجم فایل : 384.58 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : WORD
تعداد صفحات : 61 صفحه
امتیاز : 19




قیمت : 4,900 تومان



توضیح :
موضوع پروژه :
صنعت چایی
 
 
فهرست
كليات و شناخت طرح: 2
موضوع شركت: 2
مقدمه: 3
پيشينه چاي ، در ايران 6
چاي از ايران به اروپاي شرقي رفت 8
چاي ختايي خانه 8
كشت چاي و مناسبات توليدي كشاورزي 13
تقسيم كار 14
اشتغال زايي 15
فرآوري 16
گونه هاي فرآورد چاي 17
چاي مادر مخدر 18
چاي ماده خواب شكن 18
نرم كردن گوشت 21
رنگ 22
كاربردهاي جنبي 22
پيش گيري از غريب گز 22
تشخيص فرد خطاكار 23
 
 
كليات و شناخت طرح:
شركت آفتاب گوهر نوين ( سهامي خاص ) در تاريخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسيد. اين شركت در ابتدا با سرمايه 10000000 ريال شروع به فعاليت كرده بود. كه پس از يك سال با تغييرات اساسي به شرح زير روبرو شد.
سرمايه اوليه اين شركت از 10000000 ريال بعد از گرفتن مجوز بسته بندي چاي به ميزان 310000000 ريال افزايش داده شده است كه 30% اين سرمايه را خود شركت تامين كرده و مابقي از طريق وام تبصره 3 كه مدت آن 5 ساله مي باشد تكميل گرديده است و نيز اين طرح تغييري در محل شركت داشته كه از مشهد به تربت آورده شده است.
موضوع شركت:
بسته بندي چاي در بسته هاي گوناگون اعم از ( چاي بسته اي و چاي تي بگ ( كيسه اي ) بوده است.
سوابق تجربي و علمي مدير عامل شركت:
1- سرمايه اوليه شركت 10000000 ريال بوده.
2- ظرفيت توليد ماشين آلات ( اسمي ٬ عملي ٬ عادي٬ مورد انتظار ):
ظرفيت توليد ماشين آلات بر مبناي تقاضاي بازار بوده كه به طور متوسط بسته هاي 500 گرمي در هر ساعت 360 بسته و 1000 گرمي در هر ساعت 250 بسته و چاي تي بگ كيسه اي در بسته هاي 5/2 گرمي كه در هر ساعت 400 بسته تكميل مي گردد.
3- پرسنل قبل از توليد تجاري:
پرسنل قبل از توليد تجاري اشخاص نامبرده در آگهي تاسيس شركت شامل سه نفر سهامدار دو نفر بازرس و مدير عامل و منشي جلسه. ( مدير عامل رئيس هيئت مديره هم هست )
4- پرسنل بعد از توليد تجاري
پرسنل بعد از توليد تجاري شامل كارگر و حسابدار و معاونت و بازار ياب و راننده مي باشد.
5- نوع قطعات يدكي ماشين آلات :
منبع كلي قطعات يدكي داخل مي باشد كه به صورت سفارش ساخته مي شود.
6- هزينه هاي تاسيس ٬ هزينه ثبت شركت :
هزينه تاسيس 1000000 ريال و هزينه هاي تعيين نام و هزينه هاي اداريي و هزينه هاي مربوط به اداره ثبت شركتهاي تهران و اداره ثبت شركتها در مشهد جمعا 2500000 ريال بوده است.
7- هزينه بهره برداري تجاري و راه اندازي مانند وسايل اداري و كارگاهي و ...
طبق جدول تاسيسات جنبي و اداري 35800000 ريال.
8- بررسي قيمتها و چگونگي توزيع محصولات توليدي در بازار:
طبق سفارشات در يافتي توسط بازار ياب محصولات توزيع مي گردد.
مقدمه:
بمنظور هماهنگي و اعمال شرايط بهداشتي در واحد هاي بسته بندي چاي اقدام به تهيه ضوابط زير شده است كه از پراكندگي شيوه عمل و مراحل بسته بندي و مكان وكليه مقررات و ضوا بط جلوگيري شود و جهت حفظ منافع مصرف كننده توليدات واحد مزبور را موظف به اجراي اين ضوابط مينمايد.
واحد هاي موصوف بايد قبلا مورد شناسائي وزرات صنايع ( سازمان صنايع كوچك ايران ) و سازمان چاي بوده و جهت اخذ پروانه هاي بهداشتي از اداره كل نظارت بر مواد خوردني و بهداشتي بايد حداقل شرايط زير را دارا باشد.
مكان: مساحت موسسه بايد حداقل 200 متر مربع زير بنا با توجه به حجم توليدات را ادرا و شامل قسمت هاي زير باشد.
 
الف: انبار ها
1- انبار مواد بسته بندي ( كارتن- پاكت
3- انبار مواد بسته بندي شده متناسب با ظرفيت
شرايط انبار سلوفان و اتيكت ) متناسب با ظرفيت و مجهز به تهويه.
2- انبار مواد اوليه متناسب با ظرفيت–
انبار محصور و سقف و از نور كافي بر خوردار و كف و ديوار آن غير قابل نفوذ و4 آب و صاف و مجهز به پاكت و تهويه باشد.
سالن بسته بندي
مساحت مناسب با حجم توليدات كف و ديوار آن صاف و قابلب شستشو كاشي كاري يا رنك آميزي تا ارتفاع 80/1 متر و از نور كافي بر خوردار و مجهز به تهويه باشد.
محل سرند
سالني مسقف با كف موزائيك و يا بتون صاف و تهويه مناسب
سرويس بهداشتي كار گردان
1- توات بتعداد هر 12 نفر يك واحد داراي سيفون و تهويه مناسب
2- اطاق رخت كن مجهز به كمد مناسب با تعداد كارگردان
3- اطاق نهار خوري با سرويس ميز وصندلي و يخچال و تهويه ( در صور تيكه كار گردان در موسسه غذا صرف مي نمايند )
4- در صورتيكه تعداد كارگران از ده نفر تجاوز نمايد طبخ غذا در خارج از محدوده بسته صورت ميگيرد و بايد آشپزخانه مناسب م مجهز به مسائل لازم باشد
 


  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | 2851364 | تاریخ ارسال : 05 /05 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.