جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.
عنوان : کارآفرینی کارخانه تولید سویا
فهرست مطالب
عنوان شماره صفحه
خلاصه طرح : 5
فصل اول 6
بررسي فني 6
1-4نمودار برنامه ريزي حمل و نقل 9
1-4-1 جدول برنامه ريزي حمل و نقل محصول پاکتي ريزدانه و گرده 9
1-4-2 جدول حمل و نقل محصول بسته بندي درشت دانه 11
2-4-1 جدول برنامه ريزي حمل و نقل محصول پاکتي درشت دانه 13
5-1 مراحل ساخت 16
1-5-1 مراحل ساخت محصول جدول پاکتي گرده اي (7-1) 16
1-5-1 جدول مراحل ساخت محصول پاکتي درشت دانه 17
(جدول 1-8 ) 17
1-۵-۳ جدول مراحل ساخت محصول پاکتي ريز دانه 19
جدول(1-۹) 19
1-۵-۴ جداول مراحل ساخت محصول بسته بندي درشت دانه 20
(جدول1-۱۰) 20
فصل دوم 23
کلیات 23
-6 1-۶ ليست مواد 24
1-۶-۱ ليست مواد بخش ساخت توليد 24
(جدول 1-۱۱ ) 24
1-۶-۲ ليست مواد بخش نت 24
(جدول 1-۱۲ ) 24
1-۶-۳ ليست مواد بخش آزمايشگاه (کنترل کيفيت) 25
( جدول 1-۱۳) 25
1-۷ ليست ماشين آلات 26
جدول 1-۱۴ 26
1-۸ ليست تجهيزات/تاسيسات 27
جدول 1-۱۵ 27
1-۹ ليست ابزار آلات و تجهيزات دستي 28
1-۹-۱ ليست ابزارآلات وتجهيزات دستي بخش کنترل کيفيت(آزمايشگاه شيمي و ميکروبي) 28
جدول (1-16) 28
1-9-2 ليست ابزار آلات و تجهيزات دستي بخش کنترل کيفيت(آزمايشگاه ميکروبي) 30
جدول 1-17 30
1-9-3 ليست ابزار آلات و تجهيزات دستي بخش نت و توليد 31
جدول 1-18 31
10-1 برآورد تعداد ماشين آلات 34
1-10-1 بر آورد تعداد ماشين آلات بخشهاي توليدي 34
- ماشين آلات بخش پروتيين ساز 34
* زمان استاندارد به ازاي هر واحد محصول توليدي: 35
- ماشي آلات بخش بسته بندي 35
1-10-2 محاسبه تعداد و ظرفيت ديگ بخار 36
جدول 1-19 36
1-11 برآورد مواد اوليه مورد نياز(جدول 1-20) 38
1-12 برآورد تعداد پرسنل مورد نياز 39
فرم برآورد پرسنل مورد نياز بخش هاي مختلف کارخانه 39
جدول 1-21 39
فرم برآورد پرسنل مورد نياز بخش هاي مختلف کارخانه 41
فرم بر آورد پرسنل مورد نياز بخش هاي مختلف کارخانه 43
1-14 ليست لوازم مورد نياز کارخانه(اعم از اداري، رفاهي،...) 43
1-15 برآورد فضاي مورد نياز 47
1-15-1 برآورد فضاي مورد نياز سالن توليد 47
1-15-2 برآورد فضاي مورد نياز ابزارها 49
انبار مواد اوليه (بلغور) 49
انبار بلغور در جريان ساخت 49
انبار نهايي 49
1-17 تحليل لي اوت سالن توليد براساس نرخ نزديکي و نمودار رابطه بخش ها 50
1-15-3 براورد فضاي مورد نياز ساير بخش هاي کارخانه 52
جدول 1-24 52
جمع بندي 55
پرسنل مورد نياز: 56
فضاي مورد نياز بخش هاي کارخانه 56
فصل سوم 58
بررسي مالي و اقتصادي 58
1-2 سرمايه مورد نياز طرح 59
2-1-1 سرمايه ثابت طرح 59
محاسبه هزينه هاي مربوط به زمين 59
جدول 2-1 59
محاسبه هزينه هاي مربوط به محوطه سازي و ساختمان و آسفالت 60
جدول 2-2 60
محاسبه هزينه تاسيسات عمومي و تجهيزات 61
جدول2-3 61
محاسبه هزينه ماشين آلات 62
جدول 2-4 62
محاسبه هزينه لوازم اداري و رفاهي و ابزار آلات و... 62
جدول 2-5 62
محاسبه هزينه هاي قبل از بهره برداري 63
هزينه هاي قبل از بهره برداري شامل موارد زير مي باشد: 63
جدول 2-6 63
جدول 2-7 64
محاسبه هزينه هاي پيش بيني شده 65
2-42 سرمايه در گردش طرح 65
هزينه مواد اوليه 65
هزينه مصرف انرژي 65
محاسبه هزينه مواد اوليه (به ميزان نياز ۳ ماه): 66
جدول 2-8 66
جدول 2-9 67
با جمع اقلام بالا ، مقدار کل هزينه مصرف انرژي در طول ۳ ماه بدست مي آيد: 67
هزينه حقوق و دستمزد و بيمه کارکنان(به مدت ۳ ماه) 68
جدول 2-10 68
جدول 2-11 69
محاسبه هزينه بيمه کارخانه (به مدت ۳ ماه): 70
محاسبه هزينه فروش (به مدت ۳ ماه): 70
2-1-3 محاسبه سرمايه مورد نياز طرح: 70
۲-۴ قيمت تمام شده و قيمت فروش محصول 70
جدول زير ميزان هزينه هاي ثابت ساليانه طرح را نشان مي دهد: 71
جدول 2-12 71
2-2-2 محاسبه هزينه هاي متغير 71
جدول زير ميزان هزينه هاي متغير ساليانه را نشان مي دهد. 72
جدول 2-13 72
2-2-3 هزينه هاي توليد ساليانه: 73
معادله 2-2 73
2-2-5 برآورد قيمت فروش: 73
2-2-6 قيمت فروش محصول توليد ساليانه: 74
دارايي ها 74
دارايي هاي جاري : 74
بدهي ها و حقوق صاحبان سهام 75
بدهي هاي جاري: 75
۴-۴ محاسبه نقطه سربه سر 75
نقطه سربه سر از معادله زير حاصل مي شود: 75
(معادله 2-5 ) 76
2-5 محاسبه حاشيه ايمني طرح (تحليل نقطه سر به سر) 76
حاشيه ايمني طرح از معادله زير حاصل مي شود: 76
۴-۶ تعيين درصد ارزش افزوده 77
درصذ ارزش افزوده از معادله زير حاصل مي شود: 77
معادله ۴-۷ 77
معادله (2-8) 77
2-7 تعيين دوره برگشت سرمايه 77
(معادله ۴-۹ دوره برگشت سرمايه ) 77
معادله 2-9 سرمايه ثابت طرح = دوره برگشت سرمايه 78
در آمد ساليانه 78
فصل چهارم 79
تحلیل طرح و نتیجه گیری 79
محاسبه ارزش خالص فعلي 80
2-9 تحليل حساسيت 81
جمع بندي 83
نتيجه گيري : 84
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی کارخانه تولید سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .