نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 5 دانلود
امتیاز فایل : 10 امتیاز
بازدید : 1,013 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
طراحی و ساخت کارخانه محصول بیسکویت
طراحی و ساخت کارخانه محصول بیسکویت
تاریخ ارسال : 10 /06 /1393
دسته بندي: طرح کارافرینی
حجم فایل : 49.71 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 44 صفحه
امتیاز : 10




قیمت : 3,500 تومان



توضیح :

 

موضوع کارآموزی :    طراحی و ساخت کارخانه محصول بیسکویت
 
 
 
معرفی محصول بیسکویت:
 
 
1- نام و نوع کالای تولیدی: بیسکویت
 
2- شماره تعرفه گمرکی: محصولات آردی  05/19 –  بیسکویت 19053100
 
3- میزان سود بازرگانی: 61%
 
4- حقوق گمرکی: 4%
 
5- شماره استاندارد ملی: 37
 
تعریف:
 
بیسکویت: محصولی است که آن رااز آرد و شکر و روغن تهیه می کنند در آن عمل تخمیر انجام نمی گیرد و تخلخل محصول بواسطه وجود مواد شیمیایی است عطر و طعم آنبیشتر تحت تأثیر جوش شیرین واسیدهای آن مورد مصرف در بکینک پودر است. فرایند بسیار ساده ای داشته و بعد از مخلوط نمودن اجرا خمیر را در حد مورد نظر پهن نموده برش داده و وارد قسمت پخت می کنند.
 
بعد از پخت سرد کردن بیسکویت باید به آرامی انجام گیرد زیرا سرد کردن سریع باعث ترک خوردن بیسکویت می شود.
 
تا زمانی که بیسکویت داخل فر است انعطاف کافی دارد و دچار ترک خوردگی نمی شود ولی پس از خروج از فر اگر خوب پخته نشده و یا سریع پخته شده باشد امکان ترک خوردگی زیاد است. همچنین اگر رطوبت نسبی هوای اطراف محصول پس از خروج از فر نسبتاً بالا باشد تبادل رطوبت مرکز و لبه ها کند تر انجام شده و از انقباظ بیسکویت تا حد زیادی جلوگیری می شود. اگر مخلوط کردن خصوصاً در محصولاتی که روغن کمی دارند به خوبی انجام نگیرد محصول ترک بر خواهد داشت.
 
نقش مواد اولیه در بیسکویت:
 
1- آرد اگر دارای الاسیته کافی باشد محصول ترک نمی خورد.
 
2- قند انورتی بواسطه خاصیت هیگروسکوپی خود از تبادل سریع رطوبت جلوگیری می کند.
 
3- روغن در حد 20-5 % باعث کاهش ترک خوردگی می شود.
 
میزان پهن شدن خمیر بیسکویت:
 
درصورتی که در حین پهن کردن خمیر به آن استرس وارد شود اثرات نامطلوبی را بجای می گذارد و به این دلیل بجای یک غلطک از چند غلطک استفاده می شود و همچنین pHخمیر در پهن شدن آن مؤثر است که هر چه pHبیشتر باشد خمیر بهتر پهن می شود. در رابطه با میزان مواد اولیه باید گفت که هر چه از شکر و روغن بیشتری استفاده شود خمیر بیشتر پهن می شود.
 
 
ویژگی های آرد مناسب برای تولید بیسکویت:
 
درصد رطوبت                                     14-13 %
 
درصد استخراج                                   75-70 %
 
خاکستر                                            50-44 %
 
فعالیت آنزیمی        عدد فاینگ نامبر برای آرد بیسکویت 250-200 و عدد مالتوز 5/1
 
رنگ                    اندازه گیری با دستگاه کنت جونز رقم 4-2 میانگین 5/2
 
پروتئین               حداکثر 5/9-8
 
 
ویژگی های شکر مناسب برای تولید بیسکویت:
 
تعداد رطوبت       4 %
 
دانسیته شکر       58/1
 
وزن مخصوص      9 –7 گرم به ازای هر سانتی متر مکعب یا 56 –46 پوند بر فوت مکعب
 
 
 
ویژگی های روغن مناسب برای تولید بیسکویت:
 
نقطه ذوب                                          40-35
 
عدد یدی                                          حداقل70
 
اسیدیته بر حسب اسید اوئیک             حداکثر 5%
 
میزان مواد اولیه در فرمول:
 
آرد 56%          شکر 20%           روغن  17%         افزودنی 2%            تخم مرغ 5%
 
 
 
کارایی اقتصادی طرح:
 
 
ماده اولیه
 
میزان در فرمول
 
کارایی فیزیکی
 
میزان ناخالصی خریداری
 
قیمت مواد اولیه ریال
 
هزینه خرید ریال
 
آرد
 
56/0
 
99/0
 
56/0
 
3200
 
1792
 
شکر
 
20/0
 
99/0
 
202/0
 
6000
 
1212
 
روغن
 
17/0
 
99/0
 
17/0
 
12800
 
2176
 
افزودنی
 
02/0
 
99/0
 
020/0
 
290000
 
5800
 
تخم مرغ
 
05/0
 
95/0
 
050/0
 
11000
 
5500
 
جمع
 
1
 
982/0
 
11530
 
قیمت فروش 1کیلوگرم محصول
 
 
 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.