نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 0 دانلود
امتیاز فایل : -10 امتیاز
بازدید : 441 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
پروژه کارخانه کنسرو سازی سیرنگ
پروژه کارخانه کنسرو سازی سیرنگ
تاریخ ارسال : 30 /10 /1393
دسته بندي: پابان نامه - پروژه - مقاله - تحقیق
حجم فایل : 30.7 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 36 صفحه
امتیاز : -10




قیمت : 3,800 تومان



توضیح :

عنوان : پروژه کارخانه کنسرو سازی سیرنگ

 

 

فهرست مطالب
معرفی کارخانه
مساحت وابعاد هر قسمت ازکارخانه
بازار فروش محصول کارخانه
مواد اولیه کارخانه
برای تولیدات کارخانه بیشتر از قوطی های فنری استفاده می شود به دلایل زیر
میزان تولید و عولمل مؤثر بر آن
سفارش دهنده
فصل
نوع محصول
معرفی دستگاههای کارخانه
دیگ بخار
دیگ روغن
اتوکلاوها
Blancher بلانچر
هدف از Blancher
دستگاه پر کن Filler
دستگار اگزاستیک
دستگاه سس ریز
دستگاه سیمر Siemear(درب بند)
اساس کار
دستگاه بوجاری
دستگاه غلاف گیری
دستگاه تاریخ زن
دستگاه قوطی شور
خط تولید لوبیا چیتی
نحوه تهیه سُس
تهیه لوبیا چیتی
نحوه تشخیص لوبیای آبگیری شده
پر کن سُس
ایجاد head space
دستگاه سُس ریز
مرحله اگزستیک
مرحله سرد کردن
مرحله اتکیت زنی
خط تولید قورمه سبزی
لوبیا قرمز
لیمو خشک
مواد افزودنی
طرز تهیه قورمه سبزی
مرحله پر کردن
خط تولید خورشت کرفس
خط تولید فسنجون
روش تهیه
نحوه تهیه فسنجون
سویا
نحوه تهیه سس
نحوه تهیه مایه ماکارونی
خطوط تولید بادمجان
بادمجان تکه ای (قطعه ای)
سس بادمجان
نحوه تهیه سُس
بادمجان خاویاری
سس بادمجان سرخ شده
درصدیری مواد
نحوه انجام آزمایش
روش موهر
آزمایشات مربوط به کارخانه
آزمایش درصد وزن آبکش
روش آزمون
مشکلات کارخانه
محاسبه بریکس رب
آزمودن اسیدتیه
روش آزمون
آزمون شن و خاک
روشن آزمون
آزمایشات میکروبی
مصرف کنسرو

 

مساحت وابعاد هر قسمت ازکارخانه :
مساحت زمین کارخانه 1200 مترمربع بوده که ازاین مساحت 900 مترمربع آن را زیربنا سلف کارخانه محسوب می شود .که ازاین میان سالن تولید 240 متر مربع ، انباربسته بندی 80 مترمربع ، انبارمواد اولیه 40 مترمربع ، انبارمحصولات           120 مترمربع ، انبار مجزا قسمت بالای کارخانه 110 مترمربع ، آزمایشگاه شیمی     9 مترمربع ، آزمایشگاه کلیدی 6 مترمربع ، اتاق ساخت اولیه 9 مترمربع ، اتاق سرخ کن 12 مترمربع ،60-70 متر مربع قسمت اداری 60 – 50 متر مربع موتورخانه
 70 –60  متر مربع نگهبانی به همراه سرویس بهداشتی و نمازخانه، رخکن خواهران و برادران به خود اختصاص داده است.
بازار فروش محصول کارخانه:    
با توجه به نوع محصولات تولیدی کارخانه که بیشترین آنها محصولات غذاهای سنت ایران می باشند در داخل کشور بازار فروش خوبی نداشته و بیشتر آن به کشورهای از جمله استرالیا، کانادا و کل اروپا صادر می شود.
یکی از دلایل خوب فروش این محصول این است که در خواست کننده می تواند محصول سیرنگ را با هر نامی که می خواهد درخواست کند از جمله محصولاتی که تا به حالا به نامهای مامانم اینا، خانم خانمها، تخت جمشد که غیر که همراه با نام کارخانه و شماره پروانه ساخت و ... به صادر شده است.
تنها محصول کارخانه که بیش از 90 درصد در بازار داخل کشور به فروش می رسد محصول لوبیا چیتی می باشد کارخانه سیرنگ در تولید محصولات خود از گوشت استفاده نمی کند.
مواد اولیه کارخانه:
مواد اولیه کارخانه عبارتند از : لوبیا قرمز و لوبیا چیتی، گردو ، روغن، رب گوجه فرنگی ، رب انار ، ادویه جات، لیمو خشک، بادمجان، آب غوره و آب نارنج ، سویا، و ... و قوطی  کنسرو که تمامی مواد اولیه از بازار با توجه به کیفیت و قیمت خریداری می شود.
برای تولیدات کارخانه بیشتر از قوطی های فنری استفاده می شود به دلایل زیر:
1- قابلیت ضربه خوری بیشتر دارند.    2- قابلیت برگشت پذیری بیشتری دارند.
 3- در اتوکلاو بهتر جواب می دهند هر قوطی کنسرو دارای شمارة استانداردی و نام کارخانه تولید کننده می باشد که در زیر یا کنار قوطی چاپ می شود که چنانچه بعد از تولید محصول کارخانه دچار مشکلی از نظر سلامت قوطی شده به پای کارخانه تولید کننده محصول نباشد.
میزان تولید و عولمل مؤثر بر آن :
بر روی میزان تولید کارخانه عوامل مخنلفی تأثیر گذارند که از آن جمله :
1- سفارش دهنده : با توجه به اینکه محصولات کارخانه محصولاتی خاص می باشند بنابراین مهم ترین عامل در تولید این محصولات سفارش دهنده است که چه میزان محصول را در عرض چه مدت زمانی می خواهد.
2- فصل : فصل از جمله عوامل مؤثر می باشد : مثلاً در مورد قورمه سبزی به علت اینکه مواد اولیه آن در تابستان بیشتر است بنابراین از نظر اقتصادی و در دسترس بودن مواد اولیه قورمه سبزی بیشتر تولید می شود.
3- نوع محصول : نوع محصول نیز بر میزان سرعت خط تولید مؤثر است.
کارخانه کنسرو سیرنگ می تواند در روز برای محصول لوبیا چیتی در حدود 20 هزار قوطی کنسرو لوبیا تولید کند در حالی که برای تولید خورشت که زمان براستی فقط در حدود 2 هزار قوطی کنسرو تولید کند.
معرفی دستگاههای کارخانه:
1- دیگ بخار : دیگ بخار مورد استفاده کارخانه یک دیگ بخار 200 تن می باشد که نیاز بخاطر کارخانه را تأمین می کند.
اساس کار : آب داخل لوله های افقی تحت تأثیر شعله به بخار تبدیل شده و بخار تولیدی از طریق لوله های به سمت تقسیم بخار شده و از آنجا فشار بخار یکسان به هر قسمت  (اتو کلاوها و اگزاستیک Blancher می رود
2- دیگ روغن : روغن مورد استفاده روغن صنعتی بوده که لوله های مارپیچی در دیگ روغن تا حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده و سپس برای سرخ کردن سبزی به روش غیر مستقیم استفاده می شود.
3- اتوکلاوها
اتوکلاوها کارخانه که شامل 5 اتوکلاو می باشد از نوع اتوکلاوهها عمودی بوده که ظرفیت پذیرش دو عدد سبد را دارد که در هر سبد حدود 450 تا تو ملی قرار می گیرد.
هر اتو کلاو دارای دو geit می باشد که یکی از آنها فشار و دیگری درجه حرارت اتوکلاو را نشان می دهد.
نکته : بهترین مسیر برای ورود بخار به اتوکلاو از قسمت پائین اتو کلاو می باشد زیرا اگر از قسمت بالا وارد شود تأثیری کمی داشته و بخار با درجه حرارت بالا از قسمت فشار سنج اتوکلاو خارج می شود.
نکته : هر 5 دقیقه باید اپراتور ضربه ای به هر دو git زده تا اگر گیر کرده یا مشکل دارد متوجه شود. در غیر این صورت در نتیجه بالا رفتن فشار و درجه حرارت امکان انفجار یا حداقل سوختن محصول شود.
Blancher بلانچر
شامل یک مخزن درجداره بوده که ماسه اولیه در آن با بخار به مدت مشخص با توجه به نوع محصول اولیه با بخار حرارت اولیه می بیند.
هدف از Blancher : 1- از بین بردن آنزیم ها  2- کم کردن فلور میکروبی 3- پخت مقدماتی 4- کم شدن مدت زمان پخت در اتوکلاو 5- اضافه کردن مواد بافت دهند: کلرید کلسیم و ...
دستگاه پر کن Filler
شامل یک مخزن و 18 عدد دیسکت می باشد که در آن ماده اولیه (لوبیا و نخود سبز) بعد از Blancher  در ون آن ریخته می شود.
دیسکت ها دارای اندازه مشخص می باشند و در واقع میزان لوبیای که درون هر قوطی باید قرار بگیرد را تنظیم می کنند که هرچه بلندتر باشند میزان لوبیای بیشتری در قوطی قرار می گیرد.
در هر سی ثانیه برای تولید لوبیا 18 قوطی کنسرو توسط دستگاه پر می شود.


دستگار اگزاستیک :
دستگاه اگزاستیک وظیفه گرم کدن قوطی را برای ایجاد بخار در محفظه سر قوطی که بعد از درب بندی و اتوکلاو و سرد شدن بخار آب میعان کرده و خلاء ایجاد می شود.
مدت زمان اگزاستیک با توجه به طول اگزاستیک – سرعت نوار و قدرت فشار بخار تنظیم می شود.
طول اگزاستیک کارخانه سیرنگ 6 متر می باشد.
دستگاه سس ریز :
در قسمت تهیه لوبیا چیتی توضیح داده می شود.
دستگاه سیمر Siemear (درب بند)
دستگاه سیمر بعد از اگزاستیک و قبل از اتوکلاوه قرار دارد و وظیفه درب بندی قوطی خروجی اگزاستیک را برعهده دارد. دستگاه سیمر کارخانه برای تولید لوبیا چیتی در هر دقیقه 30 عدد قوطی را درب بندی می کند.
اساس کار :
قوطر بر روی نوار نقاله به سمت دستگاه اگزاستیک متصل می شود و بعد از اگزاستیک بر روی نقاله به سمت دستگاه سیمر می رود و قبل از ورود به دستگاه سیمر دارای یک ضامن است که وظیفه باز کردن دریچه برای افتادن درب را برعهده دارد سپس قوطی به ضامن برخورد کرده و قوطی رها می شود و قوطی نیز وارد دستگاه سیمر شده و درب بندی صورت می گیرد.
در دستگاه سیمر 2 قوطی بر روی قوطی قرار گرفته و در بین غلتک های دستگاه پرس می شود. به طوری که غلتک اولیه وظیفه خم دادن درب قوطی به سمت داخل و غلتک دوم وظیفه پرس کردن از درب قوطی را دارد که طی عمل این دو درب قوطی و قوطی در هم غلاف می شوند.
نکته : در درب بندی توسط دستگاه سیمر قوطی باید در طول درب بندی در حال چرخش باشد در غیر این صورت درب بندی صورت نمی گیرد.
نکته : چنانچه درب قوطی در مسیر نباشد دستگاه سیمر به صورت خودکار خاموش می شود.



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | mona1366 | تاریخ ارسال : 30 /10 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.