نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 24 دانلود
امتیاز فایل : -15 امتیاز
بازدید : 637 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
تحقیق در مورد سیستم حسابداری کارخانه قند شیروان
تحقیق در مورد سیستم حسابداری کارخانه قند شیروان
تاریخ ارسال : 05 /10 /1393
دسته بندي: پابان نامه - پروژه - مقاله - تحقیق
حجم فایل : 215 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 45 صفحه
امتیاز : -15




قیمت : 3,500 تومان



توضیح :

فهرست مطالب : 

مقدمه:
1- تاريخچه فعاليت شركت 
1-1 كليات 
-1- فعاليت اصلي شركت 
1 وضعيت اشتغال 
2- خلاصه اهم رويه هاي حسابداري 
1 – 2 موجودي مواد و كالا 
سرمايه گذاريها 
داراييهاي ثابت مشهود 
تعريف حسابداري بهاي تمام شده 
اهداف اساسي حسابداري بهاي تمام شده 
تعيين و تشخيص هزينه¬ها
كنترل هزينه¬ها ( بهاي تمام شده): 
هدايت و كنترل خط مشي واحد تجاري
قيمت فروش: 
وظايف حسابداري بهاي تمام شده 
توليدات كارخانه:
عوامل 
تشكيل 
دهنده 
بهاي 
تمام 
شده 
محصول 
جايگاه حسابداري بهاي تمام شده در سلسله مراتب سازمانی
مراحل توليد در كارخانه قند شيروان 
1) آماده سازي ( خريد و انتقال چغندر به سيلو) 
2) آسياب خلال 
3) ديفوزيون ( تهيه شربت خام ) 
4) ساتراسيون ( تصفيه شربت) 
اواپراسيون ( تغليظ شربت) 
5) طباخي و سانتريفيوژ ( تهيه شكر سفيد) 
7- فرايند كيسه گيري شكر: 
رفوند قند، طباخي قند، توربين قند ( تهيه قند كله ) 
فرايند بسته بندي قند كله: 
فصل دوم :
 
تجزيه و تحليل سيستم حسابداري 
بهاي تمام شده
هزينه 
تعريف 
هزينه يابي چيست؟ 
عوامل توليد ( هزينه هاي توليدي) 
1- مواد مستقيم 
- دستمزد مستقيم 
- سربار توليد 
-3) مواد غيرمستقيم: 
-3 دستمزد غيرمستقيم
ساير هزينه¬هاي توليدي 
مراكز هزينه در كارخانه قند شيروان 
دايره توليدي 
دايره خدماتي 
دواير اداري 
روش هاي هزينه يابي 
هزينه يابي سفارش كار 
هزينه يابي مرحله¬اي 
روش محاسبه عيار 
نحوه محاسبه قيمت چغندر خريداري شده با توجه به عيار آن 
محاسبه افت چغندر
نحوه 
حسابداري چغندركاري 
ثبت هاي حسابداري در زمان تحويل كود و بذر به پيمانكار 
پرداخت مساعده به پيمانكار 
بيمه محصول پيمانكاران 
ثبت حسابداري جريمه پيمانكار 
پرداخت پاداش به پيمانكار 
ضايعات
طبقه بندي ضايعات از لحاظ هزينه¬يابي 
ويژگي¬هاي اساسي ضايعات عادي
ويژگي¬¬هاي اساسي ضايعات غيرعادي 
ثبت حسابداري ضايعات غيرعادي 
حسابداري حقوق و دستمزد 
ثبتهای هاي حسابداري زمان ارسال مواد به خط توليد، تكميل محصول و فروش محصول 
كسورات حقوق و دستمزد 
كسورات قانوني: 
كسورات توافقي: 
حق بيمه¬هاي اجتماعي سهم كارگر 
داوير كنترل كننده حقوق و دستمزد 
- دايره كارگزيني 
- دايره زمان سنجي 
2- دايره ثبت اوقات كار 
4- دايره حسابداري حقوق و دستمزد
-دايره حسابداري بهاي تمام شده
حقوق پايه 
ساعات كار عادي 
اضافه كاري 
نوبت كاري
تسهيم هزينه حقوق و دستمزد 
سربار جذب شده 
نرخ جذب سربار چيست؟ 
سربار واقعي 
نحوه ثبت سربار واقعي و سربار جذب شده در دفاتر 
مغايرت بين سربار واقعي و سربار جذب شده 
تسهيم هزينه¬¬ها 
تسهيم اوليه هزينه¬ها 
تسهيم ثانويه 
مبناي تسهيم هزينه هاي سربار 
بهاي تمام شده يك كيلو قند از لحاظ دستمزد و سربار 
انحرافات 
روش هاي ثبت انحرافات 
روش يگانه
روش ناقص: 
روش مختلط: 
انواع گزارشات در حسابداري بهاي تمام شده 
( موسسات توليد) عبارتند از: 
شده 
تمام 
 

مقدمه : 

قند به معناي علمي امروزي همان ساكاروز(sakaroz)كه در دنياي امروزطرفداران بسيار دارد.

عهد اوليه پيدايش قند را از سرزمين عجائب هندوستان بوده است كه قند از نيشكر كه در خليج بنگاله كشت مي­كرده­اند بدست مي­آورند.

در تحقيقي كه درتاريخ مختلف شده است كه مردم هندوستان نيشكر را بدين نام  نمي­شناختند  وآن را ني شيرين ناميده بودند و با انتقال قلمه اين ني باعث شدند نيشكر در نقاط كشوركشت شود. از آن قند راتهيه كنند. تا هشت قرن قبل از ميلاد مسيح ايرانيان نيشكر يا همان ني شيرين را نمي­شناختند ولي چون اين ني توسط هندبه اسرائيل حمل مي­شدوبراي رسيدن به اسرائيل بايد از ايران مي­گذشتنداز اين طريق نيشكر به ايران آورده شد وصنعت قندسازي درايران به وجود آمد.

اترابون يوناني كه در هند نيشكر را ديده بود درباره آن چنين مي­گفت:

گياهي است كه بدون كمك زنبور عسل توليد مي­كند.

اولين جايي كه در آن جا نيشكر كشت شد در منطقه گرمسير سيستان و بلوچستان بود.

قلمه نيشكر توسط اسكندر مقدوني به ايران آورده شد كه در مناطق ذكر شده كشت گرديد كه بعد از آن براي توسعه صنعت نيشكر در مزارع خوزستان كشت شد و بعلت آب و هواي خوب كشت آن بيشتر شد. رواج قند و شكر و مصرف آن بين مردم در زمان ساسانيان بود كه محصول توليد شده در دكان بقالي به مردم عرضه مي­شد.

نويسندگان كتاب تاريخ تمدن عقيده داشتند كه تصفيه كردن عصاره نيشكر و تبديل آن به قند

و شكر سفيد در اول به وسيله ايرانيان بوده است هئيت هاي مبلغان مذهبي، نيشكر را از هاثبتي به

نيواورلئان( در لويينريانا)رساند و درسال1795ميلادي،توليد تجاري قند در آمريكا آغاز شد.

 



نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.