توضیح :
پروژه درمورد طراحی سردخانه
فهرست
مقدمه 2
مشخصات شهر بیرجند 2
پیشنهادات طراح 2
محاسباتU دیواره های سردخانه 3
محاسبات بارهاي سرمايشي اتاق سیب 8
محاسبات بار اتاق پيش سردكن 13
محاسبات بار سرمایش انجماد گوسفند 18
محاسبات بار سرمايش نگهداری گوسفند22
محاسبات انتخاب اواپراتورها 26
محاسبات ترمودینامیکی 30
انتخاب کمپرسور 36
طراحي لوله¬كشي 38
لوله کشی موتورخانه 47
موتورخانه 45
نقشه سردخانه 46
پیوست 47
مقدمه
تاريخ نگهداري مواد غذايي با تاريخ پيدايش انسان و تغذيه وي همراه بوده، يكي از بزرگترين مشكلات اكولوژيكي وي را تشكيل داده است زيرا بشر به منظور نگهداري مواد غذايي براي ساير فصول همواره با موجودات مزاحمي كه خود را شريك غذاي او مي¬دانستند مواجه بوده. حيوانات مختلف مانند سگ، گربه، جوندگان و حشرات و سرانجام باكتري¬ها، قارچهاو كپك¬ها هميشه در كمين خوردن و از بين بردن يا آلودگي غذاي انسانها بوده¬اند. تعداد بسياري از اين موجودات هنوز هم مغلوب بشر نگرديده¬اند و از اين رو به نظر مي¬رسد كه جدال انسان با آنها ابدي خواهد بود.
پیشنهادات طراح
محل احداث پروژه شهر بیرجند واق در استان خراسان جنوبی می باشد .
دیواره های اتاقهای میوه و اتاقهای گوشت هر کدام جداگانه طراحی شده است.
دربهای اتاق سردخانه نیز مانند دیواره ها به دونوع تقسیم میشود .دربهایی برای اتاقهای زیر صفر ودربهایی برای اتاقهای بالای صفر.
نکته مهم اینکه برای سردخانه مذکور سوله درنظر نگرفته شده است چون به خاطر هزینه تمام شده سوله که گران می باشد طراح از طراحی سوله صرف نظر کرده است.
سردخانه مذکور دارای قسمت بسته بندی میباشد که قسمتی از راهرو به این قسمت واگذار شده است.
دربهای سردخانه از نوع کشویی می باشد.
در انتخاب اواپراتور فاصله همه پره ها از یکدیگر 6 میلیمتر درنظرگرفته شده است .