نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 0 دانلود
امتیاز فایل : 0 امتیاز
بازدید : 190 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
خانه های سنتی ایران
خانه های سنتی ایران
تاریخ ارسال : 18 /05 /1393
دسته بندي: پابان نامه - پروژه - مقاله - تحقیق
حجم فایل : 62.26 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 26 صفحه
امتیاز : 0




قیمت : 1,500 تومان



توضیح :

به نام خدا

مقاله : خانه های سنتی ایران

 

این مقاله با فرمت wordو آماده پرینت می باشد

 

 

فهرست:

مراحل ساخت خانه های سنتی ایران

شاهکار مهندسي معماري خانه های سنتي ايران

معماري سنتي آئينه زندگي ايده آل تاثيرات ساخت و سازهاي مدرن بر معماري ايراني

ارتباط معماري سنتي و مدرن كجاست؟

آثار معماري سنتي و مدرن بر آرامش افراد

نگاهی به معماری خانه های سنتی ایران باستان

 

مراحل ساخت خانه های سنتی ایران

_ اندازه گيري زمين

2_تعيين اندازه اتاق ها بر اساس در خواست مشتري

3_اجراي الگوي سنتي بر حسب زمين پيشنهادي با در نظر گرفتن اندازه و عوامل محيطي نظير آب باد نقشه آفتاب و قبله

4_بر اساس نياز هاي مشتري الگويي روي بارزه ( ميزي دو لته است كه استاد كار بر روي آن با گچ جاي اتاق ها و ساير فضا ها را نشان مي دهد ) پيشنهاد مي شود تا به شكل نهايي نزديك شود

5_ پس از تاييد كلي طرح در مورد تعيين محل كار هاي هنري و تزييني نظير نقاشي  گچ كاري كاشي كاري تصميم گيري مي شود.

شاهکار مهندسي معماري خانه های سنتي ايران

کمي به دور و بر خود نگاه کنيد؛ کولرهاي آبي و گازي ، پنکه ، فن کويل و چيلر هوايخنکي را براي ساختمان ، فراهم مي کنند و از سوي ديگر، انواع مختلف يخچال ها وفريزرها که محصولات غذايي و نوشيدني ها را در محيط خنک و مناسبي نگاهداري مي کنند. آنچه ما را به اين توانايي پيشرفته در فراهم ساختن امکانات سرمايشي رسانده است، دانش تهويه مطبوع نام دارد. اما آيا تاکنون از خود پرسيده ايد که مردم کشورمانپيش از پيشرفت دانش تهويه مطبوع به شکل امروزي ، چگونه شرايط مناسب هوايي را برايخود فراهم مي کردند؟


آيا آنان آب و هواي گرم تابستاني را تحمل مي کردند ودسترسي به آب خنک را آرزويي محال مي دانستند؟ مسلما استفاده از آب خنک چشمه ها درمناطق کوهپايه اي و کوهستاني و سفر کردن به مناطق خوش آب و هوا يکي از اين راه حلها بوده است. ولي جالب است بدانيد نياکان ما پاسخهاي ديگري نيز ابداع کردهبودند که مي توانست شرايط بسيار مناسبي را در فضاي خانه ايجاد کند و اين کارها باتوجه به آن که هيچ انرژي خاصي مصرف نمي کند، از شاهکارهاي مهندسي به شمار مي رود. تاکنون فکر کرده ايد پنکه چگونه هوا را مطبوع مي کند؟ هنگامي که پره هاي پنکهمي چرخند، هواي پشت با فشار به جلو حرکت مي کند و جريان مصنوعي هوا ايجاد مي شود. اين جريان هوا با عبور از مجاورت پوست بدن روند انتقال حرارت بدن انسان را سرعت ميبخشد و ما احساس خنکي مي کنيم. بادگير هم وسيله اي است که هوا را جريان ميبخشد. با اين تفاوت که در پنکه ، جريان برق موتور الکتريکي را و چرخش پره هاي متصلبه موتور هوا را به حرکت درمي آورد؛ در حالي که بادگير بادي را که در فضاي بيرون ميوزد، مهار و به داخل خانه هدايت مي کند. بادگيرها را معمولا متناسب با مصرف ونياز خانوار طراحي مي کردند و مسلما هر چه ابعاد ورودي بيشتر باشد، حجم هواي وروديهم بيشتر خواهد بود. ارتفاع بالاتر هم در کارکرد بهتر بادگير موثر است. دليل آنهم اختلاف سرعت باد در ارتفاع هاي مختلف است ؛ در مجاورت زمين ، سرعت هوا صفر است وهر چه بالاتر مي رويم ، سرعت باد بيشتر مي شود تا به مقدار ثابت خود دست يابد. از سوي ديگر، در مجاورت زمين گرد و غبار زيادي وجود دارد که با افزايش ارتفاعکاهش مي يابد، به اين ترتيب با افزايش ارتفاع ، به هوايي با سرعت بالاتر و گرد وغبار کمتر دسترسي خواهيم داشت. ورودي بادگير را معمولا در زيرزمين قرار مي دهندتا از خنکي زيرزمين هم استفاده شود و فضاي مطبوع و شرايط مناسب فراهم شود. بادگيرهاي سنتي را مي توان يک نمونه عالي هنر مهندسي به شمار آورد که در حاليکه هواي بيرون بسيار گرم است و از آسمان آتش مي بارد، بدون صرف هيچ گونه انرژي وصرفا با طراحي مناسب سيستم هدايت هوا، شرايط خنک با تفاوت دماي حدود 30درجه بابيرون را فراهم مي کنند. البته بادگير سنتي ، به دليل ورود گرد و غبار به منزلوهمچنين استفاده نکردن از سرمايش تبخيري محل اشکال است که ايراد دوم در برخي نمونهها مرتفع شده است. در اين نمونه ها، باد در مسير ورود به منزل از سطوحي نمناکعبور مي کرده و بخشي از حرارت خود را صرف تبخير آب مي کرده به اين ترتيب هواييمرطوب تر و خنک تر به دست مي آمد که شرايط مطلوب تري فراهم مي کرد. اين فرآيندمشابه همان اتفاقي است که درون کولر آبي روي مي دهد. دکتر مهدي بهادري نژاد، استاددانشگاه صنعتي شريف و چهره ماندگار مکانيک کشور نيز در چند نمونه جديد، از پره هايمرطوب در ستون بادگير و پوشال مرطوب در ورودي بادگير استفاده کرده است. اينبادگيرهاي جديد که در مسجد دانشگاه يزد نصب شده است ، قدرت خنک سازي بيشتري نسبت بهبادگير سنتي دارند و مي توانند کاملا جايگزين کولر آبي شوند. تنها ايرادي که بهآنها وارد است ، وابسته بودن آنها به جريان طبيعي باد است که البته در مناطقبادخيز، چندان جدي به نظر نمي رسد.



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | NEGAR20 | تاریخ ارسال : 18 /05 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.