نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 1 دانلود
امتیاز فایل : -4 امتیاز
بازدید : 196 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
طرح توجیهی تولید آنتن گردان
طرح توجیهی تولید آنتن گردان
تاریخ ارسال : 05 /10 /1393
دسته بندي: طرح کارافرینی
حجم فایل : 527.5 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
امتیاز : -4




قیمت : 3,000 تومان



توضیح :

 

 عنوان : طرح توجیهی فنی اقتصادی مالی و طرح توسعه تولید آنتن گردان ( دستگاه گرداننده آنتن )

 

فصل اول
 
 
مقدمه
تعریف،ویژگیها ومشخصات فنی محصول
بررسی بازار وقیمت فروش محصول
استاندارد محصول
 
 
 
مقدمه
 
احداث و راه ا ندازی هر واحد صنعتی نیازمند شناخت مبانی تئوریک و دیدگا ههای عملی متناسب با شرایط اقتصادی موجود جامعه به منظور نیل به اهداف تولید می باشد . بررسی امکان احداث واحد (امکان سنجی) ایجاب می کند که پارامتر های مختلف و چند جانبه اقتصادی – صنعتی در یک طرح جامع توجیهی- تحقیقاتی مورد نظر قرار گیرند، که از آن جمله عبارتند از : 
1- تعیین میزان سرمایه گذاری طرح، بررسی منابع سرمایه گذاری، امکان اخذ تسهیلات و راههای جذب سرمایه .
2- نحوه تامین مواد اولیه، تحقیقات در زمینه ماهیت مواد، بررسی آلتر ناتیو های مختلف و مزیت های اقتصادی در انتخاب مواد .
3- شناخت فرایند های مختلف تولید، بررسی سیستم ها و تکنولوژی های موجود، انتخاب تجهیزات و ماشین آلات بر تر.
4- مطالعات در زمینه محل اجرای طرح از جهت مختصات جغرافیای اقتصادی، نحوه استقرار تاسیسات و ماشین آلات در زمینه کاربرد و استفاده بهینه از آنها.
5- شناخت صحیح از مشخصات و ما هیت محصول و انطباق آن با استاندارد های ملی و بین المللی به منظور ارتقاء کیفی محصول با نگاه به جایگاه و قابلیت صادراتی آن .
به منظور برآورد اجرائی طرح عوامل و فاکتورهای چندی می بایست مورد توجه قرار گیرد :
- تعیین میزان و ابعاد مناسب زمین محل اجرای طرح با توجه به راه های ارتباطی و دسترسی آسان .
- تعیین فضای مورد نیاز خط تولید ، محل استقرار تاسیسات، انبارهای ، فضای اداری و خدماتی.
- نحوه چیدمان ماشین آلات تولیدی و دستیابی به آنها و جلوگیری از ایجاد فضا های غیر مفید .
- ارتباط منطقی اجزای واحد های مختلف واحد متناسب با فرایند تولید .
- حداکثر صرفه جوئی لازم در هزینه های ساختمانی و گرایش به استفاده بهینه از فضا های موجود.
-
تعریف ،ویژه گیها و مشخصات محصول
 
تعریف:آنتن وسيله‌اي براي انتقال امواج راديويي به محيط و همچنين دريافت آنها از محيط اطراف است. به جز چند ماهواره غيرفعال كه در دهه‌هاي اول عصر فضا فقط براي بازتابش امواج راديويي به فضا فرستاده شدند، تمام ماهواره‌ها و فضاپيماهايي كه بشر تاكنون به فضا فرستاده است، داراي آنتن بوده‌اند. آنتن بخشي از زيرسيستم مخابراتي ماهواره به‌حساب مي‌آيد. امروزه آنتن‌هاي زميني دريافت اطلاعات از ماهواره در اندازه‌ها و شكل‌هاي گوناگون موجود هستند. آنتن بخشي از زيرسيستم مخابراتي ماهواره را تشكيل مي‌دهد.
آنتن بخشي از هر سيستم فرستنده يا گيرنده الكترونيكي است. آنتن عبارت است از بخشي از يك سيستم راديويي كه يك سيگنال راديويي را قادر به ارسال به محيط اطراف يا دريافت از محيط اطراف، مي‌نمايد. به‌عبارت ديگر آنتن را مي‌توان رابط بين سيستم الكترونيكي و فضاي بيرون دانست. يك آنتن فرستنده، جريان‌هاي الكتريكي را به سطوح لايه‌اي رسانا القا مي‌كند كه در نتيجه امواج الكترومغناطيسي توليد شده و در فضا پخش مي‌شوند. همين امواج الكترومغناطيسي بر روي سطوح مشخصي از آنتن‌هاي گيرنده، جريان‌هاي الكتريكي را القا مي‌كنند.
آنتن جزء لاينفك سيستم كليه ماهواره هاي فعال، كاوشگرها، فضاپيما ها و ايستگاه‌هاي زميني ارسال و دريا فت داده وكنترل فضايي مي‌باشد. آنتن‌هاي فضايي را مي‌توان به جهات گوناگون دسته‌بندي كرد. يكي از عمومي‌ترين دسته‌بندي‌ها در اين حوزه، تقسيم آنتن‌ها به دو دسته فضايي (آنتن‌هاي مستقر در فضا) و زميني(آنتن‌هاي مستقر در ايستگاه‌هاي زميني) است. بايد توجه داشت آنتن يك گيرنده جيبي «جي‌پي‌اس» هم مي‌تواند يك آنتن زميني باشد. آنتن‌هاي بشقابي تلويزيون‌هاي ماهواره‌اي هم نوعي آنتن زميني هستند. آنتن‌هاي بشقابي عظيم چندين متري نيز كه با فضا در ارتباطند، از همين رده به حساب مي‌آيند. هر دو دسته آنتن‌هاي زميني و فضايي از اصول و مباني يكساني برخوردار هستند.
 
 تنها تفاوت اساسي آنها در نوع سازه و شرايط محيطي متفاوت‌شان است. آنتن‌هايي كه در محيط فضا به‌كار گرفته مي‌شوند، بايد به لحاظ سازه‌اي تحمل شرايط فضا (اختلاف دما، برخورد انواع ذرات، بارهاي ديناميكي و ...) را داشته باشند. همچنين آنتن‌هاي فضايي حتما بايد بصورت تاشو و حتي‌الامكان با كمترين وزن و حجم ممكن طراحي شوند تا مشكلات مربوط به پرتاب و هزينه، در آنها به حداقل برسد. پارامترهاي مربوط به آنتن معمولا بيشترين تاثير را بر روي جرم ماهواره در نتيجه هزينه پرتاب دارند. 
 
*پارامترها و مفاهيم مهم در آنتن‌هاي مخابرات فضايي
 
آنتن نيز ما نند هر سيستم مهندسي ديگر داراي پارامترها و مشخصه‌هاي عملكردي و قابليتي مي‌باشد. مهم‌ترين اين پارامترها و همچنين برخي مفاهيم مرتبط با آنتن عبارتند از: 
1- بهره آنتن: عبارت است از نسبت توان سيگنال خروجي از آنتن به توان ورودي آن. اين كميت با واحد «دسي بل» اندازه‌گيري مي‌شود.
2- الگوي تشعشعي آنتن: عبارت است از اندازه‌اي از حساسيت آنتن در جهات مختلف. نمودارهاي تصوير شماره 3 و توضيحات آن به‌خوبي بيان‌گر اين مفهوم هستند. 3- توان سمت‌گيري: عبارت است از قدرت آنتن در نشا نه‌روي به سمت ما هواره (يا به سمت آنتن زميني). اين سمت‌گيري ممكن است به‌صورت مكانيكي يا الكترونيكي (تغيير جهت پخش موج با استفاده از خواص الكترونيكي موج و بدون تغيير جهت مكانيكي آنتن باشد. 
4- دماي نويز آنتن: اين مفهوم بيانگر نويزي (اغتشاشات) است كه آنتن دريافت مي‌كند و باعث ايجاد اخلال در كار آن مي‌گردد. در آنتن‌هاي نصب شده بر روي ماهواره‌ها منبع اصلي اين نويز تشعشعات زميني و محيط فضا هستند. در آنتن‌هاي ايستگاه‌هاي زميني، منبع اصلي دماي نويز، محيط جو و نويز تشعشع شده از زمين است. مقارنه ايستگاه زميني، خورشيد و ماهواره مي‌تواند يكي از عوامل مهم نويز در آنتن‌هاي گيرنده زميني باشد. مقارنه بدين معناست كه خورشيد، ماهواره و آنتن گيرنده زميني حدودا در يك راستا قراربگیرند.
*انواع آنتن
 
همانطور كه در مقدمه ذكر شد آنتن‌ها را مي‌توان به جهات گوناگوني دسته‌بندي كرد. اما معمول‌ترين دسته‌بندي براي آنتن‌هاي بكار گرفته شده در ارتباطات فضايي (چه در فضا و چه بر روي زمين) به قرار ادامه شرح مي‌‌باشد .
 
*آنتن‌هاي سيمی
اين آنتن‌ها از ساختاري سيمي شكل تشكيل شده‌اند. فرم‌هاي مارپيچي،‌ مخروطي يا «دي‌پُل» ساده آنها معمولا در باندهاي فركانسي «يواچ‌اِف» و «وي‌اِچ‌اِف» كار مي‌كنند. فرم‌هاي ديگر معمولا در باند فركانسي «مايكرو ويو») بالاي 1 گيگاهرتز) عمل‌ مي‌كنند
 
*آنتن‌هاي شيپوري 
آنتن‌هايي هستند كه به شكل مخروط بوده و معمولا بر روي ماهواره نصب مي‌شوند. اين آنتن‌ها براي ايجاد پوشش وسيع بر روي زمين به كار گرفته مي‌شوند. اين نوع آنتن اگرچه كارايي بالايي دارد، اما سنگين وزن و پرهزينه است. از اين آنتن بيشتر در اوايل عصر فضا براي ارتباطات فضايي استفاده مي‌شد و امروزه كاربرد چنداني ندارد [3].
 
*آنتن‌هاي آرايه فازي
آنتن‌هايي هستند كه از المان‌هاي آنتن‌هاي كوچك پراكنده بر روي يك صفحه تشكيل شده‌اند. اين نوع آنتن پرتوهاي چندگانه‌اي ايجاد مي‌كند كه قابليت سمت‌گيري
الكترونيكي يك پرتو را به‌خوبي فراهم مي‌آورد. مزيت اين نوع آنتن هنگامي است كه پرتو تشعشع حركت ثابتي داشته باشد. همچنين اين نوع آنتن به دليل اينكه از
چندين جزء موازي تشكيل شده است، قابليت اطمينان بسيار بالايي دارد (با از كار
افتادن چند المان، كل آنتن كارايي خود را از دست نمي‌دهد.) بازده بالايي دارد اما تلفات در سيستم تغذيه آن نسبتا بالاست. فناوري نسبتا دشوار، وزن بالا و هزينه بالاي آن، ‌استفاده از آن را محدود مي‌كند .
 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.