نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 0 دانلود
امتیاز فایل : 0 امتیاز
بازدید : 395 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
پروژه تولید کارخانه رب جام چین سهامی خاص
پروژه تولید کارخانه رب جام چین سهامی خاص
تاریخ ارسال : 30 /10 /1393
دسته بندي: پابان نامه - پروژه - مقاله - تحقیق
حجم فایل : 80.44 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 95 صفحه
امتیاز : 0




قیمت : 4,800 تومان



توضیح :

عنوان : پروژه تولید کارخانه رب جام چین سهامی خاص

 

 

فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه کارخانه
ترکیبات گوجه فرنگی
کربوهیدراتها
پروتئین واسید آمینه
اسید
ویتامین ها
فلزات
پکتین
مراحل ساخت رب گوجه فرنگی
انواع حوضچه شستشو
مزایای حمل و نقل آبی
مخزن ذخیره آب گوجه فرنگی
انواع تغلیظ کننده ها
ویژگیهای مواد اولیه مصرفی
ویژگیهای استاندارد رب گوجه فرنگی
ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی
ویژگیهای بسته بندی
نشانه گذاری
واحد آزمایشگاه و کنترل کیفیت
تعیین مواد جامد کل(باقیمانده خشک) رب
تعیین مواد جامد نا محلول
فـرآیـنـد تـولـیـد
فرآیند تهیه رب گوجه فرنگی
انتخاب ماده اولیه
دیگهای بخار(بویلر)
اعتبارات تخصیصی
مرکز کنترل کیفیت(آزمایشگاه)
هزینه ارزی
 


تاريخچه كارخانه
كارخانه رب جام چین(سهامي خاص) واقع در كيلومتر 
پانزده جاده تربت جام- مشهد با نام تجاري داودي در سال 1379تاًسيس شده است. اين كارخانه فقط داراي چند خط توليد رب گوجه فرنگي بوده وقوطي رب را درسايزهاي يك ونيم كيلويي و75 گرمی توليدمي كندو ظرفيت توليد سالانه آن 60 هزار تن مي باشد..حمل گوجه فرنگي از زمين كشاورزي تا كارخانه توسط كشاورز انجام مي گيردوخود آن شخص، گوجه را ازماشين داخل حوضچه تخليه مي نمايد.ازهر5-4 تن گوجه ورودي به كارخانه 50 كيلوي آن ضايعات مي باشد. تجهيزات ودستگاهها با نيروي الكترو موتور كار كرده وتعدادكارگران دائمي در اين كارخانه 20 نفر ودر فصل كاربه 60 نفر بوده وسطح سواد80% آنها ديپلم ميباشد.هزينه خريد هر كيلو گوجه فرنگي70 تا75 تومان بوده وقيمت تمام شده محصول )رب(يك كيلويي ونيم كيلويي براي كارخانه به ترتيب500 و300 تومان ميباشد.براي خريد رب ازكارخانه مشتريهاوفروشنده هاي رب با كارخانه تماس گرفته وبا مراجعه به آنجا محصول را خريده، درون انبار قرار داده وبه فروش مي رسانند.آب مصرفي ومورد نياز كارخانه ازچاه تأمين مي شود وميزان مصرف آن 30 ليتردرثانيه و250متر مكعب درشبانه روزميباشد وبرق موردنياز آن ازبرق شهر وميزان مصرف آن h/kw150 مي باشدوهمچنين كارخانه گازكشي است. گلوگاهها ونقاط ايجاد وقفه درخط توليد خط سورتينگ ، شستشوي دستگاهها وخط قوطي (قسمت فيلرودربندي)كه داراي بيشترين ضايعات ميباشد، به اين خاطركه دستگاه فيلر قديمي وازكيفيت پائيني برخوردار است وايجاد مشكلات دمايي مي كند.

تركيب شيميايي گوجه فرنگي
بطور كلي تركيبات محصولات كشاورزي بستگي زيادي به خصوصيات آب،هوا ،خاك وعوامل ديگر محل كشت دارد.گوجه فرنگي معمولأ داراي 5/8-7 %  مواد جامد محلول درآب است وداراي يك درصد پوست وبذر است.
الف) كربوهيدراتها:
ميزان پلي ساكاريدهاي گوجه فرنگي حدود 7/0 درصد مي باشد كه 50 درصد آن پكتين وآرابينو گلاگتن تشكيل مي دهد وحدود 25 درصد گزيلن وآرابينو گزيلن و25 درصد باقيمانده را سلولز تشكيل مي دهد . حدود65-50 درصد مواد جامد محلول گوجه فرنگي را قندهاي احياء كننده (گلوكزوفروكتوز) تشكيل مي دهد.


ب)پروتئين واسيد آمينه:
حدود يازده اسيد آمينه در گوجه فرنگي مشخص شده است كه فقط 45 درصد اين اسيدهاي آمينه را اسيد گلوتاميك تشكيل مي دهد.دومين اسيد از نظر مقدار اسيد آسپارتيك مي باشد.در تهيه محصولات گوجه فرنگي وقتي كه آب گوجه فرنگي بمدت 20 دقيقه در حرارت 100 درجه سانتيگراد مي ماند، باعث هيدروليز پروتئينها،آزاد شدن اسيدهاي آمينه مي شود، مثلاً گلوتامين يك3  NH از دست مي دهد وبه اسيد گلوتاميك تبديل مي شودوعاملي كه باعث افزايش آمونياك در گوجه فرنگي بسته بندي شده در قوطي مي شود همين مورد است.
ج) اسيد:
اسيد گوجه فرنگي عمدتاً اسيد سيتريك است،روي اين اصل اسيديته آن بر حسب اسيد سيتريك محاسبه مي شود.اسيدهاي ديگري هم مثل اسيد ماليك واسيد تارتاريك در گوجه فرنگي وجود دارند.ضمن عمل توليد وتهيه آب گوجه فرنگي ،اسيديته كل افزايش پيدا مي كند.مثلاً اسيد استيك بميزان 32%  افزايش پيدا مي كند اين افزايش دراثر اكسيداسيون آلدئيدها و الكلها ميباشد.
د)ویتامین ها:
شامل ويتامينهايC،K,A  مي باشد.ويتامين C گوجه فرنگي بين 60-10 ميلي گرم در100 گرم گوجه فرنگي است.ميزان ويتامين K بين 6/0-1/0 ميليگرم در يك كيلوگرم گوجه فرنگي مي باشد . رنگ گوجه فرنگي جزؤ مواد رنگي قابل حل در روغن مي باشدوآنها را كاروتنوئيدها مي نامند.

ه) فلزات:
ميزان فلزات بين 6/0-3/0در صد بوده وميزان نمكها بين 5/0-1/0 درصد است.


 



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | mona1366 | تاریخ ارسال : 30 /10 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.