نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 1 دانلود
امتیاز فایل : -35 امتیاز
بازدید : 367 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,265 كاربر
adsads
پروژه بررسی سیستم انبارداری در شرکت پاتن جامه
پروژه بررسی سیستم انبارداری در شرکت پاتن جامه
تاریخ ارسال : 09 /10 /1393
دسته بندي: پابان نامه - پروژه - مقاله - تحقیق,علوم انسانی
حجم فایل : 300.73 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 41 صفحه
امتیاز : -35




قیمت : 6,000 تومان



توضیح :

موضوع:

پروژه بررسی سیستم انبارداری در شرکت پاتن جامه

 

فهرست مطالب

فصل اول
 
2-1 تعاریف
 تعریف انبارداری :
تعریف کمک انباردار :
تعریف جابجایی :
تعریف سیستم اطلاعاتی انبار :
تعریف استعلام بها :
تعریف انبار :
الف – تعیین محل قرار دادن کالا ( انبار – قفسه – طبقه – ردیف )
بهترین عوامل قرار گرفتن کالا در انبار
1-       میزان تقاضا یا مصرف کالا :
2-       محل و موقعیت و شکل ظاهری و نوع ساختمان انبار :
وجه تشابه :
3-       امکانات و تجهیزات انبار :
4-       خصوصیات فیزیکی :
5-       خصوصیات کیفی کالا :
ب : چیدن و انبار نمودن کالا :
ج: تهیه کارت شناسایی کالا و نصب آن بر روی اجناس :
اول : کارت کوچک ( کارت قفسه ) :
دوم – کارت بزرگ
4-1               مراحل انبار داری :
5-1 : وظایف انباردار
6-1 : عوامل مؤثر در انتخاب محل انبار
7-1 : عوامل تخریب کالا :
عوامل تخریب کالا :
عوامل تخریب کالا عبارتند از :
انواع وسایل حمل و نقل :
انواع چرخ دستی عبارتنداز :
مکان ساخت انبار
انبار قاعدتاً به دو گروه مختلف تقسیم می شوند :
1-       انبا رهای مرکزی
2-       انبا رهای فرعی
اصلهای مهم در خرید :
1-       کیفیت مناسب
2-       کیفیت ( مقدار ) مناسب ( Right Quantity  )
3-       قیمت مناسب ( Right price   )
4-       منبع مناسب ( Right source  )
5-       زمان مناسب ( Right time  )
 
 فصل دوم : ادبیات تحقیق
 
1-2 مزایا و معایب سیستم :
-          معایب نداشتن سیستم انباداری :
مدارک کالا در انبار :
2-2 اهمیت و سازمان انبار ها:
سازمان انبارها :
اهمیت انبار :
انواع انبار ها :
انواع انبار از نظر ساختمان
3-2– خروج کالا از مؤسسه
الف : انواع کالا
ب تحویل مصالح :
ج : ثبت در کارت انبار :
د : تحویل کالای غیر مصرفی
ه- درخواست خروج کالا برای تبدیل نوع جنس
و: درخواست فروش یا واگذاری کالا
انتقال کالا از انباری به انبار دیگر
نمودار گردش کالا
 فصل سوم
 
1-3 : مشکلات تحقیق
2-3 : محدودیتهای تحقیق :
3-3 ویژگیهای تحقیق :
1-       بالا بردن اعتبار اطلاعات :
2-       سادگی نظارت و بررسی صحت یا سیستم اطلاعات :
3-       محل تحقیق :
4-       مدت تحقیق :
6-3 روش تحقیق :
فصل چهارم :
ورود کالا به انبار
2- در یافت کالا از طریق خرید خارجی
3- برگشت کالای مازاد برنیاز
4- نقل و انتقال کالا بین انبار ها
درخواست کالا
درخواست خرید
3-4 انواع مناقصه
1-       مناقصه عمومی :
2- مناقصه محدود :
آگهی مناقصه
اختیارات مناقصه گزار :
مزایده :
مزایده در معاملات ، در موارد زیر انجام می شود :
سفارشات خرید :
4-4 رسید و صدور مواد انبار :
1-       رسید مواد انبار
کاربردهای این رسید عبارتند از :
2- صدور مواد از انبار :
خروج اجناس از انبار به چند طریق صورت می گیرد :
1- درخواست کالا و مواد از انبار :
2- حواله انبار
حواله انبار چهار برگ است که به شرح زیر توضیح می شود :
1-       فرم درخواست کالا
2-       فرم درخواست خرید
3-       فرم رسید انبار (اعلامیه رسید مواد )
فرم رسید انبار
5-3                           کاردکس انبار
اردکس
 امکانات نرم افزاری سیستم
 
ثبت سال مالی.
 
ثبت و ویرایش واحد های سازمانی.
 
    ثبت گرو های دارایی.
امکانات کلی سیستم:
4. سیستم ثبت اسناد و اطلاع رسانی سازمانی :
 
بررسی سیستم انبارداری در شرکت پاتن جامه :
فصل اول 
2-1 تعاريف 
 تعريف انبارداري :
عبارت از دريافت جنس يا كالا از خارج  ( از قسمتهاي مختلف شركت ، ياديگران از خارج شركت ) و نگهداري آنها با توجه به قوانين انبارداري كه باعث سهولت در تحويل دادن  ( صدور ) و تحويل گرفتن ( ورود ) با كمترين وقت و نيروي مورد نياز باشد و رسانيدن اجناس و كالاهاي مورد نياز قسمتها يا خريداران به آنها در حداقل وقت ممكن براساس مدارك و ضوابط قانوني . 
 
تعريف كمك انباردار :
كمك انباردار كسي است كه علاوه برمهارت كار انبار مي تواند از عهده كنترل كالاهاي ورودي به انبار ، جابجايي و چيدن آنها ، انبار گرداني ، دادن اطلاعات به واحد سفارشات و تحويل كالاهاي اماني و رعايت اصول و مقررات انبارداري بر آيد . 
 
تعريف جابجايي : 
جابجايي عبارت است از ؛ فعاليتي كه از زمان ورود كالا به انبار و قرار گرفتن در جاي مناسب تا زمان خروج كالا از انبار انجام مي شود . 
 
تعريف سيستم اطلاعاتي انبار :
منظور از سيستم اطلاعاتي اجراي عمليات مربوط به كالاي موجود در انبار و همچنين نظارت بر كنترلهاي لازم روي مراحل مختلف اين عمليات برطبق روش منطقي و سيستماتيك  مي باشد . يا به عبارت ديگر روشي است منطقي كه ميتوان كالاي مورد نياز تهيه و نگهداري نمود . 
 
 
تعريف استعلام بها : 
استعلام بها فرمي است كه مأمور خريد مؤسسه با ارئه آن به چندين فروشنده               ( معمولاً حداقل 3 فروشنده ) نسبت به اخذ بهاي فروش آنها اقدام مي نمايد . اين فرم معمولاً شامل كليه مشخصات كالا ، تعداد ، بهاي واحد ، نشاني فروشنده ، مدت اعتبار استعدام ، محل مهر و امضاء فروشنده و ساير شرايط مانند نحوه محل مي باشد . 
 
تعريف انبار :
 انبار به محل يا فضايي گفته مي شود كه براساس يك سيستم طبفه بندي صحيح ، مواد اوليه ، كالاي نيم ساخته ، محصول ساخته شده و با فرآيند هاي مختلف صنعتي بازرگاني در آن نگهداري مي شود . 
3-1 چيدن كالا 
3-2 پس از دريافت و تحويل گرفتن كالا يا اجناس و صدور رسيد انبار به چيدن كالا در جاي مناسب طبق اصول و روال خاصي مي باشد .اين اصول عبارت است :
الف – تعيين محل قرار دادن كالا ( انبار – قفسه –طبقه –رديف )
ب – چيدن و انبار نمودن كالا 
ج –تهيه كارت شناسي كالا و نصب آن بر روي اجناس . 
 
 
 
الف – تعيين محل قرار دادن كالا ( انبار – قفسه – طبقه – رديف )
يكي از راههاي بالا بردن راندمان و ايجاد نظم و كاهش هزينه ها و ضايعات و به حداقل رساندن زمان ، چيدن صحيح كالا مي باشد . به چيدن و نگهداري كالا در انبار در يك محل خاص صفافي گفته مي شود . 
يكي از متداولترين شيوه و تنظيم و نگهداري روش ، كه كدبندي كردن محل ، قفسه ، راهرو و طبقات است ؛ كه در مؤسسات بزرگ به خود انبار تعلق گرفته مي شود . 
 
 
بهترين عوامل قرار گرفتن كالا در انبار 
1- ميزان تقاضا يا مصرف كالا 
2- محل و موقعيت و شكل ظاهري و نوع ساختمان انبار 
3- وجه تشابه 
4- امكانات و تجهيزات انبار 
5- خصوصيات فيزيكي 
6- خصوصيات كيفي كالا 
 
1- ميزان تقاضا يا مصرف كالا :
منظور از مصرف يا ميزان ارسال كالامي باشد . كه به طور كلي مي توان به سه دسته پر مصرف ، متوسط مصرف و كم مصرف تقسيم نمود . كه بهتر است كالاي پر مصرف نسبت به دو نوع ديگر در دسترس باشد . 
 
2- محل و موقعيت و شكل ظاهري و نوع ساختمان انبار :
هنگام قراردادن كالا در انبار بايد به محل و موقعيت ساختمان انبار ، ظرفيت مفيد و قابل استفاده ، وجود ستونهاي داخل انبار، درب هاي ورودي و خروجي انبار ، تهويه و نورگيري و شكل ظاهري انبار ، ارتفاع و ابعاد مختلف انبار و غيره توجه نمود . 
 
 
وجه تشابه :
يكي ديگر از عوامل ، تشابه يا تشابه مصرف كالا مي باشد . مثلاً اجراء موتور در يك قسمت و اجراء روشنايي در قسمت ديگر كه دراين تشابه مصرف را مي رساند . ويا آچارها در يك قسمت و لوله ها در قسمت ديگر كه اين خود تشابه كالا ها را مي رساند . لذا قرار گرفتن اقلام مشابه وهم مصرف در كنار هم باعث كوتاهي مسافت ، كاهش خستگي ، تسهيل در دسترسي به موقع و فراهم سازي كالا در پاسخگويي به درخواستها مي گردد. 
 
3- امكانات و تجهيزات انبار : 
يكي ديگر از عوملي كه در تعيين محل قرار دادن كالا مؤثر است : امكانات و تجهيزات موجود در انبار مي باشد . اين تجهيزات شامل ؛ وسايل حمل و نقل داخل انبار و ساير تجهيزات انبار . 
 
4- خصوصيات فيزيكي : 
يكي ديگر از عوامل در تعيين محل قرار دادن كالا خصوصيات فيزيكي مي باشد . 
 
5- خصوصيات كيفي كالا : 
اين خصوصيات شامل : كالا فاسد نشدني ، قابل انفجار ، سمي بودن و گران قيمت مي باشد . 
 
ب : چيدن و انبار نمودن كالا : 
براي چيدن كالا در انبار بايد به نكاتي توجه كردكه عبارتند از : 
الف : در چيدن كالا در انبار حتي الامكان اجناس را نبايد پخش چيد . بلكه بيشتر از ارتفاع بجاي سطح ، استفاده كرد . آن هم به وسيله قفسه بندي يا با استفاده از پالت كالا ها را بر روي هم قرار داده تا حد مجاز استفاده از ارتفاع رعايت حداقل فاصله 6 سانتي متري از سقف مي باشد . 
 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.