نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 0 دانلود
امتیاز فایل : -12 امتیاز
بازدید : 428 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,265 كاربر
adsads
مقاله بررسی وضعیت تغذیه سالم و رژیمهای غذایی بیمارستانی
مقاله بررسی وضعیت تغذیه سالم و رژیمهای غذایی بیمارستانی
تاریخ ارسال : 31 /02 /1395
دسته بندي: پابان نامه - پروژه - مقاله - تحقیق,پزشکی
حجم فایل : 56.96 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : word
تعداد صفحات : 73 صفحه
امتیاز : -12




قیمت : 3,500 تومان



توضیح :

عنوان : مقاله بررسی وضعیت تغذیه سالم و رژیمهای غذایی بیمارستانی

این فایل با فرمت word و آماده پرینت می باشد

فهرست مطالب
تغذیه ۶
مواد غذائی انرژی زا ۶
پروتئین ها ۷
چربی ها ۷
مواد غذایی انرژی زا ۸
آب ۸
ویتامین ها ۸
مواد معدنی (‌مینرال ) ۹
رژیم غذائی صحیح ۹
عوامل موثر برتغذیه ۹
بررسی وضعیت تغذیه ۱۰
تغذیه و روش های مناسب برای غذا دادن به بیماران ۱۱
سعد معده N.G.Tube 14
GAVAGE یا گاواژ ۱۴
لاواژ ۱۴
لوله جات دارای نوک مشبک فلزی است Jutte Tube. 17
روش کار ۲۱
گاواژ Gavage یا تغذیه از طریق لوله بینی معده ای ۲۳
توباژ یا نمونه برداری از شیره معده Iubaye , Lest Meal , Castric Analysis 26
تغذیه بارانترال parentral nutrion یا تغذیه وریدی ۲۷
عفونت و کلونیزاسیون : ۳۰
زنجیره‌ی عفونت ۳۰
عامل عفونی ۳۱
مخزن ۳۱
راه خروج ۳۱
روش انتقال ۳۲
راه ورود ۳۲
میزبان ۳۲
عفونت بیمارستانی ۳۲
عفونت آتروژنیک ۳۳
عفونت های اگزوژن ۳۳
عفونتهای آندوژنی ۳۳
فرآیند پرستاری در کنترل عفونت بیمارستانی ۳۴
کنترل ودفع مواد عفونت زا ۳۵
استریل کردن وسایل حیاتی ۳۷
ضد عفونی کردن وسایل تقریباً‌حیاتی ۳۸
تمیز کردن وسایل غیرحیاتی ۳۸
کنترل و پیشگیری جهت کاهش مخزن عفونت ۳۸
احتیاطهای استاندارد ۳۸
انواع ایزولاسیون ۴۱
احتیاطهای خونی ۴۲
محل استقرار بیمار ۴۳
انجام روش های استریل ۴۳
باز کردن یک بسته استریل در سطح صاف ۴۵
ریختن محلول استریل ۴۶
مهارتهای گزارش نویسی ۴۷
تاریخچه گزارش نویسی در پرستاری ۴۷
هدف از تشکیل پرونده وثبت اطلاعات ۴۸
۱٫جنبه های قانونی ثبت مدارک پزشکی ۴۸
۲٫ جنبه حقوقی ثبت ۴۹
۳٫جنبه های ارتباطی ثبت ۴۹
۴٫ جنبه های درمانی ثبت ۴۹
گزارش بعد از عمل ۵۰
گزارش ترخیص ۵۰
گزارش فوت ۵۰
گزارش نویسی ۵۲
گزارشات بروز ، شیوع وقوع ۵۴
گزارش وظایف ۵۵
راهنماهایی برای ثبت گزارش موثر ۵۵
اهداف گزارش نویسی ۵۷
ارتباط ۵۷
برنامه ریزی مراقبتی ۵۷
مروری بر کیفیت ۵۸
پژوهش ۵۸
تجزیه و تحلیل سیستم ۵۸
آموزش ۵۹
سند قانونی ۵۹
پرداخت ( به عنوان جبران ) ۵۹
سند تاریخی ۶۰
زمانبندی ۶۰
مسئولیت ۶۰
محرمانه ۶۱
گزارش دهی ۶۲
گزارش تغییر نوبت کاری ۶۲
گزارشات تلفنی ۶۴
گزارشات انتقا ۶۴
گزارش حوادث ۶۵
مداخله صحیح :‌(‌رهنمودهای قانونی برای گزارش نویسی ) ۶۸
 
تغذيه :
1- تغذيه نياز اصلي انسان است اما اين نياز در طول زندگي در طي رشد و تكامل وتغيير در وضعيت سلامتي تغيير مي نمايد .
علم تغذيه شامل مطالعه مواد مغذي و چگونگي دريافت آنها توسط بدن است . مواد غذائي به 6 دسته اصلي كربوهيدرات ها ، پروتين ها و لپيدها ، ويتامينها مواد معدني و آب تقسيم مي شود و سه دسته اول انرژي زا هستند و سه دسته دوم غير انرژي زا ، انرژي يك غذا با واحد كيلو كالري ( Kcal) سنجيده مي شود .
ميزان متابوليسم پايه (BMR) انرژي است كه فرد در هنگام استراحت به آن نياز دارد و براي حفظ فعاليت هاي نگهدارنده حيات ، مانند ضربان قلب و ... ضروري است .
 مواد غذائي 
مواد غذائي انرژي زا 
 كربوهيدارت ها تركيبات آلي هستند كه جزو فراوان ترين وارزان ترين منبع انرژي مي باشند هر گرم آنها 4 كيلو كالري انرژي توليد مي كنند واحد سازنده كربوهيدارت ها ساكاريد است و بر همين اساس به 2 گروه كربوهيدارت هاي ساده (مونوساكاريدها و دي ساكاريدها ) و كربوهيدارت هاي مركب ( پلي ساكاريدها)تقسيم بندي مي شوند .
گلوكز كه يك مونوساكاريد است كه پرمصرف ترين كربوهيدارت است .
پروتئين ها 
پروتئين ها جزء حياتي هر سلول مي باشند و هر گرم آنها نيز 4 كيلو كالري انرژي توليد مي كند .همه پروتين ها از 22 واحد سازنده به نام آمينو اسيد ساخته شده اند كه 9 تاي آنها ضروري هستند يعني بدن قادر به ساخت آنها نيست .پروتئيها به 2 دسته كامل ( كيفيت بالا ) و ناقص ( كيفيت پايين ) تقسيم مي شوند .
معمولاً پروتين هاي حيواني كامل و پروتين هاي گياهي ناقصند ،  پروتئين ها تنها منبع نيتروژن بدن هستند و تعادل نيتروژني هنگامي برقرار است كه نيتروژن وارد شده به بدن و نيتروژن دفع شده از بدن برابر باشند . اين تعادل هنگام مقايسه بين كاتابوليسم ( تخريب بافت ) و آنابوليسم ( ساخت بافت ) بكار مي رود .
چربي ها 
چربي ها انرژي زا ترين عنصر غذايي هستند و هر گرم آنها 9 كيلو كالري انرژي توليد مي كنند اين مواد از اسيدهاي چرب و تري گليسريدهاساخته شده اند اسيدهاي چرب خود شامل دو دسته اسيدهاي چرب اشباع و اسيدهاي چرب غير اشباع هستند همچنين آنها را ، به دو دسته اسيدهاي چرب ضروري و غير ضروري طبقه بندي مي نمايند تنها اسيد چرب ضروري براي انسان ها اسيد لينوليك است كه بدن قادر به ساخت آن نمي باشد .
كلسترول نيز يك چربي اشباع شده است و مهمترين تركيب غشاء سلولي مي باشد 
 مواد غذايي انرژي زا 
 آب 
آب حياتي تري  و ضروري تر از غذاست . حدود 50 تا 70 درصد از وزن كل بدن را آب تشكيل مي دهد   آب در داخل سلول وجوددارد ومايع داخل سلولي (ICF) نام دارد .
 باقيمانده مايع خارج سلول (‌ECF) خوانده مي شود . روزانه حدود 3000 تا 5000 ميلي ليتر آب وارد بدن مي شود و تقريباً به همين ميزان آب از بدن خارج مي گردد آب جهت توليد ترشحات انجام واكنش هاي شيميايي و ... كاركرد دارد .
 ويتامين ها 
 ويتامين ها تركيبات آلي كه بيشتر به شكل كوانزيم فعال هستند وبراي متابوليسم بدن وجود آنها ضروري است ويتامين ها به 2 دسته محلول در آب (B.C) و محلول در چربي ( K.E.D.A) طبقه بندي مي شوند . اين مواد در اثر نور ، گرما و نيز درطي فرآوري مواد غذائي ممكن است از بين بروند اگر ويتامين ها بيش از نياز مصرف شوند حالتي به نام هيپرويتامينوز ايجاد مينمايند كه به صورت اختلالي در كاركرد بدن ظاهر مي شوند .
 


نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.