نمونه سوالات پیام نور
به فایل سون خوش آمدید

جهت استفاده بهتر از گوگل کروم استفاده نمایید.

منو كاربري
تبلیغات

سیلویکا

Image result for ‫سیویلیکا‬‎

نرم افزار آموزشی شهاب

فایل های بیشتر
آمار
تعداد دانلود فايل : 2 دانلود
امتیاز فایل : -11 امتیاز
بازدید : 832 مرتبه
گزارشات سايت

فايل هاي رايگان:
    1,657 فايل
فایل های غیر رایگان :
    5,442 فايل
فایل های ويژه:
    204 فايل
مجموع كاربران ويژه :
    0 كاربر
مجموع کاربران عادي :
    6,262 كاربر
adsads
گزارش کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی
گزارش کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی
تاریخ ارسال : 24 /02 /1393
دسته بندي: طرح کارافرینی
حجم فایل : 117.94 كيلوبايت
فرمت فايل هاي فشرده : Word
تعداد صفحات : 156 صفحه
امتیاز : -11




قیمت : 6,500 تومان



توضیح :

این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.

 

موضوع:

گزارش کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

 

فهرست :

عنوان                                                                                                         صفحه

 

بخش اول:صنایع شیر                                                                   13

مقدمه                                                                               13

پوکی استخوان بیماری خاموش                                              13

  بخش دوم :  شرکت فرآورده های لبنی لبنوش                         19

کلیات درباره شرکت                                                            20

خلاصه فعالیت تعاونی                                                                    20

تاریخچه شرکت                                                                  21

تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی                                              24

چارت سازمانی                                                                   25

بخش سوم: فرآیند تولید                                                                    26

آزمایشگاه                                                                         27

خطوط تولید                                                                       30     

مراحل پاستوریزاسیون شیر                                                  30

تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه                                          31

مراحل ساخت کره پاستوریزه                                                46

خط تولید دوغ پاستوریزه                                                      47

مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده                                       47

خط تولید کشک مایع                                                            48

مراحل تولید پنیر پیتزا                                                          50

خط تولید پنیر پیتزا                                                              50

مراحل تولید پنیر پیتزا تند                                                      51

خط تولید ماست خامه ای                                                      53

بخش چهارم :انبار و انبارداری شرکت                                            55       

انبار                                                                                 56

انبار های سرپوشیده                                                            56

انبار های باز                                                                      56

وظایف انباردار                                                                   56

انواع موجودی های انبار                                                       57

کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی                        59

مدارک خرید                                                                      61

تحویل کالا به انبار                                                               61

تحویل دائم                                                                        62

نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار                                  62

در خواست کالا و مواد از انبار                                                        63

تحویل وخروج کالا ازانبار                                                     64

کارتکس انبار                                                                     68

گزارش موجودی از انبار                                                      70     

اصول ایمنی و حفاظت انبار                                                   71

بخش پنجم: فروش ، تبلیغات و بازار یابی در شرکت                  74

مقدمه                                                                               75

عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش                                     76

بازاریابی و تبلیغات                                                              76

 مزایای تبلیغات                                                                   78

وظایف مدیر بازاریابی و فروش                                              79

بخش ششم: دایره سرپرستی                                                         81

دایره سرپرستی                                                                  82

نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم                         82

اصول مدیریت و سرپرستی                                                   83

واحد خرید مواد                                                                  85

خرید های داخلی                                                                 86

در خواست خرید مواد                                                                   86

سفارش کالا به فروشنده                                                       87

بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده                                    89     

بخش هفتم : سیستم حسابداری                                              80

گردش حساب های صنعتی                                                    91

فهرست حساب های ترازنامه ای                                             92

فهرست  حساب های سود و زیانی                                          94

بهای تمام شده کالای فروخته شده                                          95

هزینه ها                                                                           96

سایر درآمدها                                                                    96

کسور درآمد                                                                      96

سیستم حسابداری صنعتی کارخانه                                         97

مراحل ساخت محصولات                                                      98

کنترل مواد                                                                        105

کسر و اضافات مواد                                                                     107

عوامل بهای تمام شده مواد اولیه                                            108

نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار                                              111

هزینه های مشترک و فرعی کارخانه                                        111

کنترل هزینه های دستمزد                                                     114

حسابداری حقوق و دستمزد                                                  116

دستمزد اوقات تلف شده                                                       117

پاداش کارکنان                                                                   118

ذخیره دستمزد ایام مرخصی                                                 119

توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه                        122

پرداخت مساعده                                                                 122

انحرافات حقوق و دستمزد                                                     123

کنترل سربار کارخانه                                                           124

برآورد هزینه های سربار.                                                     125

سربار واقعی کارخانه                                                          128

تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه                           129

بخش هشتم  : تعمیرات و نگهبانی                                            131

تعمیرات                                                                            132

نگهبانی                                                                                       132

بخش نهم :نتیجه گیری و جمع بندی                                         134

توصیه هایی برای موقیت سازمانی                                          135

ITچیست ؟                                                                       135

نقش ITدر صنعت                                                              135

کاربرد  ITدر R&D                                                               136

ضمائم                                                                                       137

منابع و ماخذ                                                                                       155

 

بخش اول :

مقدمه:

به نام خالق هستي كه شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را كامل گرداند.

اگرچه اين نوشيدني حيات بخش، منبع غني از تركيبات مورد نياز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه اي از اسرار اين غذاي كامل را كشف و به جوامع ارائه مي دهند متاسفانه به دليل عدم آگاهي مصرف سرانه آن در ايران حدود نصف استانداردهاي مطلوب مي باشد.

پوكي استخوان –  بيماري خاموش :

زنان هشت برابر بيشتر از مردان دچار پوكي استخوان مي شوند:

به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوكي استخوان در موارد زير بيشتر است:

سن بيش از 50 سال، زن بودن، يائسگي، نخوردن يا كم خوردن لبنيات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقيم خورشيد، جثه كوچك،پوست روشن،ورزش نكردن،سيگار كشيدن، استفاده دراز مدت از داروهاي ضد انعقاد(كوروتون)، داشتن افراد مبتلا به پوكي استخوان در ميان خويشاوندان، استفاده از غذاهاي پر نمك،نوشيدن الكل و قهوه زياد و بعضي از اختلالات هورموني مانند پركاري تيروئيد و كم كاري غدد جنسي.

درپوكي استخوان ، استخوان ها به شدت شكننده مي شوند و ممكن است با ضربه هاي كوچك و حتي خود به خود بشكنند،كلسيم در اين ميان براي بازسازي و استحكام استخوان از اهميت ويژه اي برخوردار است. اگر كلسيم بدن كافي نباشد استخوان پوك و شكننده مي شود. پوكي استخوان علامتي ندارد. يك نكته بازدارنده در جهت اطلاع از اين بيماري اين است كه معمولا شخص بعد از شكستگي به وجود آن پي مي برد. در بعضي از افراد پوكي استخوان به صورت خميدگي ستون فقرات بروز مي كند. بهترين روش تشخيص پوكي استخوان سنجش تراكم استخواني (رانسيتو متري) است كه  با نظر پزشك صورت مي گيرد.

پوكي استخوان به راحتي قابل پيش گيري است : ورزش و فعاليت بدني، عدم مصرف سيگار، روزانه حداقل ده دقيقه در معرض نور خورشيد قرار گرفتن و از همه مهمتر استفاده از مواد حاوي كلسيم به ويژه لبنيات از مهم ترين عوامل مؤثر در پيش گيري از اين بيماري پر هزينه است.

نياز به كلسيم در سنين مختلف متفاوت است. در نوجواني ، بارداري و دوران شيردهي اين نياز با خوردن 3 الي 4 ليوان شير و ماست در هر روز تامين            مي شود. از لحاظ ميزان كلسيم يك ليوان شير معادل يك ليوان ماست و برابر 45 الي 60 گرم پنير(اندازه دو قوطي كبريت) است. پژوهشگران به تازگي دريافته اند يك فنجان ماست 35 درصد بيشتر از يك فنجان شير كلسيم دارد.                   

1-  شيرمايع سفيد رنگي است كه در اثر دوشش حيوانات شيرده سالم به دستميآيد. رنگ شير در حالت طبيعي سفيد كدر است كه در صورت بالا بودن چربي آن كمي زردرنگ شده و در اثر گرفتن چربي يا افزودن آب به آن كمي به سمت آبي ميل مي كند، كه البته عوامل ديگري نظير نوع تغذيه ، فصل و... نيز تا حدي در اين امر مؤثر مي باشد. بو و طعم شير نيز در اثر تماس با ظروف كثيف يا تغذيه نا مناسب حيواني و يا فسادهاي ميكروبي و شيميايي مي تواند تغيير كند.

در ميان غذاهاي مختلف كه روزانه به مصرف انسان مي رسند  بدون شك شير مناسب ترين و متعادل ترين تركيب را دارا مي باشد و به همين دليل است كه معمولا شير را غذاي كامل مي نامند. شير هر يك از پستانداران بهترين غذا براي نوزاد همان پستاندار مي باشد و عملا نمي توان هيچ غذايي را جانشين آن قرار داد . بررسي ها نشان مي دهد كه طولاني ترين عمرها در اكثر كشورهايي ديده مي شود كه مقدار مصرف روزانه شير مردم آن زياد است. تركيب شير تحت تاثير عوامل مختلف از جمله نژاد، فصل، تغذيه و ... تغيير مي كند ولي به طور متوسط مي توان ارقام زير را در خصوص تركيب شير ارائه نمود.

 

 

نوع شير

آب

كل موادجامد

چربي

كل پروتئين

قند(لاكتوز)

املاح

شيرگاو

5/87

5/12

8/3

3/3

7/4

7/0

شيرگوسفند

7/80

3/19

4/7

5/5

8/4

1

شير بز

2/85

8/14

6/5

8/3

8/4

7/0

شيرانسان

5/87

5/12

4

9/0

7

2/0

 

در خصوص ارزش تغذيه اي شير نكته حائز اهميت آن است كه علاوه بر بالا بودن مقدار مواد مغذي در شير، كيفيت اين تركيبات نيز به گونه اي است كه به بهترين وجه ممكن مورد استفاده بدن قرار مي گيرد. به عنوان مثال ضريب هضم چربي شير 100 درصد مي باشد و پروتئين هاي شير نيز داراي ضريب هضم 95 تا 98 درصد بوده و تمامي اسيدهاي آمينه مورد نياز بدن را تامين مي نمايند. هم چنين شير منبع اصلي كلسيم و فسفر در رژيم غذايي است و در صورت حذف لبنيات از رژيم غذايي ، براي جبران كمبود اين دو تركيب لازم است كه مقادير زيادي سبزيجات و ميوه جات استفاده شود، از بين املاح، مقدار آهن در شير كم است و لازم است كه در نوزاداني كه منحصرا با شير تغذيه مي نمايند، اين كمبود جبران شود. از نظر ويتامين ها نيز شير حاوي مقادير قابل توجهي از انواع ويتامين ها به ويژه ويتامين هاي (A)و گروه (B)بوده و مي تواند درصد قابل توجهي از نياز روزانه را بر طرف سازد.

قند موجود در شير ، لاكتوز نام دارد كه بعضي از بزرگسالان قادر به هضم آن نبوده و در نتيجه در هنگام مصرف شير دچار عوارضي نظير نفخ ، دلپيچه و اسهال        مي گردند. چنين افرادي يا بايد مقادير كم شير را با فواصل زماني مصرف نمايند و يا از فرآورده هايي نظير پنير و ماست كه داراي لاكتوز كمي مي باشند استفاده كنند.

در جدول زير مقايسه تركيبات موجود در يك كيلوگرم شيربا صد گرم گوشت گاو نشان داده شده است كه با توجه به اين كه قيمت يك كيلوگرم شيرحتي كمتر از  صد گرم گوشت مي باشد ارزش غذايي شير بيشتر مشخص مي شود(اعداد بر مبناي گرم است):

 

چربي

پروتئين

قند

املاح

100گرم گوشت گاو

5/16

15

-

1

1كيلوگرم شير

38

33

47

7

 

 

نكته مهم در خصوص شير آن است كه بالابودن ميزان مواد مغذي در آن باعث       مي شود كه شير به عنوان يك محيط مناسب و ايده آل جهت رشد و فعاليت انواع ميكروارگانيزم ها درآيد به گونه اي كه اگر مدت كوتاهي به حال خود رهاشود،فاسد شده و علاوه بر تغييرتركيبات آن، خطر ايجاد مسموميت را نيز خواهد داشت.

براي جلوگيري از اين امر رعايت 2 نكته ضروري است:

شير از ابتداي دوشش تا هنگام مصرف بايد در دماهاي پائين نگهداري شود، هرچه دماي نگهداري شيربالاتر باشد سرعت رشد و فعاليت باكتري ها نيز بالاتر رفته و در نتيجه شير زودتر فاسد مي شود. حتي بعد از پاستوريزاسيون يا جوشاندن نيز لازم است كه شير در يخچال نگهداري شود.

بايد توجه داشت كه كاهش دماي شير فقط سرعت فعاليت باكتري ها را كم مي كند ولي قادر به از بين بردن آنها نيست بنابراين لازم است كه با استفاده از حرارت تمامي ميكروب هاي بيماري زا و حداكثر ميكروبهاي غير بيماري زاي شير را از بين مي برد.

 

بخش دوم :

کلیات در رابطه با شرکت :

كارخانه فرآورده هاي لبني كلات( لبنوش) سهامي خاص يكي از مراكز توليد         مهم ترين مواد غذايي در كشور مي باشد. اين كارخانه و ساير كارخانجات توليد كننده محصولات لبني در استان خراسان زير نظر مستقيم شركت تعاوني توليد كنندگان فرآورده هاي لبني پاستوريزه خراسان قرار دارد. شركت تعاوني توليد كنندگان محصولات لبني در سال 71 با همكاري جهاد كشاورزي و اداره كل تعاون استان خراسان جهت ارائه خدمت به واحد هاي فرآوري لبنيات پاستوريزه و تامين نياز آن ها و فروش توليداتشان تشكيل گرديد و هم  اكنون 45 كارخانه را در استان خراسان تحت پوشش خود دارد.

خلاصه فعاليت هاي تعاوني:

1) تهيه و تامين مواد اوليه مورد نياز اعضاء

2) تهيه ماشين آلات وتجهيزات مورد نياز واحدهاي  توليدي از داخل و خارج كشور.

3) برگزاري سمينارهاي علمي، تخصصی و كلاس هاي آموزشي جهت ارتقاي علمي .         4) فني مسئولين كنترل كيفيت واحدهاي تحت پوشش در داخل يا خارج از كشور.

5)ارائه خدمات مشاوره اي به واحد هاي در حال تاسيس و بهره برداري.

6)پذيرش عامليت توزيع پنيريارانه اي در استان خراسان.

7)پيگيري جهت تحويل 30/0 از علوفه تخصيصي به استان، به منظور تحويل به دامداران طرف قرارداد كارخانجات.

8) احداث و اداره كارخانه توليد ظروف يكبار مصرف و بسته بندي كره در اوزان 10 تا 25 گرمي باسرمايه گذاري بالغ بر 3000000000 ريال با همكاري سيستم بانكي.

9) كمك به توزيع شير يارانه اي و شير مدارس.

10) ايجاد فروشگاههاي عرضه مستقيم كالا به منظور فروش محصولات لبني پاستوريزه توليدي اعضا.

تاریخچه شرکت فرآورده های لبنی لبنوش :

تعداد کارکنان

برق

زیر بنا

مساحت زمین

زمین

ساختمان

ارزش ماشین آلات

سرمایه گذاری مستقیم

20نفر

50کیلو وات

1700متر مربع

4000متر مربع

40000000

75500000

95100000

257250000

كارخانه توليد فرآورده هاي لبني پاستوريزه لبنوش واقع در استان خراسان رضوي شهرستان كلات بخش زاوين با مشخصات ذيل در سال 1368 تاسيس گردید.

محصولات اصلی                    ظرفیت                     واحد

 

 

پنیر سفید                                 30                              تن

خامه پاستوریزه                          42                             تن

کره پاستوریزه                           50                              تن

محصولات جانبی  :  

پنیر پیتزا،پنیر ورقه ای، انواع ماستهای کم چرب و خامه ای ،کشک مایع،دوغ

شركت سهامي خاص بوده و تعداد شركا 5 نفر مي باشد و تمام سرمايه توسط مؤسسين تامين شده است.

35/0 سهام اين شركت در ابتداي تاسيس در حساب مخصوص در بانك سپرده شده است ، شركت از تاريخ 1/2/1369 براي مدت نامحدودي تشكيل شده است.

شركت به موجب اساسنامه از اركان زير تشكيل شده است:

الف) مجامع عمومي    ب) هيئت مديره    ج) بازرسان

حدود اختيارات و وظايف شركت به شرح مقرر در اساسنامه است و موارد سكوت اساسنامه طبق قانون تجارت لازم الاجرا است.

مجامع عمومي عبارتند از:

مجمع عمومي عادي

مجمع عمومي فوق العاده

طبق اساسنامه شركت مجمع عمومي عادي براي اتخاذ تصميم نسبت به موارد ذيل تشكيل مي شود:

بررسي و اتخاذ تصميم نسبت به خط مشي و برنامه فعاليت شركت.

انتخاب مديران و بازرسان و تعيين حقوق و مزايا و حق حضور آنان.

رسيدگي به ترازنامه و حساب سود و زيان سال مالي و اخذ تصميم راجع به تقسيم سود.

تعيين روزنامه كثيرالانتشاري كه آگهي هاي دعوت به مجمع عمومي و اطلاعيه آن شركت بايستي در آن درج شود( كه روزنامه تعيين شده روزنامه صبح ايران "خراسان" مي باشد).

اخذ تصميم در مواردي كه از طرف هيات مديره يا بازرسان پيشنهاد مي شود مشروط بر اين كه حدود صلاحيت مجمع عمومي فوق العاده باشد.

اخذ تصميم در مواردي كه در قانون تجارت پيش بيني شده است.

مجمع عمومي فوق العاده براي موارد زير در اساسنامه تعيين شده است:

هرگونه تغيير در اساسنامه

افزايش و يا كاهش سرمايه

انحلال شركت و نحوه تصفيه آن

تعيين تكليف شركت در صورتي كه بيش از نصف سرمايه شركت از بين رفته باشد.

در اساسنامه شركت آمده است كه مجمع عمومي عادي هر سال تا آخر تير ماه بايد تشكيل شود و نسبت به ترازنامه و سود و زيان سال قبل و تصميم سود ويژه و ساير مطالبي كه در دستور جلسه و تكاليفي كه در اساسنامه مقرر داشته تشكيل    مي گردد و در مواقع لزوم جلسات مجتمع عمومي به طريق فوق العاده تشكيل        مي گردد.

موضوع شركت انجام امور توليد ي فرآورده هاي لبني پاستوريزه و واردات ماشين آلات و لوازم يدكي مورد نياز كارخانه مي باشد.

اساسنامه شركت مشتمل بر 71 ماده و 8 تبصره در تاريخ 1/2/69 به تصويب مجمع عادي صاحبان سهام شركت رسيده است.

تنظیم دوایر به تولیدی و خدماتی

       دوایر تولیدی                                           دوایر خدماتی

دایره تولید پنیر پیتزا                                        انبارداری  

دایره تولید پنیر سفید                                      حفاظت و تعمیرات

دایره تولید خامه قنادی شیرین شده                   کنترل کیفیت(آزمایشگاه)

دایره تولید دوغ پاستوریزه                              فروش و بازار یابی

دایره تولید کشک مایع                                   حسابداری مالی، حقوق و دستمزد

دایره تولید کره پاستوریزه                               حسابداری صنعتی

دایره تولید ماست خامه ای                              سرپرستی

                                                                          ابدارخانه

چارت سازمانی شرکت فرآورده های لبنی لبنوش



  گزارش تخلف  |  افزودن به فایل های من | raha64 | تاریخ ارسال : 24 /02 /1393

نظرات کاربران :

نظری توسط کاربران ثبت نشده است.
شما هم می توانید در مورد این فایل نظر دهید.
کاربر گرامی، لطفاً توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظرات شما درباره ی این محصول در نظر گرفته شده است. در صورتی که سوالی در رابطه با این محصول دارید یا نیازمند مشاوره هستید، فقط از طریق تماس تلفنی با بخش مشاوره اقدام نمایید.
کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نقد یا نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً لاگین نمایید.