نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 30 دانلود
امتیاز فایل : 1 امتیاز
بازدید : 361 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
طرح کارآفرینی کشتارگاه دام
طرح کارآفرینی کشتارگاه دام
تاریخ ارسال : 09 /10 /1393
دسته بندي: طرح کارافرینی
حجم فایل : 1.91 مگابايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 66 صفحه
امتیاز : 1




قیمت : 5,800 تومان



توضیح :

عنوان :     طرح کارآفرینی کشتارگاه دام

 

 

فهرست مطالب
 
عنوان                                                                          
 
خلاصه طرح :                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             4
 
 
 
فصل اول - کلیات                                                                                                                                                                                                                                                                                               6
 
1- 1 مقدمه :                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             7
 
جدول شماره 1 ، محصولات تولیدی کشتارگاه صنعتی                                                                                                                                                                                           8
 
تاریخچه :                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         9
 
1 –2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :                                                                                                                                                                                                                                 10
 
محل اجرا :                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 10
 
1 –3 –مشخصات متقاضیان :                                                                                                                                                                                                                                                               10
 
1 –6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :                                                                                                                                                                                                                                       10
 
مجوز های قانونی :                                                                                                                                                                                                                                                                                                         10
 
مراحل صدور جواز تاسیس :                                                                                                                                                                                                                                                                           11
 
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس                                                                                           11
 
1-  اشخاص حقيقی                                                                                                                                                                                                                                                                                                 11
 
2-  اشخاص حقوقی                                                                                                                                                                                                                                                                                                 12
 
مدارك مورد نياز:                                                                                                                                                                                                                                                                                                             12
 
اصلاحیه جواز تاسیس :                                                                                                                                                                                                                                                                                           13
 
تعریف:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             13
 
صدور پروانه بهره برداری :                                                                                                                                                                                                                                                                                 13
 
مراحل صدور توسعه طرح :                                                                                                                                                                                                                                                                               14
 
 
 
فصل دوم - روش انجام کار                                                                                                                                                                                                                                                     15
 
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :                                                                                                               16
 
بازدید از کارخانه تولید کشتارگاه دام                                                                                                                                                                                                                                               16
 
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :                                                                                                                                                                                         16
 
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :                                                                                                                                                           17
 
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :                                                             19
 
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )                                                                                                                                                                                 19
 
 
 
فصل سوم - امور مالی طرح                                                                                                                                                                                                                                                 20
 
تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گاوی                                                                                                                                                                                                                                     21
 
تعرفه واردات محصولات کشتارگاه گوسفندی                                                                                                                                                                                                                     21
 
جدول 2 عناوین استانداردهای ملی ایران در خصوص گوشت                                                                                                                                                                   22
 
درجه بندی گوشت گوسفند یا بز به روش زیر انجام می شود                                                                                                                                                                   24
 
جدول 3 چگونگی ارزیابی کیفی نوع قطعه های گوناگون گوشت گاو یا گاومیش بر روی یک لاشه و نمره امتیازهای آن ها          24
 
جدول 4 پلیمرهای انتخابی و به کار رفته در بسته بندی غذاهای گوشتی                                                                                                                           25
 
نمودار کلی مراحل پیاده سازی و استقرار سیستم HACCP                                                                                                                                                                   26
 
نمودار آلودگی و نقاط کنترل بحرانی قبل و بعد از کشتار گو  سفند و گاو                                                                                                                               27
 
جدول 5 آمار متوسط قیمت گوشت در سال های 1378 تا 1385                                                                                                                                                 28
 
جدول 6  قیمت گوشت در بازار آمریکا                                                                                                                                                                                                                                         28
 
جدول 7 قیمت گوشت در بورس لندن                                                                                                                                                                                                                                         29
 
جدول 8 ارزش غذایی پروتئین در برخی فراورده های دامی                                                                                                                                                                         29
 
جدول 9 بررسی رتبه ایران در زمینه تولید گوشت در جهان                                                                                                                                                                     29
 
جدول 10 کشورهای عمده صادر کننده در سال 2005                                                                                                                                                                                   30
 
جدول 11 کشورهای عمده وارد کننده در سال 2005                                                                                                                                                                                       30
 
نمودارهای زیر سهم صادرات گوشت گاوی صادر کنندگان عمده جهانی را نشان می دهد    (سال 2000 و 2005)31
 
جدول 12 میزان تولید و مصرف گوشت قرمز در جهان (با احتساب متوسط تمامی کشورها ) و ایران از سال 1350 تا سال 138232
 
بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون                                                                                                                                           33
 
واحدهای فعال قبل از سال 1379                                                                                                                                                                                                                                                       33
 
آمار واحدهای فعال از آغاز برنامه سوم تا کنون                                                                                                                                                                                                               34
 
جمع ظرفیت واحدهایی که درصد پیشرفت آنها زیر 40% می باشد                                                                                                                                               34
 
واحدهایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالاتر از 40% می باشند به تفکیک استان به قرار زیر است                                                   35
 
جدول 17 مصرف سرانه گوشت قرمز کشور طی دوره 82 –1375 ( از محل تولد و واردات)                                                             36
 
جدول 18 روند رشد جمعیت طی سال های 1370 تا 1384 و برآورد جمعیت در سال های 1385 و 1386       36
 
جدول 19  بررسی آمار تولید گوشت گاو و گوسفند در فاصله سال های 1378 تا 1382                                                                         37
 
جدول 20 پیش بینی مصرف گوشت قرمز از سال 1385 تا 1388                                                                                                                                               37
 
جدول 21 بررسی اجمالی تکنولوژی  و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها38
 
جدول 22 تیپ های کشتارگاهی عمده در جهان                                                                                                                                                                                                         38
 
جدول 23  هزینه های ثابت سرمایه گذاری                                                                                                                                                                                                                         39
 
جدول 24 زمین                                                                                                                                                                                                                                                                                                               39
 
جدول 25 محوطه سازی                                                                                                                                                                                                                                                                                     40
 
جدول 26 فضاها و ساختمان های مورد نیاز طرح                                                                                                                                                                                                       40
 
جدول 27 ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز طرح                                                                                                                                                                                                   43
 
جدول 28 شرح ریز هزینه های خرید ماشین آلات به همراه ماشین آلات هر بخش                                                                                           44
 
ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گاوی 50 راس در شیفت                                                                                                                                                       44
 
سایر تجهیزات اختیاری مورد نیاز خط کشتارگاوی                                                                                                                                                                                                     46
 
ماشین آلات و تجهیزات خط کشتارگاه گوسفندی 500 راس در شیفت                                                                                                                                   47
 
ماشین آلات و تجهیزات اختیاری خط کشتار گوسفندی                                                                                                                                                                                   48
 
ماشین آلات و تجهیزات کشتارگاه بهداشتی                                                                                                                                                                                                                         48
 
ریل گذاری و تجهیزات مورد نیاز پیش سردکن ها و چهار شقه کنی                                                                                                                                             49
 
ماشین آلات و تجهیزات کله و پاچه پاک کنی                                                                                                                                                                                                                 50
 
ماشین آلات و تجهیزات شکمبه و روده پاک کنی                                                                                                                                                                                                       51
 
لیست ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تبدیل ضایعات پودر گوشت و خون به ظرفست 5/8 تن ضایعات در روز با سیستم چربی گیر         53
 
دستگاه لاشه سوز دامی                                                                                                                                                                                                                                                                                         54
 
ماشین آلات و تجهیزات سیستم انتقال خون                                                                                                                                                                                                                       54
 
لیست ماشین آلات سیستم تصفیه فاضلاب کشتارگاه به ظرفیت 150 متر مکعب در روز                                                                           55
 
تجهیزات اختیاری سیستم تصفیه فاضلاب                                                                                                                                                                                                                               55
 
تاسیسات مورد نیاز طرح                                                                                                                                                                                                                                                                                       56
 
میزان برق مورد نیاز ماشین آلات هر بخش به شرح زیر می باشد                                                                                                                                                     57
 
تجهیزات اداری مورد نیاز طرح                                                                                                                                                                                                                                                                     58
 
وسایل نقلیه برون و درون کارگاهی                                                                                                                                                                                                                                                   58
 
هزینه های قبل از بهره برداری                                                                                                                                                                                                                                                                   59
 
فهرست مواد اولیه و بسته بندی در سال 1385                                                                                                                                                                                                             59
 
استان های عمده تولید کننده دام سبک و سنگین و رتبه آنها                                                                                                                                                                 60
 
برآورد جمعیت استان های کشور                                                                                                                                                                                                                                                             61
 
نیروی انسانی مورد نیاز طرح                                                                                                                                                                                                                                                                         62
 
پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری                                                                                                         62
 
ادامه جدول پرسنل دوران بهره برداری به تفکیک مستقیم تولید ، غیرمستقیم تولید و اداری                                                                 63
 
بررسی و تعیین میزان تاسیسات مورد نیاز                                                                                                                                                                                                                               63
 
میزان برق مصرفی ماشین آلات تولید                                                                                                                                                                                                                                             64
 
آب مصرفی کارخانه                                                                                                                                                                                                                                                                                                     64
 
بخار مصرفی                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             65
 
محاسبه میزان آب ، برق و سوخت مصرفی                                                                                                                                                                                                                             65
 
قیمت جهانی گوشت قرمز در سیستم تولیدی کشورها                                                                                                                                                                                           66
 
 
 
فصل چهارم  - جمع بندی –نتیجه گیری و پیشنهادات                                                                                                                               67
 
نتایج حاصله از اجرای طرح :                                                                                                                                                                                                                                                                         68
 
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید کشتارگاه دام پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و        پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و        از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و        از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد   
- 1 مقدمه :
هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان احداث کشتارگاه دام اعم از گاو و گوسفند می باشد    انواع تولیدات کشتارگاهی از قبیل گوشت قرمز ، پوست ، دل و جگر ، روده و       می باشد که بدلیل استفاده از فرایند صنعتی در این نوع کشتارگاه ها به همراه سایر تولیدات قابل استفاده ناشی از کشتار دام (از قبیل خون و امعاء و اشیاء ) بصورت بسته بندی و کاملاً با رعایت نکات بهداشتی و زیست محیطی تولید و عرضه می گردد   
لازم به ذکر است که در ارتباط با محصولات تولیدی حاصل از ذبح گاو و گوسفند ، گوشت قرمز به عنوان کالای اصلی در نظر گرفته شده و کلیه محاسبات نیز بر آن اساس انجام می گیرد و سایر محصولات به عنوان محصول جانبی در نظر گرفته می شوند   
جدول شماره یک ارائه دهنده هجده محصول متفاوت می باشد  که نه محصول از ذبح گاو و نه محصول دیگر از ذبح گوسفند بدست می آید    همانطور که مشاهده می شود بعضی از محصولات حاصل از ذبح گاو و گوسفند با یکدیگر مشترک هستند و مسلماً کاربرد مشترکی خواهند داشت   
 


  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | mona1366 | تاریخ ارسال : 09 /10 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.