نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 11 دانلود
امتیاز فایل : -1 امتیاز
بازدید : 343 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,264 كاربر
adsads
گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر
گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر
تاریخ ارسال : 28 /02 /1394
دسته بندي: کامپیوتر
حجم فایل : 781.62 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : doc
تعداد صفحات : 28 صفحه
امتیاز : -1




قیمت : 3,000 تومان



توضیح :
گزارش کارآموزی درمورد رشته کامپیوتر
 
 
 
 
مقدمه
کامپيوتر ها داده را به دو طريق "موازي  و سريال " انتقال مي دهند. در انتقال هاي  موازي ،داده اغلب از 8 خط داده  و يا بيشتر استفاده مي شود. در اين حالت داده مي تواند به وسيله اي  که فقط چند فوت دورتر است انتقال يابد. به عنوان مثال چاپگر ها از انتقال موازي استفاده مي کنند. اگر چه در انتقال به صورت موازي حجم زيادي از داده در مدت زمان کوتاهي انتقال مي شود ولي در فاصله محدوديت داريم  و اين فاصله نمي تواند چندان طولاني باشد؛ براي انتقال در فواصل دورتر از روش ارسال سري استفاده مي شود.در روش انتقال به صورت سريال  تبادل  اطلاعات به صورت بيت به بيت مي باشد. يعني هر بار يک بيت ارسال مي گردد.
اصول تبادل سريال
 وقتي که ريز پردازنده اي  با دنياي خارج تبادل اطلاعات مي کند  بسته هاي داده را د ر ابعاد بايت فراهم مي نمايد. در بعضي  موارد همچون چاپگر ها، اطلاعات به راحتي از گذرگاه داده  8 بيت اخذ شده و به گذرگاه داده8  بيت چاپگر تحويل مي شود.اين روش اگر کابل زياد طولاني نباشد عملي است زيرا کابل هاي طولاني ،سيگنال ها را تضعيف و حتي تغيير شکل مي دهند. بعلاوه مسير   8بيت گران هم هست . بنابراين در تبادل داده بين دو سيستم با فاصله دور از انتقال سريال استفاده مي شود. واقعيت استفاده از يک خط داده  در تبادل سريال به جاي خط داده     8 بيت   در تبادل موازي، نه تنها موجب  ارزاني فرآيند مي شود بلکه موجب تبادل اطلاعات دو کامپيوتر واقع در دو شهر از طريق  خط تلفن مي گردد. براي به راه ا ندازي تبادل سريال داده  ، بايت داده   بايد از گذر گاه     8بيتي ريز پردازنده گرفته شده  و با استفاده از شيفت رجيستر ورودي –موازي-خروجي-سريال به بيتهاي سريال تبديل مي گردد که آنگاه  قابل  ارسال ل به يک خط داده   خواهد بود. واضح است که در سمت گيرنده بايد يک شيفت رجيستر ورودي- سريال-خروجي-موازي براي دريافت  داده ارسالي وجود داشته باشد و پس از بسته بندي کردن به صورت بايت ،آنها را به گيرنده تحويل دهد.
استانداردهاي RS232
 براي ايجاد امکان سازگاري در ميان تجهيزات تبادل داده ساخت سازندگان مختلف، يک استاندارد واسطي به نام RS232 بوسيله سازندگان صنايع الکترونيک (EIA) در سال 1960 بر پا شد.
امروزه  RS232 يک استاندارد واسط I/O با کاربردي گسترده است .اين استاندارد در PC ها و تجهيزات بسياري به کار رفته است. با اين وجود، چون  اين استاندارد قبل از خانواده منطقي TTL بنا نهاده شد، سطوح ولتاژ ورودي و خروجي سازگار با TTL نيست. در RS232  منطق 1 با -3 تا -25 ولت تعريف مي شود، و منطق 0 با +3 تا+25 ولت تعريف مي شود،  به اين دليل براي اتصال هر RS232 به يک سيستم مبتني بر ميکروکنترلر، بايد از مبدل هاي ولتاژي همچون MAX232   براي تبديل از سطح TTL به سطح RS232 و بر عکس استفاده کنيم. تراشه هاي MAX232 به نام راه اندازهاي خط و گيرنده هاي خط نام گذاري شده اند. چون همه پايه ها در کامپيوترهاي جديد به کار نرفته اند،IBM ، نوع DB-9 از استاندارد I/O سريال را که فقط 9 پايه داشت معرفي کرد.که وظايف اين 9  پايه به ترتيب عبارتند از:
پايه1:تشخيص سيگنال حامل داده را به عهده دارد."DCD"
پايه2:دريافت داده را به عهده دارد."RXD"
پايه3: ارسال داده را به عهده دارد."TXD"
پايه4:آماده گي تجهيزات پايانه داده ."DTR"
پايه5:سيگنال زمين."SG"
پايه6:مجموعه داده آماده."DSR"
پايه7:تقاضاي ارسال از طرف DTE. "RTS"
پايه8:آماده گي براي ارسال ."CTS"
پايه9:تشخيص دهنده سيگنال زنگ."RI"
 


  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | ghasem | تاریخ ارسال : 28 /02 /1394

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.